sex

(30 wyników)
  • Witam piszę do Was , gdyż od niedawna zauważyłem nowa strone w sieci "tablica-sex.pl" widzę że jest to portal matrymonialny z możliwościa dodawania anonsów, chciałem wysłuchac waszych zdań na temat takich portalów i na temat tego portalu , co o nim myślicie i ogólnie o takich portalach? z jedej strony dobra sprawa dla samotnych lub osób które szukają przygody. tu zostawiam link do tej strony i wypowiedzi na jej temat, pozdrawiam.
  • Od dłuższego czasu męczy mnie uczucie, iż moja dziewczyna "za bardzo lubi sex" Mamy po 18 lat, znamy się od prawie roku. dość szybko się do siebie zbliżyliśmy fizycznie z jej inicjatywy. Ja nie byłem co do tego przekonany, ale uległem. Mi zależy głównie na miłości, wsparciu, wierności, Ona twierdzi tak samo. Natomiast pod czas gdy ja nie mam ochoty na współżycie, lub na "mizianie się" sprawia wrażenie zawiedzionej, znudzonej, twierdzi że ma cały czas ochotę. Nie da się więc ukryć że ma większ...
  • Witam. Jesteśmy małżeństwem od prawie 5 lat (razem od 8). Przed ślubem i tuż po z sexem nie mieliśmy żadnych problemów (kilka razy w tygodniu, czasami kilka razy dziennie). Obojgu nam sprawiał przyjemność. Kochaliśmy się wszędzie tam, gdzie pozwalały na to warunki, ograniczała nas jedynie nasza wyobraźnia. Zaczęłam zapadać na częste infekcje grzybicze pochwy, wielomiesięczne leczenie (wizyty u ginekologa – po jakimś czasie, z uwagi na częstotliwość, bardzo mnie stresujące – śr...
  • W celu odświeżenia swojego 15-letniego małżeństwa umówiłem się z żoną na sex codziennie rano przed wyjściem do pracy. Jak na razie efekt jest zajefajny :) Kilka minut gorących igraszek z mokrymi włosami uwalnia całą masę endorfinek i daje pozytywną energię na ciężki dzień w pracy. Robicie coś takiego? Może jakieś inne pomysły?
  • spotykam się z miłym, sympatycznym, inteligentnym facetem i w koncu wyladowaliśmy w łóżku ale... nie wiem ile cm ma w wzwodzie, może 10 i jak kocha się ze mną normalnie tzn np pozycja misjonarska nic nie czuję, tzn czuję że wszedł lub wypadł ale nie odczuwam przyjemnosci kiedy ja jestem na górze, w pozycji na jeźdzca to sprawiam mu ból więc za bardzo poszaleć nie mogę, nie potrafimy jeszcze wpaść w ten sam rytm jedyna pozycja w miare to od tyłu, ale tak naprawdę jedyny moment w którym jest...
  • Witajcie! Mam 29 lat. Nie wiem dlaczego tak mam, ale chodzi o sex i sex po %. A mianowicie jak się kochamy normalnie to uważam że jestem nudna, małoaktywna, nic mi się nie chce a nawet nie mam dużej przyjemności z tego, co innego jak jestem po paru drinkach. Włącza mi się wtedy dzika żądza i potrafimy wtedy nieźle się zabawić z partnerem, wystarczy że leci jakiś fajny filmik i mam wtedy niezłe orgazmy a bez filmu muszę się nieźle namęczyć żeby dostać, Dlaczego tak jest? Czuje że jestem jak...
  • Witam serdecznie i prosze o rade mam 29 lat-jestem z moim partnerem od 15 roku mojego zycia,9 lat jestesmy po slubie od okolo roku stracilam ochote na sex-wczesniej uprawialismy sex bardzo czesto.Kocham mojego meza jest przystojny bardzo dba o wyglad zbudowany...Nie wiem gdzie jest przyczyna moze powinnam brac tabletki lub pojsc do seksuologa na terapie?
  • czy to normale? sex codziennie po 3 razy? W małżeństwie ze stażem, bo u młodych to może i norma a jak jest u was?
  • dwa lata temu rozstałam się z chłopakiem, z którym byłam 3 lata, układało nam się świetnie, ale niestety chwila mojej słabości, zdradziłam, a on nie wybaczył. Od tamtej znajomości miałam 2 lata abstynencji seksualnej, za długo. Od kilku miesięcy mam nowego chłopaka, jest fajnie, ale w łóżku to nie jest to. Z tamtym było inaczej, a teraz prawie nic nie czuje, równie dobrze tego seksu mogłoby w ogóle nie być :/ co jest ze mną nie tak?
