Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      serdeczny

serdeczny

(6 wyników)
    • Obecnie jestem mamą 3,5 letniej córeczki Oliwki. Ostatnio mamy bardzo smutny okres w jej życiu, ponieważ gdzieś zaginął jej Ukochany Miś Gerber ([b]Mój Pierwszy Miś Gerber[/b]). Oliwka dostała tego misia w sumie niedługo po tym jak się pojawiła na tym świecie. Gerberek, bo tak do niego cały czas mówiła, był jej PRZYJACIELEM, robiła z nim wszystko, spała, jadła, był z nami na wakacjach, kiedy miała jeszcze smoczka to służył jako blokada by nie wypluwała go z buzi, teraz jak już umie mówić opo...
    • Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie w Polsce można kupić... Ktokolwiek może pomóc w zakupie... Dla mojego synka, który od września idzie do I klasy poszukuję tornistra niemieckiej firmy Mcneill ERGO Light 900, waga od 850 g. do 1100. Musze powiedzieć, że zrobiłam spore rozeznanie w temacie plecaków i te mi odpowiadają najbardziej. Pomóżcie proszę jeśli gdzieś wpadł Wam w oczy :) Z góry serdecznie dziękuję :-) Jola
    • Czy ktoś kupował na tej stronce? Ciekawi mnie jakość oferowanych ubranek, bo cena jest kusząca. Nie chciałabym jednak niepotrzebnie wydać pieniedzy na jakiś bubel. Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiam.
    • Witam, Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat tych wózków? Czy któraś z Was ma lub miała taki? Jak się sprawuje? Z góry dzięki, Beata
    • Mam zwykły rachunek ROR czy mogę się jakoś zalogować na ichniejszej stronie i sprawdzać sobie stan konta, wpływy i od kogo - czy też muszę sięprzenieść do opcji inteligo - jak to jest - może ktoś wie? Czy muszę coś za tą opcję płacić? Chcialam troszkę rzeczy wystawić na allegro i myśl o tym że co chwilę będę musiała zasuwać do banku w celu sprawdzenia wpłat i od kogo mnie przeraża, może da się to jakoś przeprawić na opcje internetowe? Ma ktoś doświadczenia w tym zakresie?
    • jak w tytule. szukam zabezpieczeni aprzed dwulatkiem dla: a. lodówki b. jej zawrtosci, c. swoich nerwow:) moze wiecie gdzi eto cudo kupic-kiedys ikea miala ws wojej ofercie-teraz brak- a ja niedlugo oszaleje od tego saloonowego gestu mojego dziecka, ktore 15 razy dziennie otwiera lodowke (info dla podejrzliwych-dajemy mu jedzenie, kiedy chce-bez ograniczen:)) bede wdzieczna za info ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się