Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      serdeczny

serdeczny

(7 wyników)
    • Mam pytanko odnosnie tego na którym palcu nosi sie pierscionek zareczynowy, poniewaz podejrzewam, ze jakos jest to przyjete.Pozdrawiam
    • Witam! Pod koniec stycznia mój ukochany planuje mi się oświadczyć, no i w związku z tym mam pytanie: na którym palcu powinno się nosic pierścionek zaręczynowy, bo niektórzy twierdzą że na środkowym inni natomiast, że na serdecznym. Czekam na podpowiedzi.Pozdrawiam :)
    • Jeżeli wogóle słyszałyście o takich anachronizmach :) I nie wyśmiewajcie mnie ze pisze o tym AZ na forum GW bo naprawde nie wiem kogo zapytac!
    • bardzo cie prosze napisz mi jak możesz czy nafta firmy ANNA sprawia że włosy sa mniej puszyste i oklapuja ,staja sie płaskie?bo mi bardzo zależy na tym by włosy były puszyste i miały objetosc a boje sie użyc tej nafty że mi oklapna po niej! ps. przepraszam że tak cie pytam o to ale nikt mi nie odpowiada na forum ;"piekne włosy"!z góry serdeczne dzięki!
    • Hej! Mam male pytanko. Po jakim czasie mozna skorzystac z solarium po robionym peelingu kwasem glikolowym na dekolcie? Serdeczne dzieki za info.Pozdrawiam serdecznie.
    • witam mam do was serdeczna prosbe , ] podpoweidzcie jak dbacie o urode. tzn jak zaczynacie dzien mleczko tonik i co dalej
    • na którym palcu 'powinno się' go nosić???? z góry dziękuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się