-
Nie dajcie ciała w wyborach samorządowych...
[i]W wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" pos. PiS Artur Górski nie wyklucza, że kiedy kandydat tej partii zostanie prezydentem, to pomnik księcia Józefa Poniatowskiego będzie ustawiony w innym miejscu, a przed Pałacem Prezydenckim stanie pomnik Lecha Kaczyńskiego.[/i]
-
Ścigany tutaj jegomość-ziom wyjaśnił naszym stróżom, że 'w stanach tak się
jeździ'. Chcę sie upewnić u źródła, bo jak kiedyś będę, chciałbym umieć się
zachować:) tinyurl.com/6z8gh6
-
wszystkim bez wyjątku - radosnych, pełnych ciepła i pokoju Świąt Bożego Narodzenia :)
PS. Na usprawiedliwienie mogę napoisac tylko, że wróciłem do dom uz moimi dziewczynami w niedzielę o 22.45 po 5 godzianch jazdy. Wigilia była ciężka - najpierw porządki, potem ubieranie choinki, dalszy ciąg porządów, a w trakcie cały czas jedno z nas zajmowało się naszą pociechą, która jest na etapie nauki wstawania, siadania, raczkowania i chodzenia jednocześnie :) Dla ciekawych taka mała wygląda obecnie...
-
Serdecznie pozdrawiam kierowcę beżowego BMW serii 7, który 10 lutego o 22:20 w Krakowie, na Alejach 3 Wieszczów, na wysokości CSiTJ Manggha wyprzedzał, przekraczając podwójną linię ciągłą i jadąc pod prąd najbardziej ruchliwą trasą w mieście. Kawałek dalej, koło DH Jubilat, ten sam kierowca przejechał skrzyżowanie na czerwonym swietle. Życzę panu, aby w wypadku, do którego z pewnością pan wcześniej czy później doprowadzi, był pan jedynym poszkodowanym (i to na tyle dotkliwie, by się opamiętać...
-
Na wschodniej nitce wislostrady (blizej wisly) pomiedzy mostami Lazienkowskim
i Poniatowskiego jest zwezenie. Prawy i srodkowy pas ruchu jest wylaczony.
Jest tez doklejona z lewej taka zatoczka po to by lewy i srodkowy pas mogl
lukiem ompinac przeszkode. I rozchodzi sie o zatoczke. Jest ona wykonana z
kostki bauma. Zauwazylem, ze wszyskie kostki fruwaja jak domino, w momencie
gdy przejezdza po nich samochod. Uwazajcie, bo moze to w konsu wystrzelic
prosto w szybe.