Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      sex

sex

(13 wyniki)
    • mierzyłam dzis płaszcz i pewien pan spojrzał na mnie i powiedział, że to styl-sex w wielkim mieście, nie powiedział tego ani złośliwie, ani ironicznie, stwierdził fakt; ale jak mam to rozumieć, jaki to jest styl - sex w wielkim miescie???????a płaszcza w końcu nie kupiłam , chociaż teraz żałuję, bo był ładny, moim zdaniem najbliżej mu było stylem i kolorysyką do płaszczy z tej kolekcji v.secret
    • chciałbym abyscie mnie dobrze zrozumiały o jaka sukienke mi chodzi:) chodzila w niej bardzo czesto glowna aktorka, koloru byla glownie delikatnie rozowa z obcisla gora - uff trudno to opisac:) ta sukienka byla bardzo charakterystczna dla tego serialu. w ostanim numerze PANI jest wywiad z autorka ksiazki "sex w wielkim miescie" i wlasnie ona ma taka sukienke na zdjeciu obok wywiadu. a ja chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic taka sukienke!!! bardzo prosze o pomoc. dziekuje.
    • No własnie.. jak tam wasze wrażenia "modowe" (i nie tylko) po obejrzeniu filmu? Ja byłam na premierze 20 czerwca i nie zawiodłam się. Nie chcę za dużo zdradzać tym, którzy jeszcze nie widzieli filmu, ale dla mnie najlepszy był moment przymierzania sukien ślubnych :) Ulubione kreacje - img46.imageshack.us/img46/3008/satcvs6.jpg
    • ale jaja wczoraj na miescie widzialam faceta ktory mial na koszucle taki oto napis "JESLI MASZ OCHOTE NA SEX ZE MNA ZADZWON 609......" i mial podany swój (chyba) nr tel., hm pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam, facect byl niczego sobie, co o takim facecie sadzicie? pomysly czy zdesperowany? czy wy byscie zadzwonily np?
    • Odcinek 1i2 dodany do tygodnika "Naj". Czy ktos ma moze sprzedać?
    • "Równie podniecająca jak lodówka, marzenie chłopców z Hitlerjugend", jako rzekł Toscani
    • Nawet jeśli zdjęcie wygląda nieźle, to pomysł na kampanię jak dla mnie żenujący. Chyba brakuje twórcom wyobraźni, jeśli nie potrafią inaczej niż seksem,w prymitywnym, szowinistycznym wydaniu.
    • Film albo serial. Czyj styl najbardziej Wam sie podoba? Mnie zdecydowanie Carrie, choc sama nie potrafie z taka fantazja sie ubierac i bardziej przypominam konserwatywna Charlotte. Nie bylam jeszcze na tym w kinie, chyba poczekam na DVD.
    • Cieszycie sie? przyznam ze czekam z niecierpliwoscia co wymysla stylistki. Troche mozna juz podpatrzec na popoholic: popsugar.com/673013 popsugar.com/663201 fabsugar.com/669028 popsugar.com/669880 popsugar.com/node/642727 popsugar.com/node/656548 popsugar.com/node/641335 Bardzo podoba mi sie fryzura Mirandy: popsugar.com/gallery/142084?page=0,0,1 A Carrie jak to Carrie :) fabsugar.com/646884 Ale te bardzo fajne :) fabsugar.com/gallery/143157?page=0,0,1 popsugar.com/g...
    • OFICJALNIE SERIAL JUZ MA ZAKONCZENIE...ALE JAK TY WYOBRAZASZ SOBIE IDEALNY HAPPY END DLA CARRIE & CO napisz twoj wlasny koniec..a ja wydrukuje go na mojej stronce mitglied.lycos.de/ania0409/hobbies.html
    • Jak wam sie podobaja ubrania z tego serialu, ostatecznie ten serial wypromowal manole?
    • www.thesuperficial.com/ duzo dobrej jakosci fotosow amerykanskich celebrities
    • na nowego wlasciciela czekaja: o modzie: "Vintage Style" Tiffany Dubin, Ann E. Berman (opis na www.amazon.com/Vintage-Style-Wearing-Classic-Clothes/dp/0060194758) okolomodowe: "Sex and the City: Kiss and Tell" (wydanie pierwsze z października 2002 w twardej, rozowej okladce, opis tu: www.amazon.com/Sex-City-Kiss-Amy-Sohn/dp/0743456815) "Bergdorf Blondes" Plum Sykes (miekka okladka) "The Girl Can't Help It!" Melissa de la Cruz (miekka okladka) serial "Sex and the City" ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się