sex

(151 wyników)
  • hej! Leci 18 tydzień ciazy...a ja jesli chodzi o sex -boje sie.Kochałam sie z mężem może z kilka razy do tej pory.Dla męza to nie problem (brzuszek malutki jak narazie) ale ja stawiam jakby zapore..dlatego ,ze moja piersza ciąża byla obumarła i teraz dbam jak moge..narazie ciaża roziwja sie prawidłowo(odpukać)i nie mam zabronione sexu itp..natomisat moja psychika tak dziala,że sie blokuje i nawet jak do tego dochodzi martwie sie co dzidzia wtedy przechodzi:) czy wszytko w porzdk...
  • Termin porodu całkiem niedługo, byłam dzisiaj na wizycie u mojego gina i niestety powiedział że nic wcześniej nie będzie, skurcze słabiutkie, szyjka twarda, rozwarcia brak ;/ Zarówno lekarz jak i pracująca u niego położna zgodnie zalecili częsty sex ponoć to najlepszy i najszybszy sposób na wywołanie porodu??? Tylko jakoś sex w ostatnich tygodniach przestał mnie interesować, czuje się jak słoń i nie chcę się zmuszać no chyba że to naprawdę pomaga???? Może macie jakieś doświadczenia w tym...
  • Mam od was pytanie drogie dziewczyny. Jestem już prawie w 35 tygodniu ciąży, ostatnio ciągle mam ochotę na sex...zastanawiam się czy to normalne i czy wiele kobiet tak ma. Mam dość mały brzuszek i raczej bardzo nam nie przeszkadza kochamy się od jakiegoś czasu aż 2 razy dziennie...później boli mnie tak jakby kość łonowa i przeszkadza mi to w chodzeniu. Po każdym razie mówię sobie to już ostatni bo to przecież 35 tydzień ale z moich postanowień nici bo i tak nie potrafię się opanować;/
  • czy sex nie grozi maleństwu?
  • Witam Czy którejś z Was sprawdziło się to, że stosunek przyspieszył poród? Jeśli tak to w jakim czasie po nim i jak to wyglądało - czy były to skurcze czy odeszły wody albo czop śluzowy? Dzięki za odpowiedzi.
  • Czy jak caly ten czop sluzowy zacznie odchodzic to czy sex jest wciaz bezpieczny???Czytalam,ze on chroni przed drobnoustrojami.Wiec zaprzestac czy nie???
  • Tak, tak -wiem ze moge sie kochac. Wszystko przebiega OK. Ale czy nie szkodzi tez bardzo energiczny sex z gleboka i mocna penetracja? Bo Ostanio mam pewne obawy. W koncu penis dotyka szyki -czy na pewno nic sie nie stanie?
  • jestem w 27 tc i wogóle nie mam ochoty na sex... od momentu stwierdzenia ciąży lekarz powiedział żeby nie współzyć do 12 tyg pozniej po badaniu i usg powiedział ,że niema żadnych przeciwskazań.A ja ani w I ,ani II,ani teraz III trymestrze tej ochoty nadal nie mam.czy to normalne ??? kiedyś nie stroniłam i nie wymigiwałam sie bolem głowy.Teraz mi sie nie chce a co dopiero po porodzie nawet nie mogę o tym myśleć... może ktoś tak miał ??? i nie jestem z tym problemem sama ...
  • Wiem, że prostaglandyny zawarte w spermie powodują szybsze rozwieranie szyjki, dzięki czemu mogą przyspieszyć poród. My z mężem nie współżyjemy jakoś bardzo często, ale chciałabym częściej przed porodem. Czy sex np. teraz, w 37 tygodniu, kiedy szyjka jest zamknięta i jeszcze długa pomoże, czy tutaj chodzi o sex przed samym porodem, kiedy są już skurcze i szykujemy się do szpitala?? Od kiedy częściej kochać się z mężem, od kiedy te prostaglandyny coś dają i przyspieszają cokolwiek ???...
