siostra

(56 wyników)
  • urodziła wczoraj synka! Jak go zobaczyłam to pomyślałam że jest taki maleńki a w sumie kawał chłopa - 3900 i 60 cm - chyba juz odwykłam od widoku noworodków :-). No ale wreszcie jestem pełnoprawną ciotką.
  • taaaa, tylko ze ona ma 39 lat, nieźle co? Mam nadzieję ze wszystko bedzie w porządku, zarówno cała ciąża jak i poród. Moja siostra ma córkę 15-letnią, także sporo czasu minęło. Trzymam za nią kciuki, tym bardziej że jest rozwiedziona ale teraz szczęsliwa z obecnym facetem.
  • Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja cioteczna siostra tez bedzie rodzila w lipcu i tez bedzie miala chlopczyka, ale sie ciesze :) Juz niedlugo, bo 2 lutego bierze slub i chociaz jestem daleko to na pewno myslami bede ja wspierac. Jest ode mnie mlodsza o 10 lat i czesto wspominamy czasy jak ja bawilam :)
  • zaopiekowała się braciszkiem kiedy mama wyszła na kilka seksund z pokoju. Wracam młody płacze pytam Tosi co się stało. Coś blisko niego znajdowała się moja pierworodna. A ona pokazuje na jego buzię. Ja patrzę a Tymonek ma w buzi surowy kawałek makaronu kokardki!!!!! siostra kochana nakarmiła brata i uświadomiła mamie że nie wolno ich zostawiać razem bez opieki nawet na te kilka sekund
  • :-(((((( na czerniakowskiej w Warszawie dwa dni temu badał ja lekarz wszystko było wporządku a w szpitalu powiedzieli że coś z szyjką było nie tak :-/ Rany strasznie się o nią martwie i o dzidziusia chyba się popłaczę buuuuuuuuu żeby tylko z małym było ok
  • Trzymajcie kciuki za nią, Michałka, położne, lekarzy i całą resztę! Oby było niebo lepiej niż ostatnio. się denerwuję trochę.
  • proszę tylko nie piszcie tłumacz. To nie pomaga. Tłumaczę od paru miesięcy. Ostatnio zrobiłam nawet teatrzyk kukiełkowy o gryzieniu. Nie pomogło. Sama go ugryzłam nie pomogło, nawet w pupe dałam - nie pomogło. Jak mąż przyjdzie to spędzamy z Klaudiuszem czas razem sam na sam np. wychodzimy gdzieś razem, a więc ma mnie też tylko dla siebie. A z tym gryzieniem to nie żarty, przecież od tego raka można dostać, pomojając że ostatnio ugryzł ją prawie w samo oko, gryzie ją po policzka...
  • ...za siostrę Aśkę, córeczkę Lenkę, lekarzy i położne.
  • ze swoim synkiem (trzyletnim :D) i mi powiedziała, ze pani psy. podsumowała, że najwięcej przychodzi do niej trzylatków z rodzicami :-) Podobno bardzo trudny etap wychowawczy :-)
  • dzis rano przyszedł na świat Mateuszek;DD waga 3100g i 55cm, urodził sie przez ciecie cesarskie, jest ZDROWY i silny;D oboje mają się dobrze;) Boże jaka ulga że wszystko w pożądku..
  • wśród trenerów min. Siostry Przybysz, Kamil Bednarek i Mezo fajnie się zapowiada :-) Oglądacie?
  • co teraz jest "na czasie" dla takich dziewczynek? chodzi mi o prezent na urodziny, najlepiej coś do "dołozenia" do ciuszka, chciałam, zeby było pół na pół, ciuch (tuniczka/sukieneczka przedłuzana z paseczkiem w pasie, badz na bioderkach) + cos co by ucieszyło w sensie dziewczęco/dzieciecym ;) dziewczynka dosc dziecinna jeszcze ale rozumna, rozsadna, dobrze sie uczaca, ogladałam dzis te wszystkie hity w markecie, pety-pieski, najnowsze Barbie, syrenki, itp itd, no i nie wiem, ...
  • jaki imie - dla siostry Zuzi? Ania, Ola, Maja a moze inne? mamy mętlik....
  • zawiozłam ją ok 13, a o 15 powiedzieli ze zostaje bo ma ok 5 cm rozwarcia, no i czekamy.... Będzie mała Wiktoria
  • -- Wygląda jak "żywy trup" Schudła ostatnio 3kg. Co zje to wymiotuje, nawet do 10 razy dziennie. Zapisałam ją dziś do lekarza i z nią jedziemy. Boję się że już jest coś nie tak z dzieckiem. I jestem zła że sama nie potrafi się sobą zajac. Dopiero teściowa mi dziś powiedziała, że z nią tak kiepsko. Mam nadzieję ze wszystko będzie ok. Czy któraś z Was miała takie objawy??? Karola 09.11.2003, Filipek 02.07.2007 :)
  • dziewczyny bardzo prosze o pomoc,wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra blizniaczka jest w ciazy :DD szukamy teraz dobrego lekarza , pomozecie???
  • naszło mnie... w roku 2008: - 18. października zmarł mój tata - 16. grudnia moja siostra Aśka urodziła Lenkę - inne ważne wydarzenia, w tym poznanie forumek we Wro i dopuszczenie mnie do Prywatnych :) Postanowienia: - zrobię badania (min. zaległe usg guzka w piersi) - zapiszę Bruna i siebie samą na jakieś fajne zajęcia - 'nocniczek' - będę bardziej zorganizowaną panią domu - będę lepszą żoną i kochanką :) - moja nowa firma i... (tu tajemnica, powiem Wam, jak wypali) będzie hu...
  • dla siostry najmłodszej Scrabble: www.ceneo.pl/1296898 dla Taty - grzałka - wlewa się benzyną jakąś tam i daje ciepło - mój tato często przebywać musi w mocno niedogrzanych pomieszczeniach więc się na pewno spodoba i przyda (w sklepach myśliwskich - mąż zamówi) dla teściowej - album na zdjęcia - w tesco już za 24 zł można kupić fajny album (miał być dla siostry męża, ale jej nie będzie, a już kupilam to przechodzi na "mamusię") dla drugiej siostry - książka Cejrowskiego - s...
  • w stosunku do mlodszego rodzenstwa? Chcialabym jak najlepiej przygotowac Mloda na pojawienie sie w domu "konkurencji" ;) Ciezko przewidziec jak zareaguje, ale pewnie jakis tam pierwszy szok bedzie. Jak bylo z Waszymi lipcowymi? Byla zazdrosc? Jesli dostaly prezent razem z mlodszym bratem/siostra, to co to bylo i z jaka argumentacja? Jakies drastyczne zmiany w zachowaniu? Jak dlugo to trwalo? Poopowiadajcie prosze.
  • Mamy zaklepany termin chrztu Młodego na Wielkanoc. Ojciec chrzestny wybrany (mąż siostry mojego M) ale na matkę nie mamy pomysłu. Moja siostra za granicą, dwie pozostałe jeszcze za młode, M siostra zajęta (chrzestna starszej córki). A więc wychodzimy poza rodzinę, kuzynek nie mamy takich, z którymi utrzymywalibyśmy jako taki kontakt. Jest szwagierka, za którą ja nie przepadam, moja najbliższa koleżanka też wyjeżdża za granicę akurat na kilka miesięcy (na razie). Ewentualnie rozważamy je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się