sex

(180 wyników)
  • WITAM. Zagladam tu na farum chyba tak jak większość szukajac pomocy Nie wiem od czego zacząć jestem żonaty od 15 lat i uklada nam sie dobrze. Sex to to co mnie sklania do pisania tutaj. Przejde zo rzeczy kocham moja żonę i potrzebuje duzo sexu ona oczywiście mniej ciagle musze ja namawiac , mowic prosic ze potrzebuje sie z nia kochac mam juz dość tego proszenia i wymuszania sexu. Po prostu mam dosc proszenia czuje się upokorzony. Proszę co robić.
  • Nie wiem czemu tak jest , czy on poprostu jest kiepskim kochankiem, jeszcze tak źle w łóżku to mi nie było, nie czuje przyjemności , w sumie to ja GO nie czuje, on nie wie że jest aż tak źle, myśle że wie ze nie jest mistrzem w łóżku, bo mimo to że ja milcze, to on czasem wspomina że chyba jest kiepski, czasem tłumaczy to tym ża ma za krótkiego penisa, hmm to nie to, mój były też miał podobną długość, a był wręcz boskim kochankiem , koleżanki siedziały z otwartą buzią gdy im opowiadałam o jeg...
  • ma olimpiada jakiś wpływ na wasze stosunki malżeńskie lub poza?:) na obronę naszych olimpijczyków chciałbym wyraźnie podkreślic, że nasi są w wysokiej formie (zdobyli juz aż 2 -słownie: dwa -medale). oburzające jest natomiast zachowanie reprezentów innych krajów, którzy konkurując do krążków z szlachetnych metali najwyraźniej są w formie szczytowej;):D Polski Komitet Olimpijski powinien wnieść oficjalny protest w tej sprawie:D:D:D;)
  • To jest straszne, jesteśmy po ślubie 3 lata, a w naszym związku brak czułości i miłości. Dla mojego męża liczy się tylko sex. Przytula i robi masaż tylko wtedy, gdy wie że coś z tego będzie. Natomiast gdy mu powiem, że dziś nie mam ochoty na seks i chciałabym po prostu się przytulić i być blisko, obraża się. Czy to jest normalne? Czy w każdym związku tak jest? Doszło do tego, że już nie pragnę nawet jego pocałunków, mam do niego uraz, mam wrażenie że poza sexem nic nie widzi. Pró...
  • witajcie..chciałabym prosić o najszczersze z najszczerszych odpowiedzi:) Mianowicie interesuje mnie , jak często będąc po ślubie uprawiacie sex? staż nie ma znaczenia..począwszy od roku bycia razem w związku małżeńskim, a kończąc nawet na 20,30-letnim stażu.. Chce znać "wasze statystyki" bo nie wiem czy z męzem mamy problem czy to tylko mój wymysł...a wiec podawajcie... czy jest to raz w tygodniu , dwa razy a może nawet codziennie , a byc moze zdarza sie to tylko raz na miesiac...? aaa i kto...
  • poradzcie bo jestem bliska załamania. myślę, że temperementy mamy podobne albo ja trochę mniejszy. Jesteśmy parą od 2 lat, rok mieszkamy razem a od jakiegoś czasu sex "zdarza się" może 2-3 razy w miesiącu. Jesteśmy młodzi 27 i 29lat. Wiele na ten temat rozmawialiśmy. Problem został zdiagnozowany i właściwie wszystko zależy ode mnie. On chce czegoś innego- wiadomo, rutyna itd a ja mu tego nie mogę dać. Po prostu nie potrafię się przełamać. Jeszcze rok temu mogłam robić wszystko i ws...
  • Spotkałam sie ( pierwszy raz przyznaję ) z opinia iz przymowanie pigułek antykoncepcyjch przez kobiety ma ujemny wpływ na ich aktywność seksualną, obniża "popęd". Spotkaliście się z podobną opnia?
  • Dziwi mnie, że kobiety nie wiedzą dlaczego niektórzy faceci nie mają ochoty na sex. Ok-moje stanowisko nie dotyczy małżeństw bo w nim nie jestem. Ale nawet jako osoba wolna nie mam ochoty na sex czasami. Bywam zmęczony i wiem, że nie zaspokoję partnerki, będzie mi z tym żle. Psychicznie wiele kobiet mnie poharatało i nie ufam im teraz, ciężko mi się przełamać by przespać się z kobietą, jeśli nie wiem czy nie będzie póżniej wobec mnie złośliwa, albo nie zdradzi śmiejąc się w twarz. Ni...
  • to może zadam takie pytanie głównie do Panów i nie tylko jak ma wyglądac sex , gdy facet juz nie może jest impotentem , ma żonę ,która uwielbia sex i jest akurat w takim wieku kiedy ma największe potrzeby ( chodzi o sex) jak sie będzie zachowywał, co zaproponuje )
  • Czytając liczne posty osób, zwłaszcza kobiet, narzekających na swoich partnerów/ki którzy nie mają ochoty na sex zauważyłem bardzo często powtarzający się opis. "on/na nie dba o siebie" a dokładniej nie uprawia żadnego sportu. Nie sądzicie, że stopień zaangażowania w SYSTEMATYCZNE uprawianie sportu może mieć bezpośrednie przełożenie na poziom libido. Jestem w stanie uwierzyć, zwłaszcza facetom, którzy wmawiają swoim kobietom że śa zmęczeni itp i dlatego nie chcą sie z nimi kocha...
