serdeczny

(5 wyników)
  • :) :) Ciepło pozdrawiam wszystkich z polskiego kurortu...ciężko tu pracuję na wiosenną kondycję, a po zabiegach to tak jak w piosence...na deptaku w Ciechocinku...:) Kuracjuszy wkoło coraz więcej, wiosna się budzi ...ciechocińskie pawie barwnie się prezentują, oj... jak dobrze się tak oderwać od rzeczywistości :D
  • Za aktywne uczestnictwo w gonieniu króliczka forumowego wszystkim paniom , które nie wyjechały ( a może zwabione pogodą wróciły)z domów i dały fajny pokaz gadulstwa . Miło było klikać z wami przez te trzy dni, ale teraz niestety muszę zamilknąć do jutra :) Kłaniam się niziutko :D Dziękuję :) I bądźcie dalej, nie odpuszczajcie tylko :)
  • Jest bardzo zapracowana,odezwie się po 20-września jak dzieci pojadą do siebie.Dziękuje Wam dziewczyny za przesyłki i bardzo tęskni za nami,ale niema czasu na pisanie. Oj,brakuje nam Reni,brakuje!!
  • ... życzenia dla wszystkich 50-latków, od sąsiedniego foruma :) zdrowych, miłych i spokojnych świąt Wielkanocnych, życzymy my, 40-50 - latkowie z Krakowa na ręce, a raczej skrzynkę Natli, karteczka ...
  • Serdeczne życzenia, kochany Baranie! Ale się trafiło! przedwczoraj Renia, wczoraj, ja, a dziś ty! Teraz rozumiem dlaczego jesteś w wielu rzeczach podobna do mnie (to po przeczytaniu Twojej strony)! A eraz ad rem: Haniu, życzę Ci, zeby nie brakowało Ci przez długie lata entuzjazmu, energii, zdrowia, zainteresowań. Przesyłam cała wiązankę "dzikich" kwiatów: teraz kwiną wierzby, leszczyny i olchy, na ziemi widać przebiśniegi i krokusy, sama przedwczoraj widziałam gotowe do otwarc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się