  • Mam pytanie czy którejś z Was pomógł sex w przyspieszeniu porodu? Mam iść na wywołanie do szpitala, ale wolałabym aby poród rozpoczął się naturalnie. Powiedzcie o swoich doświadczeniach: po ilu razach was ruszyło:) Czy to faktycznie coś daje.
  • Ile trzeba odczekac po porodzie siłami natury żeby uprawiac sex ??
  • Jestem w 14tc...i od początku nie mam w ogole ochoty na sex... :( W pierwszej ciązy tak nie miałam. Teraz jest fatalnie na sama mysl o tym az mi sie nie chce :( Jak ostatnio juz doszło do czegos to w trakcie przerwalismy,bo juz nie mowiac,ze nie miałam z tego przyjemności to po prostu same pocałunki mi przeszkadzały,łaskotały, w ogole nie mogłam sie na tym skupic,nie czułam podniecenia... Czy tez tak macie/miałyscie? Czy to przechodzi? :)
  • Witam, Mam nadzieje ze jakos specjalnie mnie nie "objedziecie", dodam ze to moja pierwsza ciaza( 9 tydz), wszystko nowe i nieznane. Otoz pytanie dotyczy czy sex moze spowodowac jakies problemy? Kilka dni temu uprawialismy sex, po ktorym to zaczal mnie bolec brzuch-lekkie skorcze, wzielam nospe i bol przeszedl. Nie bylo zadnego plamienia i krwawienia. Ale od tamtego czasu mam jakies glupie przeczucia, ze cos sie moglo stac;( I przestalo mnie mdlic, a 3 ostatnie tygodnie milalam ...
  • Witam Jestem nowa na forum i mam pytanie na które nie znalazłam odpowiedzi w internecie. Chodzi o to że od 2 dni nie odczuwam kompletnie żadnej przyjemności z sexu, co bardzo mnie dziwi ponieważ do tej pory nie miałam z tym problemu, nie dość że miałam ogromną ochotę na sex to jeszcze wielką satysfakcję. Od 2 czy 3 dni to się zmieniło. Podczas zbliżenia z moim nażeczonym kompletnie nic nie odczówam. Czy któraś z was też miała taki problem w ostatnim miesiącu ciąży? Mi własnie zaczął sie 3...
  • Dużo czytałam na forum o tym jak w trakcie ciąży zwiększa się apetyt na sex. Niestety mnie to nie dotyczy, nie dosć ,że nie odczuwam ochoty to jeszcze ostatnio bolało mnie w trakcie. Teraz nie wiem czy wynikało to z mojego oporu psychicznego czy może to jakaś infekcja. Jak rozpoznać czy nie było to wynikiem jakiegoś stanu zapalnego (dawno już nie miałam tego typu problemów) dodam ,że na ostatniej wizycie u gina 3 tyg temu wszystko było ok, z drugiej strony chodzę na basen więc bior...
  • Hej mamusie, jak jest u was? Ja już niedługo mam termin ale nadal z mężulkiem kochamy się. Tak naprawdę nie spytałam się gin czy można i czy to nie zaszkodzi, więc może wy mi poradzicie?
  • Chciałam zapytac czy moge uprawiac sex z mężem po wyjściu czopu. Jestem w 39 tygodniu
  • czy wy też w ciąży nie macie ochoty? Jest to moja I ciąża i może trochę się bałam na początku ale generalnie tak jestem skupiona na maleństwie że ochota poszła w las :)
  • Dziewczyny mam pytanie, moja Zona jest w 6 tyg. ciazy, niestety ciaza jest zagrozona (krwiak w macicy, krwawienie) czy w tej sytuacji mozemy uprawiac sex? Dzisiaj od krwawienia jest przerwa, oby tak dalej. Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi.
  • Czy wolno uprawiać sex w 39t.c...czy to pomaga i przyspiesza poród?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się