serdeczny

(6 wyników)
  • Pisałam niedawno o prolemie w zwiazku z brakiem owulacji i prosiłam o rade ale nie sadziłam,ze spotkam sie z kompletnym brakiem zainteresowania. Myslałam,że na tym forum sa poważne dziewczyny a tu sie ludzi olewa.
  • Witam, Chciałam się podzielić moja historią związaną z przyrostem bety. Aby ktoś, kto znajdzie się w podobnej sytuacji nie tracił wiary i nie trzymał się książkowych danych. 5 lat starałam się o dziecko. PCO, jeden średnio drożny jajowód, hiperprolaktynemia, zaburzenia owulacji, mąż wyniki super. 3xIUI, 1xnieudane ICSI, mrozaki nie przeżyły rozmorżenia. Kolejne ICSI - udane, mega stymulacja,10 zarodkó w tym 9 prawidłowych, 2 podane (jeden z AHa). JAka była moja radość, jak bet...
  • wiem ze to troche z innej beczki ale jesli ktos ma namiary na jakies noclegi nie daleko od Angeliusa bylabym bardzo wdzieczna; szukalam po necie ale ceny w hotelach sa zabojcze. serdeczne dzieki
  • Witam Dostałam listę badań do zabiegu ivf, badania ogólne + zgoda internisty, hormon fsh oraz HIV, HBs, WR, HCV dodatkowo USG sutków i Ekg. Dalej mam zaznaczone USG do zrobienia w Novum u Kretowicza, Garwolińskiego lub Żołnierczyka.I tu mam dylemat rozmowe o ivf miałam jakis czas temu tzn w październiku i przez to chyba mi umkneło kiedy mam zrobić te usg przed ivf (czy ma znaczenie tutaj dc. Dziś jestem (po nie udanej 3 inseminacji) w 1 dc zaczynam brac antyki. Prosze o odpowiedź,...
  • Wszystkim Paniom z okazji ich święta składam najlepsze życzenia (zapewne w imieniu wszystkich Panów) Oby Wasze Marzenia (i waszych Mężczyzn) spełniły się jak najszybciej Obyście wkrótce poczuły radość jaką niesie ze sobą noszenie nowego życia pod sercem z Całego Serca Wam życzę Tego i wiele innych radości :)
  • dziś lekarz potwierdził, ze nasz Babelek ma ok 6tyg!!!!!!!!!!!hura!!!!!!!! jestem zszokowana i sama nie wiem co czuc, mysleć i sama nie wiem co jescze, tym bardziej, że raczej mówiono, ze na dzidziusia nie mamy co liczyc.a tu CUD!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się