Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      sex

sex

(111 wyników)
    • rozmawiałam ostatnio z przyjaciółką: pod czterdziestkę, mąz, 2 dzieci. sex- regularny. przyjemność- jak określa- żadna. czeka aż się skończy myśląc o obiedzie na jutro i zamknięciu roku w pracy...... pytam- po co? dlaczego się zgadzasz. mówi- bo wtedy w domu jest spokój, nie ma wrzasku, mąż czasem przytuli, czasem naczynia do zmywarki włozy. dla mnie-bardzo smutna opowieść. czy to jest reguła???
    • Mam naprawdę udane małżeństwo, fajne dzieciaki, dobrą sytuację finansową i tylko ten sex... Nie mam prawie wcale ochoty na zbliżenia. Temat przerabiałam z mężem tysiące razy. On najchętniej kochałby się 2 razy dziennie, ja dwa razy w miesiącu... Próbowaliśmy opcji, że sex jest wtedy kiedy on chce - nie dawałam rady. Próbowaliśmy również opcji, że sex jest według moich zachcianek i ja go aranżuje - wtedy nie było go prawie wcale. Nie czuję motyli w brzuchu, dopuki mąż mnie nie zachęci. Ale c...
    • do kobitek z dluzszym stazem malzenskim (takim powyzej 6 lat).Jak wazny jest dla was teraz sex? czy nie znudzilo wam sie troche, (przewidywalnosc)tylko nie piszcie ze trzeba sobie urozmaicac zycie sexualne bo to juz wiem, ale tak sie zastanawiam ile w tym przyzwyczajenia, rutyny,checi sprawienia przyjemnosci partnerowi, a i lew tym wszystkim waszej checi i przyjemnosci? a tak po za tym bedac kobieta zejeta (praca, dzieci, studia,etc) czy macie jeszcze sile pod koniec dnia na sex? pytan...
    • spotkałam się ze swoim eks. Chciał mi w czymś pomóc, a pomoc była potrzebna więc się zgodziłam Oczywiście wylądowaliśmy w łóżku. Ja nadal coś do niego czuję, myślałam, że będzie chciał wrócić. Na drugi dzień zapytałam, co dalej, czy coś się zmieniło. Powiedział, że nie wie. Na każde kolejne pytanie odpowiadał "nie wiem". Dałam się wykorzystać??
    • Chce wiedziec bo u mnie klapa całkowita zaraz po porodzie miałam straszna ochote ale teraz po 5 miesiacach nie mam z tego zadnej przyjemnosci ani ochoty a wczesniej bardzo lubiłam sex nie wiem czy kazdej młodej mamie tak sie robi czy to wina tego ze nie mam czasu dla siebie 24 godz na dobe z dzieckie a maz jak jest to tylko patrzy jak tu sie urwac i znalezc inne wazne zajecie nie cierpiace zwłoki (gotowanie, sprzatanie, pranie, prasowanie i z młodym cwicze bo ma rehabilitacje-asymetria)...
    • Hej eMamy.Ja z pytaniem.Od roku (po stwierdzeniu,ze trzeciego dziecka nie bedzie ;))przyjmuje Mercilon.Nie odczuwam przy tym zadnych dolegliwosci procz totalnego braku checi na sex.Czytalam gdzies ze w takim przypadku warto poprosic lekarza o zmiane tabletki.Czy bierzecie takie,ktore nie zaburzaja waszego libido,moge prosic o nazwy?Pozdrawiam
    • jak rozmnozyc dzika roze i bez ? mam kilka znajomych dziko rosnacych krzaczków jak z tego pobrac szczepki ? a moze wykopac cala roslinke czy duzy kwas ?:D moge w nocy :P
    • Doszlismy w lozku do paradoksalnej sytuacji. Ale od poczatku. Poznalismy sie w styczniu 2005, spotykalismy od czerwca 2005. Plany to wspolne zycie i dzieci. Zaszlam w ciaze wczesniej niz planowalismy. Chlop ucieszyl sie bardzo i poplakal nawet. Jak nie mieszkalismy razem to kochalismy sie raz na 2-3dni. I byly "klopoty" - mial wytrysk praktycznie bez erekcji. "Normalnie" kochac udalo sie nam ze 3,4x. Byl przerazony tym faktem, powiedzial, ze pojdzie do lekarza, ze od jakiegos czasu...
    • pewnie to juz bylo, ale ja nie pamietam albo mnie tu jeszcze na tym forum nie bylo. ostatnio z nudow i bezsennosci weszlam na kilka czatow i po wpisaniu nicka babskiego of course, od razu mialam kilka propozycji w stylu "Bzykniemy sie, lub pykniemy sie" :) , no i kurcze tak sie zastanawiam czy takie bzykanie jest w porzadku wobec meza/zony. moze macie jakies doswiadczenia z tym zwiazena, a moze taki sex jest zacheta do zdrady takiej prawdziwej. nie wiem sama, jestem dziewica wir...
    • Jestem mamą od 7 miesięcy. Mój synek (na punkcie którego mam totalnego bzika) pochłania niemal 100% mojego czasu. Wieczorem mam ochotę tylko na sen. Sex w ogule przestał mnie interesować choć do narodzin małego mój temperament był imponujący. Martwi mnie to bo widzę że mój mąż miałby ochotę na więcej bliskości ale jakoś nie mogę się przełamać. Jest to dla mnie w tej chwili naprawdę przykry obowiązek. Czy któraś z was też tak ma?
