sex

(11 wyników)
  • Sex-lokomotywa Słuchaj dziewczynko! - Ona nie słucha. Przesunął więc rękę od piersi do brzucha... Buch! Jak gorąco! Uf! Jak gorąco! Ty żeś to w nocy? Ty żeś Jasieńku? Jam ca najdroższa! Więc wchodź pomaleńku!... I wszedł w nią powoli, jak żółw ociężale Ruszył - dwa razy - wolniutko, ospale. Szarpnęła się trochę, przyciągnął z mozołem, Nogami się zaparł o krzesło za stołem, I teraz przyśpieszył, i gna coraz prędzej, I dudni i stuka, łomoce i pędzi. A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na ...
  • To jest odpowiedz na pytanie, jak zalozyc bardzo dlugi temat i zeby wszyscy sie wpisali . No to do pior !!
  • Facet lekko na bani wraca do domu. Żona z miejsca; "Ty moczymordo, tylko wódka ci w głowie..Włóczysz sie tylko po knajpach z kolesiami..." Facet siega do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi: - OK, przyniosłem test, zara zobaczymy jaka ty obeznana i kulturalna jesteś! - Zobaczymy, czytaj! Proszę bardzo...Zaraz sie okaże.. - Taaak, pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty ... - Heh, no chociażby dolar i euro. - Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych.... - Jejku, moge ci c...
  • Co wy na to? Też tak macie? A może inne propozycje w tym temacie? ---------------- Mam wiele imion, niektóre już znacie...
  • Slucham was drogie dzieciaczki:-P
  • CZASAMI TAK BYWA ŻE BĘDAC Z FACETEM W ZWIĄZKU COŚ SIĘ PSUJE I NAGLE NIROZŁĄCZNA DO TEJ PORY PARA SIĘ ROZCHODZI..ON ZNAJDUJE INNĄ ONA TEZ JEST W JAKIS ZWIĄZKACH ALE NA STAŁE OBOJE NIE MAJĄ NIKOGO..PO PEWNYM CZASIE SIĘ SPOTYKAJĄ I CHCĄ BYĆ RAZEM LUB TYLKO SATYSFAKCJONUJE ICH SEX BEZ ZOBOWIĄZAŃ..CO O TYM SĄDZICIE??..JA MYŚLE ŻE NIGDY NIE PRZESPAŁABYM SIĘ Z TAKIM "FACETEM Z ODZYSKU"..CHOCIAŻ NAWET JAKBYM GO KOCHAŁA..JAKIE SĄ WASZE OPINIE??..
  • Podpowiedzcie mi jaki mogę dać fajny prezent szwagierce na 40 urodziny. Nie mam żadnych pomysłów i liczę na wasze niezawodne rady:)
  • www.thesun.co.uk/article/0,,13-2004511772,00.html :)))
  • Subject: nie dostalam a chce miec sex Subject: Jag har inte fått ha sex........ Pewnego dnia kobieta przyszla do swojego ginekologa i powiedziala: Nie mialam sexu z swoim mezem pol roku! On niema zadnej ochoty wiecej. ¤ Okey dostaniesz cos co wyprobujesz na nim,powiedzial ginekolog i dal jej pudeleczko z pigulkami. ¤ Tak to jest tylko lekarstwo do eksperymentu,my absolutnie nic niewiemy o dzialanich ubocznych. ¤ Daj mu jedna pigulke i opowiedz mnie j...
  • Czy wiedziales ze: Jakbys krzyczal przez 8 lat, 7 miesiecy i 6 dni, bys wytworzyl wystarczajaco energi dzwiekowej do podgrzania jednej filizanki kawy. Jakbys pierdzial nieustannie przez 6 lat i 9 miesiecy, bys wytworzyl gaz rowny energia bombie atomowej. Serce czlowieka wytwarza cisnienie ktore moze wytrysknac krew na odleglosc 10 metrow. Bicie glowa w sciane zuzywa 150 kalorii na godzine. Czlowiek i delfin to jedyne stworzenia ktore maja sex dla przyjemnosci. Srednio,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się