sex

(14 wyniki)
  • Czy ciążepo invitro ISCI jest na tyle zagrożona, ze nie można uprawiać sexu, jeśli mozna to do którego msc>Czy trzeba b uważać? Dzieki za odpowiedzi
  • Chcialam zapytac czy po stosowaniu dopochwowo Bromergonu na noc(bo tak mam zalecone)czy po zaaplikowaniu tabletki mozna uprawiac sex?Czy byc moze zmniejsza sie dzialanie Bromergonu?Spotkal sie ktos z was z czyms takim?
  • Znacie jakis sposób, żeby sex "pod kontolą" był ciekawszy? ja się okropnie stresuję i ciągle myślę tylko o tym czy pęcherzyk mi pęknie, czy się uda i jakos mi sie to nie podoba, że muszę się trzymac wskazówek lekarza, "dzisiaj proszę i pojutrze, a potem proszę przyjść, zrobimy USG..." Cos okropnego!!!
  • Witam Nie wiem czy pamiętacie moje poprzednie wątki, więc przypomnę: mam hiperprolaktynemię czynnościową i udało mi się...jestem w 7,5 tyg ciąży. Gdy byłam pierwszy raz u swojego lekarza- ta ucieszyła się bardzo i zdążyła zauważyć, że dobrze że męża nie ma (jest w morzu) to przynajmniej głupstwa nam po głowie nie będą chodzić... i z tąd moje pytanie- czy to że mam chuchać i dmuchać na siebie to oznacza brak sexu. Pytam się bo mój mąż przyjedzie na kilka godzin do domu :)) a ja ni...
  • Dziewczyny ratunku !!!! Mam do was pytanie, czy możecie mi pomóc. Miałam łyżeczkowanie (usunięcie martwej ciąży). Po jakim czasie od tego zabiegu będę mogła ponownie zacząć kochać się z facetem???? No i czy możecie mi opisać jak długo czekałyście z zajściem w kolejną ciążę po łyżeczkowaniu. Ja spotkałam się z opiniami 3-6 miesięcy, ale jedna z koleżanek zaszła w ciążę przy pierwszym cyklu i urodziła zdrową dzidzię. Sama nie wiem co robić, bo co lekarz to inna opinia. A tak bardzo ...
  • Mam w sumie proste pytanie. Jak długo przed posiewem z kanalu szyjki macicy a jak długo przed hsg nie można uprawiać sexu? Muszę zrobić to cholerne badanie dla spokoju sumienia. Pozdrawiam
  • Dziewczyny kiedy juz mozna? bo nie wiem...
  • wydaje mi się, że ktoś wklejał tutaj link do takiego śpiewającego królika ??? czy to może na boćku było ??? kto ma niech się podzieli, bo królik fajny był :-)
  • Przez te wszystkie kalkualcje, kalendarzowe wyliczenia, badania i tę silną determinację że może tym razem się uda... to sexu się odechciewa... macie tak? Pozdrawiam A
  • cześć.być może mój problem wyda wam się błachy, ale nie mam nikogo komu mogłabym o tym opowiedzieć.a wiecie jak jest-jak się człowiek wyżali to łatwiej.otóż odkąd "staramy się "o dziecko-a trwa to już prawie rok,coraz bardziej dołuje mnie konieczność współżycia na komendę.jesteśmy 3 lata po ślubie, dopóki sprawa problemów z zajściem nie wyszła na światło dzienne- wszystko było ok.a teraz-czasem mam już tak dosyć tych komplikacji i wariacji (leki, monitoring,wspomaganie plemników,wyl...
  • dziewczyny kiedy trzeba zacząć intensywne przytulania, przed owu? w trakcie? po pregnylu? i jak często? mój gin najpierw mi powiedział, żeby nie "robić dziecka" tylko się kochać, a jak ostatnio do niego poszłam, to mnie nakrzyczał, że jak chcę zajść w ciążę, to mam się kochać cały czas!!! co to znaczy cały czas, kilka razy dziennie??? to chyba właśnie jest tzw. "robienie dziecka"?!?
  • Dziewczyny, moze to smieszne pytanie, ale jakie pozycje sa najlepsze na poczecie dzidziusia? Czy to prawda, ze po stosunku powinno sie 30 min lezec z podniesionymi do gory nogami? Ewa
  • Witajcie! Mam problem z pozbyciem się bakterii. Niby net jest skarbnicą wiadomości, ale w pewnym temacie zgłupiałam. Chodzi mianowicie o mojego M. Dotychczas mój gin nawet nie wspomniał, że faceta też trzeba zbadać i ewentualnie leczyć. Jeśli dobrze rozumiem - możemy się nawzajem zarażać?! Czyli ja Jego a On mnie i tak na okrętkę. Poprawcie mnie jeśli jest inaczej. Pytanie brzmi: jakie badania powinien zrobić mój M.? Posiew, ale z czego? Mocz, nasienie, wszystko razem, a może jesz...
  • Biore regularnie cilest od ponad roku i uprawialam sex bez prezerwatywy. Chlopak za pozno wycofał czlonka ... i dalej wiecie co sie stalo Mam pytanie czy jest szansa ze zajde w ciąze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się