    • Dziewczyny, coreczke urodzilam ponad 9 miesiecy temu, a od prawie dwoch nie karmie piersia. Nie wiem czy wraz z odstawieniem od piersi czy moze nie sa to temety powiazane ale zaczemy sie problemy. Mianowicie wogole ale to wogole nie mam ochoty na sex. A wlasciwie zle napisalam bo to nie jest kwestia tego ze ja mysle o sexie i mna trzesie tylko ja wogole o tym nie mysle. Sex poprostu moglby dla mnie nie istniec. Cala ta sytuacja zaczyna mnie strasznie wkurzac i jak sie domyslacie moje me...
    • W moim malzenstwie brakuje sexu.Ale to ja jestem ta strona ktora nie chce nie moze nie lubi....Jestesmy malzenstwem ponad piec lat mamy jedno dziecko. Sex to kompletna klapa.Zaczne od tego z bardzo kocham meza i maz mnie kocha i napewno na 150% nie ma nikogo na boku. Ostatno sex uprawialismy dwa miesiace temu...jest mi z tym zle bo wiem ze tak nie powinno byc.Dodam ze maz mnie nie brzydzi i jest atrakcyjny fizycznie.Ja dla niego rowniez jestem atrakcyjna i zawsze jak jestem w obok to...
    • Trafiłam tu przypadkiem super forum szkoda ze nie wiedziałam wczesniej A co do tematu chce was przestrzec przed jedna rzecza Urodzilam cudownego synka w wieku 21 lat mialam kochanego meza nasz zwiazek byl cudowny spedzalismy ze soba mnostwo czasu i czesto sie kochalismy to byly cudowne chwile. Niestety po porodzie wszystko sie zmienilo. Jak wiekszosc z was nie mialam ochoty na sex na poczatku to tlumaczylam pologiem potem ze potrzebuje jeszcze czasu itd. itp . Na poczatku maz to ...
    • Dziewczyny dzisiaj moj maz powiedzial (po 6 latach slubu) ze on chce jakiegos urozmaicenia w sexie..............powiedzcie czy wasi faceci tez o tym rozmawiaja.I czy sex cztery razy w tygodiu to rzadko ???????????? pyta was zona ktora chce zadowolic meza :)))
    • zaraz bede ogladac na comedy central po raz chyba dwudziesty..moglabym ten serial w kolko ogladac i nigdy mi sie nie znudzi. Ktos tak jeszcze ma, czy tylko ja taka fanatyczka?
    • Musze to napisać . Od dłuższego czasu musze prosić męża o sex. Z jego inicjatywy to może raz w miesiącu max. Zawsze ja musze zaczynać i często słysze "daj spokój" Jesteśmy po 30 i cholera swoje potrzeby mam. Kiedyś tego problemu nie było a teraz od 2- 3 lat coraz mniej i mniej z jego strony. I zaczyna mnie to już wku.... . Rozmowa była i mąz twierdzi ,że wszystko jest ok tylko nie ma takich potrzeb jak ja . No ale raz w miesiącu to już przesada,nie? Obiecałam sobie po dzisiejszej...
    • Mam problem natury delikatnej. Jestem w 6 m-cu ciąży i bardzo rzadko mam ochotę na współżycie tym bardziej, że mojemu mężowi chce się po północy, a ja rano 6.30 wstaje do pracy, po niej zakupy, gotowanie obiadku, itp. Jak uświadomić mężowi, że z anemią, cukrzycą i z brzuchem mam prawo być o tej porze zmęczona? Rozmowa? Nie rozumie ! Może napiszcie coś na ten temat, a ja mu to dam przeczytać. Może mi nie wierzy??? Sama nie wiem, ale chyba to nie moja wina...?
    • niedawno mój wieloletni kolega będąc w pijanym widzie przyznał że ze swoją kobietą (około 17 lat razem) uprawiaja sex max 6 razy w roku; dodam że nie jest marynarzem i ciązy mu ta sytuacja; powiedział że kiedys było troszkę lepiej ale tylko troszkę; chcą iść do lekarza ale jakoś im się schodzi więc jeszcze u niego nie byli; jej nie jest więcej potrzebne i generalnie mówi że nie ma ochoty i już a on mówi że świruje ale na siłe nie chce i z innymi nie chce też; na trzeźwo kolega już...
    • Kocham sie z moim facetem,jestesmy razem jednak nie wiem jak dlugo;rozne mamy podejscie do wielu roznych spraw,czesto sie klocimy.Jest mi z nim dobrze.Okres mam co 27-29dni regularnie,kochamy sie bez gumek.Wg.mnie dni nieplodne sa do 7dni od pierwszej owulacji oraz 7dni przed owulacją(wtedy kochamy sie na maxa i on konczy we mnie).W plodne-zero sexu. Czy moge sie duzo mylic?i czy duza szansa jest,ze moge wpasc? A jak jest u Was(wzorujecie sie na kalendarzyku)?chetnie poczytam
    • SEX(10)

Wiem, że to może nie do końca odpowiednie miejsce na pisanie o takich rzeczach, ale za bardzo nie wiem, gdzie mogłabym o tym napisać. Ze swoim facetem po porodzie kochałam sie raz kilka dni temu. Podczas sexu nie miewam orgazmu, osiągam go tylko podczas seksu oralnego. Mój facet jednak nie "odwdzięczył mi się". Poza tym jednym razem zdarzało nam sie porobic inne rzeczy, zawsze jednak prowadziło to tylko do zaspokojenia jego potrzeb. Dziś rozmawiałam z moim lubym na ten temat i w końcu p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się