  • witam, chodzi mi o sex po sprzeczce, kłótni, a raczej o jego braku, włącza mi się jakaś blokada i nawet jak się pogodzę to nici z wszystkiego, nie podniecę się w ogóle, obojętnie co partner by robił, i tak mam nawet do paru dni, podobno sex godzi a u mnie jest odwrotnie, dodam że nie jestem oziębła, dostaję to czego pragnę w danej chwili, więc już sama nie wiem
  • Czy ktoś z Was prowadzi prywatny sex kalendarz ze statystyką stosunków? Przyznam, że ostatnio założyliśmy od początku roku taki kalendarz. I nie nie jesteśmy niewyżytymi nastolatkami lecz małżeństwem trzydziestoparolatków z 11 letnim stażem i dwójką dzieci. W ostatniego sylwestra tak jakoś z zabawy wyszło, że w sumie to nie wiemy ile razy już się kochaliśmy. Z dużym przybliżeniem uznaliśmy, że pewnie tysięczny raz przegapiliśmy. Postanowiliśmy więc od pierwszego stycznia założyć taki p...
  • moj maz pracuje od 8 do 20 czasem dluzej, wiec jezeli na czynnosci takie jak jedzeni, mycie sie itd. brak mu czasu to jak sadzicie ma czas i sile na sex?? oczywiscie, ze nie!! raz do dwoch na miesiac to jest dobrze. Kiedys ciagle go wabilam, staralam sie kupowalam fatalaszki i nagabywalam go az mi sie zachcisalo zygac!!!!!!! poprostu nie mam ochoty na nic, w ogole nie mam ochoty. Czasami jak sie nam przytrafi fajny sex to po tak milych doswiadczeniach czasem zdarzy sie maraton , z...
  • Czy czasem zdaża wam się z przepracowania nie mieć ochoty na sex. Jak temu zaradzić? Bo przecież procoholizm to też uzależnienie.
  • Piszę tu ze swojego punktu widzenia. Dla mnie sex jest odzwierciedleniem stosunków między partnerami. Jeśli istnieje więź emocjonalna, wzajemne zrozumienie, jest miłość to jest ochota na sex. Jeśli psują się relacje między partnerami, to odbija się to na współżyciu. Dlaczego nagle interesuje nas inna osoba? Dlaczego znajdujemy kochanka lub kochankę? Uważam, że dzieje się to dlatego, bo ktoś inny zainteresował się naszymi problemami, wzbudza zainteresowanie naszą osobą. Zaczynamy ...
  • - u nie przez dlugi czas nasezgo bycia razem sex byl powaznym problemem bo albo mialm ochote dwa razy dziennie albo nie mialam jej dwa trzy tygodnie i czasem godzilam sie na niego tylko dlatego zeby miec swiety spokoj albo poprostu bylo mi zal mojego partnera...ale to do pewnego czasu pozniej zrozumialm ze nie moge sie zgadzac tylko dla tego ze i go np szkoda i to byly bardzo ciezkie czasy ....:-(( ale odkad czytam to forum wiele zrozumialam -zrozumialm ze sex jest naprawde wazny ze to nie t...
  • Witam może to głupie pytanie, ale mam z tym duży problem, jestem kobietą i mam swoje potrzeby, które z różnych przyczyn nie mogłam i nie za bardzo mogę nawet teraz realizować w związku z obecnym partnerem, który mnie kocha, jest dobry i czuły ale sex nie jest dla niego tak istotny jak dla mnie, ma dużo mniejszy temperament niz ja, niestety. Boje sie realizować poza związkiem, bo wiem, że mogłabym sie zaangażowac uczuciowo.
  • Od jakiegoś już czasu odnoszę wrażenie że sex z moim mężem to jakiś wyścig..na czas..ze stoperem w ręku.. Czegoś mi brakuje..nie potrafię opisać czego..na pewno ciepła, delikatności.. Nasz sex jest spontaniczny...za bardzo.. Wolałabym więcej tajemnicy..zagadki..jak to się potoczy, jak zakończy..no i kiedy;) Co zrobić z facetem podnieconym na maxa? Co zrobić aby trwało to dłużej..dla mnie;) Wrrrrrr...normalnie jakaś niedopieszczona jestem;)))hahahahah
  • Usłyszałam ostatnio,że sex w małżeństwie o długim stażu to jakby kazirodztwo.... z ust męża. Czy z tego powodu może mieć problemy z potencją?
  • i jeszcze jeden watek: dlaczego po paru latach zaniknela u mnie chec na sex z mezem-nie wiem,bo o sexie ciagle mysle,ale nie z nim. Czy u kogos tez sie tak dzialo i czy mozna to naprawic?Wrocic do poczatkowego okresu udanego sexu?Czy to juz sie nie uda z mezem...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się