Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      serdeczny

serdeczny

(9 wyników)
    • zucam sie w zyciu jak ryba bez wody....krzycze...wytyczam granice ...walcze w sadzie...zagryzam sie ..układam sobie zycie...wiele zmieniłam...wiele jeszcze zmienie...ale jestem cholernie uczuciowa osobą ...strasznie mnie i moja rodzine skrzywdzono...z cichej ..potulnej zahukanej...ponizanej żony ...obudziła sie we mnie lwica!!!!chce odzyskać dawną siebie..tą z przed slubu...wesołą ,,, towarzyską ...spontaniczną ..dziewczyne..dla której swiat wydawał sie piekny a wartości i dobre serce....
    • ..8-letniemu dziecku? Prawie codziennie awantury wynikaja na tle: ja chce!!! cos dostac, zrobic, miec, itp. Za kazdym razem krzyk, lzy, moje wykonczenie, popsuty humor, smutek, zlosc.... Wiem ze musze postawic granice ale jak to technicznie zrobic w konkretnej sytuacji???
    • nie wiem co sie ze mna stalo,ale widze ze cos jest nie tak. moze w skrocie. kilka lat temu wielka milosc, nieodwzajemniona, odrzucenie,rozwod rodzicow, smierc przyjaciolki,zalamanie,depresja. trauma trwala ok 2 lat. powoli zaczelam dochodzic do siebie, wierzyc w siebie, czuc ze sama moge funkcjonowac, ze jednak jestem cos warta... nastawilam sie zupelnie na siebie. JA bylam najwazniejsza, moje problemy, moje sprawy. nastawilam sie ze juz zawsze bede sama, ze skupie sie an pracy,...
    • Ja wiem,że chcesz pomóc,ale nie podoba mi się to,że inaczej radzisz kobietom,a inaczej mężczyznom. Oto Twoja odpowiedź na post kobiety,którą zdradza mąż-mąż ma kochankę,chce do niej odejść.Żone się miota,facet ją wciąż zwodzi.Doradzasz jej tak: "Jesli chodzi o Meza On Cie kocha, nie mam zadnych watpliwosci. My czasami z naszymi obsesjami potrafimy bydzo bardzo trudni dla naszego partnera a jeszcze czesciej dla samych siebie. W tej chwili pracujesz nad tym, mysle ze wszystko wroc...
    • Witam, Jestem ciekawa waszych opinii o następującej sytuacji. Odpowiedzialam ok. 2 m-cy temu na post na forum, umówilśmy się na spotkanie. Było ok, rozmawiało nam się dobrze, chociaz jesteśmy trochę z "innych światów" jak wynikało z rozmowy. Po tym spotkaniu korespondencja między nami była dosc regularna, ale taka o niczym. W zasadzie myślalam, ze zaniknie sama z siebie, ale trwala. Co wzbudzilo moje nadzieje na kontynuacje tej znajomosci w realu. Gdy dalam temu wyraz w mailu, z...
    • O co chodzi z tą dietą warzywno-owocową? No wiem, że witaminy itp...ale o coś jeszcze..?:-)
    • Droga rodzino rad...,przepraszam,forumowa.Polaczmy sie.Przebaczmy sobie.Badzmy serdeczni,mili.Ojejku,naprawde!
    • Tak teoretycznie wiem, że sama jestem sobie winna. Ale do rzeczy. Byłam mężatką z dwójką dzieci i byłam równocześnie w związku z mężczyzną. On chciał, żebym sie rozwiodła. Ja próbowałam, ale w końcu się poddałam, bo bałam się, że stracę dzieci i nie miałam do Niego pełnego zaufania (bardzo podobał się kobietom). On wkrótce związał się z inną kobietą, mają dwoje dzieci. Po 10 latach wróciliśmy do siebie, oboje już jesteśmy wolni. Jest tylko problem mojego braku wybaczenia do k...
    • Bardzo proszę pomóżcie mi napisać po angielsku życzenia z okazji dziesiątej rocznicy ślubu. Mój angielski jest b. kiepski i nie chciałabym się ośmieszyć. Po polsku to będzie tak: Serdeczne życzenia z okazji X rocznicy ślubu , dużo zdrowia,szczęścia i radościna następne wspólnelata przesyłają JiB. To nie musi być dokładne tłumaczenie , po prostu chciałabym aby sprawiły przejemność osobą do których będą skierowane. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za wszelką pomoc. Jola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się