Forum Dom Ogród i rośliny domowe
ZMIEŃ
      serdeczny

serdeczny

(6 wyników)
    • Jak wyężej. Na tym forum zaproponowano mi bylinę kotulę sqalides, ala nigdzie nie mogę jej kupic. Proszę o namiary szkółek itp, które prowadzą wysyłkę roślin lub sklepy w okolicach Płock, Warszawa.
    • Witam, Co posadzic w dużych donicach ktore będą stały na balkonie?Zaznaczam, iż chodzi mi o roślinki całoroczne i mało wymagające.Mile widziane wszelkie życzliwe sugestie :-) Pozdrawiam
    • Witam jestem pierwszy raz na tym forum i na poczatku chcialabym wszystkich serdecznie pozdrowic. Moze poradzicie mi cos w takiej sprawie: Postanowilam zagospodarowac kwiatami moj wcale nie maly balkon (7m) i chcialabym zapytac, czy pnace roze nadaja sie do uprawy na balkonie w normalnym bloku. Chcialabym odgrodzic sie "sciana kwiatowa" od sasiada, a nie chce stawiac jakiegos okropnego plotu tylko wychodowac ladne pnace sie roze (czy cos takiego podobnego). Najlepiej cos, co no...
    • kupiłem dom i chcę wybudowac na działce altane drewnianą a obok grill murowany, może ktoś posiada jakies ciekawe projekty, jakie materiały sa potzrebne , ewentualnie kosztorys, za wszystkie sugestei z góry serdeczne dzięki, pozdrawiam
    • Na naszym ranczo wiejskim mamy posadzone sosny karłowe, jeszcze małe,ale dostały w tym roku również piękne przyrosty..Niepokoi mnie tylko jedno.Zauważyłam, na korze i przy końcówkach igieł ( tam, gdzie wyrastają) takie białe plamki, jakby jakiś grzybek pleśniowy...Co to może być..Wygląda jakby ktoś popryskał je białą farbą. Czy moze to być skutkiem stosowania przez sąsiada oprysków na sąsiadującym polu pszenicy?
    • Zasadzilam clematis pare tygodni temu ,rosnie bardzo wolno listki ma drobne.Uwazam ze cos jest nie tak bo listki sa zupelnie zwiniete ,nawozu napewno mu nie brakuje.Prosze o porade , co moze byc przyczyna tego.Z gory serdeczne dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się