serdeczny

(5 wyników)
  • pierścionek zaręczynowy???
  • Może te pytanie wyda się śmieszne ,ale bardzo proszę o odpowiedź bez zbędnych komentarzy. Chciałam się dowiedzieć,na którym palcu nosi się pierścionek zaręczynowy??? Z góry dziekuję za odpowiedź. Pozdrawiam was kochane babeczki:-)
  • No właśnie drogie dziewczyny na którym palcu, i na której ręce nosicie pierscionek zaręczynowy? Ja spotykam sie z noszeniem pierscionka na lewej ręce na serdecznym palcu. Oraz na palcu środkowym prawej ręki. Czy jest jakaś zasada? Jak jest z tym u Was? pozdrawiam gorąco
  • Dziewczyny proszę o pomoc, na którym palcu nosi się pierścionek zaręczynowy (i czy np. po ślubie też się go nosi i czy nadal na tym samym palcu?)? Może pytanie wydaje się banalne ale naprawdę nie wiem...
  • Hej dziewczyny! Od 20 września jestem już młodą mężatką. Wszystko udało się fantastycznie. Czułam się cudownie, naprawdę wyjątkowo. W drodze do ołtarza mało się nie popłakałam, a w trakcie składania przysięgi odwrotnie-chciało mi się śmiać ;) Strasznie się denerwowałam i chciałam mieć ślub za sobą, a teraz żałuję, że to już za mną. Niestety lub stety, takie wydarzenie jest tylko raz w życiu. Wszystkim, którzy mają ten dzień jeszcze przed sobą chcę powiedzieć, żeby cieszyły się każ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się