sex

(10 wyników)
  • Czy przestajecie zupelnie wspolzyc gdy macie nawracajace grzybice? Mnie niestety dopada to czesto (leczymy sie oboje, chlopak tylko masc pimafucort) czasem tez dopadaja mnie przydatki. Oboje mamy duzy apetyt na sex i tez chcemy miec dziecko. Mimo czasem sporego dyskomfortu (ciasno i dosc bolesnie w pochwie) kochamy sie. dzieki za odpowiedzi a moze macie wskazuwki od lekarza? ja bylam kiedys i od tego czasu sama tylko chodze i biore te masc dla faceta
  • Dziewczyny jeżeli Wasi meżczyźni nie maja problemów z nasionkami to uprawiajcie sex codziennie pomiędzy 10 a 20 dc, znam już pare osób, które te metode stosowały i mają dzieciaczki. Ja tez zaczynam stosować te metode, i zobaczymy jakie będa efekty! Napiszcie proszę czy macie jakies doświadczenia w tej kwestii i czy jacys Wasi znajomi własnie ta metoda osiągneli upragniony cel.
  • od jutra znowu sie staram - jest mi smutno i nawet mi się nie chce przyślijcie jakiegos skutecznego zarazka fasolkowego albo coś co pomaga iza ps.po co jest olejek z wiesiołka (w sensie na co pomaga przy robieniu dzieci?) i.
  • Chciałabym zapytać czy jest możliwe zajście w ciąże w nietypowy sposób(sperma została wsadzona do pochwy przez partnera palcem, odbyło się to dwukrotnie w dni płodne na 3/4 dni przed owulacją) Staramy się o dziecko już 3rok w związku z czym tak nas to oboje wymęczyło, że inaczej już nie dajemy rady. Ostatnio cykle były różne-wahają się między 28 a 32 dni. Stosunek odbył się 17 i 18 stycznia, najprawdopodobniej owulacja była 20/21-obserwacja śluzu i temperatury. Niestety mąż miał ...
  • Moje cykle to ostatnio 30-33 dni biore bromka, do owu wiesiolek a od owu duphaston. Sluziku nie zauwazam a jak to bialy i ciapkowaty hhmmmm 9dc- 36.1 10dc-36.2 sex 11dc-36.2 12dc-36.2 13dc-36.3 14dc-36.2 15dc-36.3 sex 16dc-36.6 sex 17dc-36.45 18dc-36.45 Kiedy wedlog Was byla owu ?? Ja mysle ze 15/16dc bo skok byl 16.
  • witajcie ekspertki!!!!prosze o pomoc w interpretacji-od 6 dnia cyklu temp-36.4-36.5,w 11 dniu cyklu śluz rozciągliwy i przejrzysty-wtedy też sex,na drugi dzień(12 dc)też śluz rozciągliwy-potem już mętny i lepki,kremowy-temp.cały czas 36.4 i nie wiem sama,jak to jest z tym śluzem.Teraz jest 13 dc.śluz lepki i gęsty a skoku temp.jak nie ma tak nie ma .Nie wiem czy udało sie nam w tym 11 dc wtedy gdy śluz był odpowiedni czy nie,no bo teraz jest lepki i gęsty i szans już raczej niema.kiedy ...
  • w tym cyklu pierwszy raz w zyciu zaczelam robic wykres. jeszcze nie zaznaczyl mi owulacji, ale mysle, ze juz niedlugo zaznaczy... prosze popatrzcie i powiedzcie, czy w dobrym czasie byl sex?? czy sa szanse? www.fertilityfriend.com/home/1432ff
  • Zobaczcie moj wykres ale nie patrzcie co pokazal program FF i przyjrzyjcie sie przeciez skok byl 15dc i wlasnie od tego dnia jest wysoka tempka, czy nie ??????????
  • od 4 dni mam sluz ciagnacy, bezbarwny i nitki dlugosci 3cm a tempka stoi w miejscu oto wykresik 6dc 36,6 7dc 36,5 sex 8dc 36,5 9dc 36,5 sluz ciagnacy na 2cm, sex 10dc ZAKLUCENIE imprezka poprzedniego dnia 36,8, sluz na 4 cm,sex 11dc 26,5 problem z wypatrzeniem sluzu-pozostalosc nasienia 12dc 36,4 sluz ciagnacy 1cm,sex 13dc 36,4 problem z wypatrzeniem sluzu-pozostalosc nasienia Dodam ze staram sie 4 cykl o dziecko, po poronieniu cykle mam rozne w kolejnosci 38,35,31,36,i ostatni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się