sex

(13 wyniki)
  • Dlaczego nasze dzieci zaczynaja upraeiac sex juz w wieku 14 lat
  • podobno mają otworzyć tylko nie wiadomo gdzie wie ktoś
  • j.w.
  • mam male pytanie do was. tak sie zastanawiam jaka jest srednia wieku mlodziezy, ktora zrobila ten pierwszy raz? wpisujcie swoj wiek co do przezytego pierwszego stosunku milosnego. piszcie tez czy czuliscie milosc do tej osoby, czy to tylko wedlug was zwykla zabawa nic nieznaczaca? piszcie! pozdro
  • piszcie na ten temat!!!
  • strach przed "kobitami" bo to człowiek jeszcze może a się boi ! wiesz na jaką trafisz ? bidulę przygarniesz dasz robotę , wypieścisz , wykąplementujesz . ubierzesz a ona do opozycji albo do dziennikarzy ! niewdzięcznica ! sami faceci są temu winni ! ŻONY DBAJCIE O SWYCH MĘŻÓW ! SPEŁNIAJCIE ICH ŻYCZENIA ! NIE DAJCIE POWODU BYSCIE SIĘ MUSIAŁY DZIELIĆ JEGO DOCHODAMI Z KONKURENCJĄ , A WY PANOWIE KOLEDZY OD DZIŚ WSZYSTKO NA PIŚMIE - CZCESZ? NAPISZ!UDAJMY ŻE NAM NIE ZALEŻY ! KOMU UDA SIĘ...
  • Moją taką fantazją jest taka historyjka: Idziesz sobie ze spacetku z dziewczyną za ręke, ona Cię obejmuje ty łapiesz ją za tyłeczek (zgrabny, żadna szafa). Idziecie do domu i nagle wychodzicie z takiego wniosku że chce się wam. Ona leży na łóżku, ty podchodzisz i ściągasz jej spodniczkę, później stringi i robisz jej minetke. po minetce, ona ściąga Ci spodnie i robi Ci loda (ty leżysz) Później robicie 69, po czym robicie to na pieska i inne super pozycje. A jake są wasze fantazje, m...
  • Jak myśłicie czy w chełmnie warto otworzyć sekshop?? Czy powiedzie się ten interes??
  • pytanie, jak w temacie - jak długo facet, który jest w stałym związku wytrzyma bez uprawiania sexu?
  • mam laske z ktora jestem 8 miesiecy! zalezy mi na niej kocham ja, ale jest inna laska zajebista i ona chce sie tylko ze mna ruchac!nie chce zdradzic swojej dziewczyny ale jak widze tamta laske....a tak sie sklada ze z nia sie czesto widuje choc mieszka 100 km stad!panowie byscie zerzneli jednak ta laske?wuobrazcie sobie ze widzicie w niej prawie wlasny ideal kobiety a ona tylko na to czeka!CO ROBIC?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się