sex

(10 wyników)
  • sex (18)

wiec tak mam chłopaka jestesmy już ze sobą miesiąć mam 17 lat on także coś czuje że on miałby ochote przeżyć już "pierwszy raz" choć o tym nie rozmawiamy znaczy nie o tym ze my tak ogólnie Planujemy wspólną impreze na sylwestra ze znajomymi bedzie cała wolna chata i pokoje tez dla nas... wiec myśle ze moze się coś wydarzyć... wiem ze moge troche wybić czy coś poniesie mnie chwila a nie chce tego potem załować wiec chce się przygotować i dowiedzieć się jak mamy się zabezpieczyć tyl...
  • Jak to jest z sex-em podczas okresu? Nigdy nie probowalam, ale dzis dostalam okres i chcialabym z moim chlopakiem sie pokochac.
  • Witam, na pewno było już tu mnóstwo wątków tego typu, ale zapytam bo nie wiem co robić... chodzi o wpływ tabletek antykocpepcyjnych na ochotę na współżycie. biorę od 2,5 roku microgynon i od pół roku odczuwam ten niepozytywny wpływ :( chcę zmienić metodę tylko tu nasuwają siękolejne pytania, pokolei 1. czy jezeli przez tabletki nie mam ochoty to powinnam zmienić je na inne czy wogóle na coś całkowicie innego 2. chciałabym zmienić na coś, co zapewnia dobre zabezpiecznie, bo jednak...
  • Mam pytanie. Jak sądzicie czy przed zabiegiem wypalania mogę uprawiać sex? Jeszcze nie wiem kiedy to nastąpi, najwcześniej myślę, ze za 14 dni. Czy to może pogorszyć mój stan? Bo w ogóle to dostałam tabletki najpierw ktore już wybrałam. Po okresie mam się pokazać i jeśli nie pomogły to muszę iść na zabieg. A słyszałam, że te tabletki rzadko kiedy pomagają. Wiec myślę że jednak nie obejdzie się bez zabiegu.
  • niedawno przeżyłam swój pierwszy raz i było to podczas dni płodnych, moj facet mial założoną prezerwatywę i zaznaczam że nie pękła ani nie ssuneła się pozatym orgazm miał poza moją pochwą bo kochalismy sie nie do końca. A teraz się martwię bo okres spóźnia mi sie juz 5 dni, czy mogę być w ciąży??
  • Chciałam Was zapytać,czy miałyście kiedyś "wypadek" z gumką i na ile pewnie czujecie się stosując taką metodę antykoncepcji.
  • Dziś biorę ostatnią tabl a od jakiś 4 dni mam straszne bóle głowy szczególnie wieczorem jak wezmę tabl (uważam, że bóle są od tab a nie od np pogody) Moje pytanie czy Wy też tak miałyście i czy przeszło(niby powinnam dać organizmowi z dwa miesiące na akceptacje) oprócz tych okropnych bóli nie mam wogłóle ochoty na sex, proponujecie zmiane tab czy wybrać drugie opak i dobiero podjąć decyzję?
  • Ja już zdurniałam dziewczyny...Od wtorku biorę harmonett, zaczęłam go brac w 6 dniu cyklu - tak pani dr powiedziała, że można. Jednocześnie musiałam przeleczyć stanz apalny, coś z jajnikiem, antybiotykiem i jest ok. Antybiotyk juz skończyłam dzisiaj. Ale chyba nie doczekam do końca opakowania pigułek z prostej przyczyny: bolesność piersi, brak choty na sex,suchosć,zaczynam być płaczliwa no i mega wysyp na twarzy. Ja, która nigdy nie maiła żadnego pryszczyka, teraz miałam kaszkę n...
  • na Zdrowie Kobiety dojrzałam Twój wątek nt. przyjmowania chromu. Ja mam takie pytanie, bo zapewne masz większe pojęcie w kwestii antykoncepcji niż ja. A więc czy mogłabym przyjmować chrom, jeśli biorę Harmonet? Wiesz, ja zupełnie nie znam się na tych składnikach chemicznych, interakcjach między lekami, itd. No i ze studiów m.in. wywalili mnie przez chemię :P Z góry bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. PS - po ciąży pozostał mi nawyk jedzenia dużo i konkretnie (wtedy tłumaczyłam ...
  • czy miesięczna przerwa po rocznym braniu regulonu spowoduje iż powróci mi libido?? przez 10 m-cy było ok ale od dwóch miesięcy nie czuję wogóle potrzeby na sex. czy to może wina żle dobranych tabletek ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się