  • Witam. Fakt biore pigułki antykoncepcyjne które osłabiają libido:( Ale żeby aż tak? Mój mąż jest bardzo temperamentny w Tych sprawach, lubi sex i mogłby uprawać go codziennie ja niestety nie. Zaczyna mnie to martwić - czemu nie mam ochoty na sex? Jestem w domu z 2 letnią córką, syn jest cały dzień w przedszkolu. W sumie dzień nie jest dla mnie aż tak męczący, zwyczajny, jak dla kążdej mamy. Mimo to wieczorem jestem bardzo zmęczona, senna, sex to ostatnia rzecz na którą mam ochotę w przeciw...
  • wczoraj umówiłam się z narzeczonym na sex randkę internetowa. czeto tak robimy gdy nie widzimy się dłuższy czas. oboje to lubimy i akceptujemy. zawsze miałam otwarta kamerkę (on nie, ale to nie był dla mnie problem). do tej pory wygladalo to tak, ze pisaliśmy rożne scenariusze jakby nasz seks wyglądał. ostatnie dwa razy były takie, ze ja podczas takich zabaw odsłoniłam piersi, dotykałam je. wszystko było wtedy ok. oboje lubimy takie gierki. wczoraj wieczorem zaczęliśmy nasza zabawę. napisał m...
  • hej jestem mezatka od prawie 3 lat, moj problem a wlasciwie nasz wspolny z mezem polega na tym ze ani razu przez ten czas nie poczulam ze sex jest przyjemny, najczesciej w 90% jest bolesny z roznym natezeniem bolu, czasem boli okropnie, mam uczucie obcierania, pieczenia i zdzierania pochwy w srodku jakby papierem sciernym, innym razem bol jest znosny i jakos wytrzymuje.Bol akurat moze byc spowodowane moja choroba mianowicie przewkleklym zapaleniem jajnikow(podejrzenie endometriozy) ewentualni...
  • Witam, może moje pytanie jest trochę dziwne, ale ciekawi mnie jak to jest? Na ile sex jest ważny dla związku? Co jeśli kontakty są bardzo rzadkie?? Bo u mnie wygląda to tak - jesteśmy prawie 5 lat po ślubie, mamy 3,5 letnie dziecko, razem mieszkamy, ale sex dla mojego męża może nie istnieć! Jakoś do tej pory nie przeszkadzało mi to, bo dziecko małe, wstawianie w nocy itd., ale teraz gdy synek już jest bardzo samodzielny, śpi całą noc itd, to i tak z sexu nici. Kochamy sie raz na kilka miesi...
  • Jak tamu was z tym jest ? Ja z mężem oboje po 37 lat i powiem wam ze mąż juz tak nie potrzebuje jak dawniej natomiast ja znowu chce a on ciągle zmęczony.Kochanka mam szukać czy co :) Ciekawa jestem jakjest u innych par po 30-stce
  • Temat napewno popularny.. Jednak, mam malą rozterke i chcialabym zapytac was na forum jak do tego podchodzicie? Co byscie zrobiły gdyby Wasz facet chcial wykorzystać jakąś sex zabawkę którą uzywal ze swoją byłą? Jestem w stosunku do tego raz neutralna a raz zgorszona, co o tym myslicie?
  • Podliczyłem, że moja Żona w ciągu ostatnich 25 lat więcej kupiła butów niż miała stosunków ze mną. Ona twierdzi, że jestem sexoholik. Niestety, ten wpis jest najzupełniej poważny. Co robić?
  • sex(11)

hej, poddajcie mi jakieś pomysły jak można rozgrzać faceta podczas okresu i nie uprawiać z nim sexu?
  • Mam pytanie skierowane do wszystkich czytelniczek i czytelników czy taki rodzaj stosunku im odpowiada.??
  • Hej. Mam męża od 10 lat, kochamy się i on chciałby się kochać ze mną dziennie, co też zazwyczaj robimy. On jest zakochany we mnie mocno, oczywiście z wzajemnością, ale czy z takim stażem to normalne?? Mogę mu ufać, nigdy mnie nie zdradził, choć gdyby chciał miałby okazje, bo jest dalej zakochany jak na początku znajomości. Jest dużo takich małżeństw??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się