Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      serdeczny

serdeczny

(8 wyników)
    • Brakuje mi listów takich właśnie e-mam, zdarzają się sporadycznie. Chciałabym czytać o radości ze zwykłych rzeczy, o radości bycia mamą, opiekowania się dzieckiem, cieszenia się zwykłym szarym dniem. Mam wrażenie że na tym forum takie właśnie e-mamy są zaraz piętnowane, ktoś zaraz napisze że mają objawy Matki Polki i że w ogóle cofają się w rozwoju. Niedługo po urodzeniu córci - a było to 11 miesięcy temu znalazłam tu list zatytułowany "o szczęściu", niestety nie pamiętam autorki z...
    • Mam gorącą prośbę do wszystkich e-mam- nauczycielek. W tym roku kończę studia magisterskie (chemia),mam ukończony kurs pedagogiczny i marzy mi się praca w szkole. Niestety, nie mam pojęcia w jaki sposób nalezy się zabrać do poszukiwania takiej pracy. Gdzie składa się podanie? W Urzędzie Gminy czy w Dyrekcji Szkoły? Kiedy najlepiej to zrobić, żeby moje podanie, jako dostarczone zbyt wcześnie nie zostało rzucone w kąt i żeby jednocześnie nie było za późno? Czy istnieje możliwość uzy...
    • wesele(9)

Mam pytanie ,gram w zespole.Mam teraz wesele na kyórym proszą mnie żebym zagrał Błogoslawieństwo nigdy tego nie robiłem ,poradzcie mi co trzeba śpiewać na takim błogosławieństwie i jak to wyglada .?Pozdrawiam
    • Składam dla wszystkich mam Barbar!!!!!dzisiaj Wasze świeto !!!!!Trzymajcie sie ciepło ,bądźcie szczęśliwe !!!!!!!!!!!
    • Czy utrzymujecie ciepłe kontakty z rodzina taką jak rodzenstwo Waszych rodziców czyli wszelkie ciotki wujkowie czy ich kuzyni?Ja załozyłam juz swoją rodzine i za te najblizsza uwazam mojego męza dziecko dalej moich rodziców + rodziców męza oraz jego rodzenstwo , sama jestem jedynaczką.Problem w tym ze moi rodzice mają mi za złe ze nie utrzymuje bliskich relacji z ich rodzenstwem uwazają ze jestem nie rodzinna ,dzika bo nie mam z nimi kontaktu, Czy ja faktycznie musze powinnam w...
    • Dziś mija pierwsza rocznica naszego ślubu... To był cudowny rok... Tyle się wydarzyło, pozmieniało, całe nasze życie przestawiło się w końcu na tę naszą najdroższą kruszynkę... i już nic nigdy nie będzie takie jak przed ślubem i to jest w naszym przypadku najcudowniejsze :-) Mój mąż jest wspaniałym człowiekiem i kocham go najbardziej na świecie i wiem, że los się do mnie uśmiechnął, kiedy postawił go na mojej drodze, a raczej jego nick, na który kliknęłam w programie Odigo, bo tak...
    • Dnia 29.04.04 stalam sie 100% MAMA...mam synka Kacperka wazyl w dniu porodu 3500g i ma 58cm.Moge powiedziec ze jest b.grzecznym dzieckiem jak do tej pory oby tak dalej:) oto moje szczescie mabramcz.host.sk/test1/index.html
    • Jako że mamy XXI wiek, w którym kobieta ma prawo głośno i bez kompleksów mówić o swoich potrzebach , więc zawiadamiam, że w dniu dzisiejszym obchodzę sobie imieninki i liczę po cichu na kilka życzliwych uśmieszków I w związku z tym chciałabym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim emamom noszącym to samo piękne, choć ekstremalnie popularne imię. Niech Wam dzieci i mężowie dają jak najwięcej radości i miłości, a praca pieniążki i satysfakcję! Pozdrowienia serdeczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się