sex

(15 wyników)
  • Witam, jestem w 7 miesiącu ciąży i od około 2 miesięcy , mam dziwna wrecz ochote na sex (codziennie). Byłam juz w ciązy i nic takiego nie pamiętam. Zastanawiam sie bo wtym roku kończe 30 lat, może zaczął się u mni jakiś okres wielkiego pożądania. Miałyscie tak? P.S Mąż bardzo zadowolony z tego powodu...
  • kochamy sie od 3 miesiecy codziennie...i nic...dlaczego... moze za czesta... prosze i oszczere odpowiedzi i dziekuje zarazem...
  • Witajcie, jestem w 11 tc. Dotąd nie miałam ochoty na igraszki i szczerze mówiąc jeszcze nie męczy mnie "niedobór", ale wczoraj doznałam szoku!!! Rozmawiałam z moim D o tych sprawach i okazuje sie, ze on podobno w tej chwili patrzy na mnie bardziej przez pryzmat mamuśki a nie kobiety jako obiektu seksualnego. No jak to tak? Jak u Was było z "ochotą" a jak z Waszymi partnerami???
  • Poronienie samoistne nastąpiło dwa tygodnie temu. zrobiłam usg i bedanie Beta hcg- wszystko się dokładnie "wyczyściło" samo.Proszę powiedzcie czy mogę teraz najnormalniej w świecie uprawiać sex (bez żadnych zabezpieczeń)- lekarze twierdzą że jeśli chcielibyśmy się starać o dzidzię to dopiero za 3 cykle. ale nam teraz nie zależy aby doszło do zapłodnienia, tylko chcemy być blisko:). czy mozemy tak beztrosko się kochać czy jednak powinniśmy się ewentualnie zabezpieczać, czy poprostu...
  • No więc tak wiek ciąży:32 tc do końca jednak jeszcze trochę jest...wizyta na 7-ego więc spytam najpierw na forum bo jakby się nie pali... Czy tylko ja tak mam,że po stosunku z mężem ( bez względu na to czy to łagodny i delikatny seks czy troszeczkę intensywniejszy) zaczyna mi dosłownie wszystko puchnąć,od warg sromowych po wzgórek łonowy...do tego dziecko tak jakby "przesuwało" się z całym swoim domkiem w stronę brzucha tzn hmmm...ciężko to opisać ale tak jakby napierało na przednią ś...
  • jestem w końcówce 40 tc.a maleństwu wcale się nie śpieszy na świat,szyjka jeszcze zamknięta,skurcze ale takie tam nie porodowe,termin minął...a ja nie mam siły już chodzić...wszystko mnie boli,nogi jak balony,buzia popuchnięta i jak u 13-latki...już nie wiem co robić.Jak mogę przyspieszyć poród,czy sex pomoże a może znacie inne sprawdzone sposoby.Pozdrawiam.
  • Witajcie, staramy się ,radośnie i pełni nadziei, o maluszka. Po każdej owulacji mam ogromne wątpliwosci czy nasze kochanie się ( a jest ogólnie częste i bywa hmm intensywne) nie wpłynie negatywnie na implantacje i samą fasolkę. Czy lepiej się jakoś powstrzymac? Sama nie wiem... Przecież do implantacji dochodzi w szyjce? A może ja niedouk jestem. Proszę o rozwianie wątpliwości, bo boję się że sobie szkodzimy. Niechcący. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam za nas kciuki Ł...
  • Czesc dziewczyny Co sie dzieje? Jestem w 7 miesiacu ciazy i moje cialo dziala juz chyba odpychajaco na mojego mezczyzne. Zreszta trudno sie dziwic sama ze strachem patrze na ten wielki brzuch i olbrzymie piersi. Nic więc dziwnego, ze mąz tez stracil na mnie ochote. Probowalam z nim rozmawiac. On twierdzi, ze boi sie o dziecko. Ja przypuszczam, ze to tylko wymowka. Do tej pory on byl glownie inicjatorem. Teraz nie chce nawet o tym myslec. Jak to jest z facetam? I czy powinnam sie martwi...
  • Witam. Od momentu kiedy zaszłam w ciąże straciłam ochote na sex i inne pieszczoty , stalam sie oschła w stosunku do Mąża.Od porodu mineły już 2 lata i nic sie nie zmienia.Prosze napiszcie czy też to przechodziłyście i co może to powodować.Dodam że jesteśmy zgodnym i kochającym sie małżeństwem.
  • Hej jak to wlasciwie jest mozna czy nie mozna ??
  • Witajcie, Czy to prawda że płeć dziecka może zależeć od ilości przytulanek...tzn. Codzienny sex zaczynając od skończenia @ do czasu nawet po owulacji prowadzi w większości do poczęcia córki? Natomiast seks z tzw.doskoku zwiększa szanse na chłopca. Chyba po prostu facet odbywając codzienny stosunek produkuje coraz gorszej jakości plemniki w związku z tym X -dające dziewczynkę mają większe szanse bo są mocniejsze i wytrwalsze. Co o tym sądzicie czy Wam się to sprawdziło? Dzięki wielkie z...
  • No wlasnie, mowia o spadku zainteresowania, u mnie jest constans...:))jak to jest u Was, czy bylyscie aktywne na tym polu do konca ciazy?Oczywiscie wiadomo, nieraz nie mozna... Czasem czuje sie glupio figlujac tak z nienajmniejszym juz brzuchem:) Pozdrowienia! Sugar i Mini Myszek (29 tc)
  • Wczoraj robilam test owu i wyszedl perfidnie pozytywny (druga kreska ciemniejsza niz ta pierwsza, kontrolna). Oznaczać to mialo, że owulacja wystąpi po/w ciągu 24-36 godzin/ach. Wspolżylismy z mężem. Dzisiaj zrobilam test i wyszedl identycznie jak wczoraj czyli znowu wychodzi ze owu ma być za/w ciągu 24-36 godzin. Czyli jak? Od wczoraj doba - już minęła. Ale znowu kolejna doba? Czyli kiedy ma byc ta owulacja?? (i czy ten sex mial w takim razie jakies znaczenie?) :(
  • Bardzo mnie interesuje, czy ktoś próbował zaplanować płeć dziecka ale z pomocą lekarską. Mam dwóch chłopców i oczywiście chciałabym trzecią dziewczynkę. Wiem że jest dużo książek na ten temat ale to nie to samo co wizyta w gabinecie i indywidualne zalecenia lekarskie. Z góry dziękuję za odpisanie Pozdrawiam
  • CZESC DZIEWCZYNY!!!MAM PYTANIE:TERMIN MAM NA 8 SIERPNIA I NIE WIEM CO NA PRZYSPIESZENIE,BO MÓJ MĄŻ JESTNA URLOPIE DO 10 A CHCIAŁABYM ZEBYŚMY POBYLI ŻE SOBĄ W TRÓJKĘ W DOMCIU...bARDZO BYM CHCIAŁA BYĆ JUŻ PO WSZYSTKIM I NIE WIEM JAKIE SĄ SKUTECZNE I SPRAWDZONE METODY NA PRZYSPIESZENIE PORODU.POMÓŻCIE!!! IZKA 39TYG AKROBATKA:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się