Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      skoki

skoki

(13 wyniki)
    • Patrzę na pomalowane dzieciaki i stwierdzam, że jednak muszę być co najmniej hmmm... wytrawna bo pamiętam jak za czasów mojej podstawówki był nie lada problem jak się grupa teatralna chciała przerobić na Murzynów. Z powodu mnóstwa chętnych w grę wchodziło użycie węgla drzewnego bądź sadzy... ech! Średniowiecze! Dzisiaj po pierwsze dziewczyny w wieku "7 - 8 klasa" mają własne kosmetyki do makijażu i na każdym rogu można kupić farby do skóry. Czuję się staro!!!
    • Ale numer, sędziowie nie umieją liczyć, albo liczyli, ze nikt się nie dopatrzy. Na onecie piszą, ze to Morgenstern zwrócił uwagę sędziom na błędy. sport.wp.pl/kat,135754,title,MS-Polacy-jednak-z-medalem-mamy-braz,wid,15379536,wiadomosc.html
    • Po trzech skokach w konkursie drużynowym Polacy na DRUGIM miejscu. WOW Żeby tylko Adaś nie zepsuł hehe
    • Zdałam wreszcie prawo jazdy i czekam żeby je wreszcie dostać. Mam do odbioru auto, które muszę przyprowadzić z miasta oddalonego 200km ode mnie. I tak się zastanawiam czy jechać sama czy wziąć sobie jakiegoś kierowcę na zmianę ewentualnie kogoś do towarzystwa. Przyznam trochę się boję ale nie samej trasy tylko dużego miasta, z którego muszę wyjechać. Proszę o radę mamy z doświadczeniem za kółkiem.
    • Czy przeżyłyście coś takiego,jesteście w związku i dowiadujecie się,że jest ktoś kogo znacie,lubicie i jest on zainteresowany Wami,nie seksualnie (no może i też ale tego kompletnie nie pokazuje),chciałby pogadać,zabrać na kawę i co.... idziecie czy nie.Niby nic to nie jest,wyjście na kawę,rozmowa,mały flirt słowny ale dla partnera,męża (zazdrosno-zaborczego) to jest już skok w bok.Co robić,iść,nie iść,połechtane miło ego CHCE,rozum mówi,że nie- nie bo to wyjdzie,nie bo zmąci to s...
    • miałam dziś w nocy przerażający(bynajmniej dla mnie)sen. Śniły mi się zawody w skokach do wody z trampoliny. I wszystko byłoby dobrze gdyby to nie były zawody dla...amatorów, a raczej bardzo odważnych i zarazem głupich ludzi. Ja też miałam skakać ale przede mną chciał skoczyć młody chłopak. Stanął na krawędzi trampoliny a sędzia zapytał się go jaki skok wykona, na to chłopak powiedział że chce skoczyć tyłem i będzie się obracał ale nie będą to salta ale tak jakby się obracał wokół własn...
    • Co? Jak to co? Sezon zimowy w skokach narciarskich :-) www.sport.pl/skoki/1,65075,4711171.html Już łapy zacieram, ech, znów te emocje i trzymanie kciuków za Adasia. Ktoś jeszcze w ogóle te skoki ogląda, czy sama na placu boju zostałam? ;-)
    • Moja córka, lat 14, jeździ konno i naprawdę dobrze jej to idzie. Tudzież znakomicie dogaduje się z końmi nawet uważanymi ogólnie za trudne we współpracy. Spadła z konia parę razy, przeszło bezboleśnie. Ostatnimi czasy zaczęła skakać. Też jej to dobrze idzie (oczywiście na odpowiedniej wysokości), ale jakby nie patrzeć, to już sport ekstremalny. I trochę się o nią boję, aczkolwiek zabraniać nie zamierzam. I stąd pytanie - czy jeszcze czyjeś potomstwo tutaj uprawia jakieś ekstrema...
    • Nikt nie ogląda skoków? Adaś znów wygrał, uwielbiam go ;) każdego, kto jeszcze śmie powiedzieć, że się "skończył" osobiście tymi ręcami uduszę. Sportowiec z takim dorobkiem, w ścisłej czołówce od 10 lat! I jak na złość po południu nie będę miała dostępu do tv, a necie chyba nie można obejrzeć, kombinuję jak koń pod górę, ale chyba nici.
    • mąż patrzy na skoki, ja siadłam przy komputerze tylko na chwilę i spaliliśmy ziemniaki na obiad w kuchni siwy dym i smród, który chyba dopiero za parę dni się ulotni obrałam oczywiście nowe:) dziewczyny pilnujcie garów, radzę wam:)))
    • chcialam sie dowiedziec czy zawsze jest podwyzszona zaraz na dugi dzien po zaplodnieniu ? moze ktos na wlasnym przykladzie wie , ja dzis mailam 37 a wczoraj moze doszlo do zaplodnienia , dziekuje z gory za odp bea.
    • www.tvn24.pl/-1,1576593,0,1,malysz-jest-juz-za-stary,wiadomosc.html Czy to nie jest eksploatowanie na siłę utytułowanego sportowca?
    • Jak ja sie ciesze. Gratulacje!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się