Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      skoki

skoki

(9 wyników)
    • No właśnie - jak w temacie...Mam chęć na seks z kolegą, taki sobie bez zobowiązań i ,,wielkiego love". Jestem mężatką , w małżeństwie układa nam się dobrze, w zasadzie nie mam się do czego przyczepić. Mój mąż nie był moim pierwszym, ale odkąd go poznałam (11 lat temu), nigdy go nie zdradziłam, kocham go. Nie miałam do tej pory takiej ,,potrzeby", aż do teraz. Wiem, że to raczej faceci miewają takie akcje, ale i kobietom, widać, też się zdarza... Nie zakochałam się w koledze, umiem odróżnić fa...
    • Mężatki jak często macie ochote na skok w bok - jak często realizujecie tą ochote i od czego to zależy ???
    • Ostatnio czytałam książkę" Pampersy, kamera i on" Daiany Appleyard, gdzie pojawił się motyw zdrady. Mąż zdradził żonę, z jej przyjaciółką z pracy. Zrobił to gdy w ich małżenśtwie nastał kryzys. Jednak żona jego postanowiła mu wybaczyć, gdyż bardzo go kochała, mieli dwójkę dzieci, zbyt wiele raze przeżyli aby się rozstać??? Zastanawiam się czy dobrze zrobiła??Zastanawiam się czym jest zdrada a czym jest skok w bok? Czy to dwie różne sprawy, czy może to samo?? Dla mnie zdrada to pow...
    • Moim zdaniem skok w bok nie jest złą rzeczą. Sama czasem tak postępuje, kiedy mój jest w delegacji. Wiem, że on wie i nic do mnie nie ma bo on to też robi na delegacji. Myśle, że każdy poczebuje odskoku, zmiany, aby pożycie rutyną sie nie stało. Proste prawdy mają to do siebie że ludzie ich nie lubią więc zapewne mnie oplujecie, ale co mi tam. Papatki!
    • czy wybaczylibyście zdradę? kochacie tę osobę, ufacie jej, jesteście szczęśliwi przy niej a tu nagle dowiadujecie się, że ta kochana osoba ma kogos na boku. Ale czy dalibyście jej jeszcze jedną szansę, zapomnieli o tym?? Czy po zdradzie jest kategoryczny koniec?
    • zawsze zapieralam sie do bolu,ze nigdy nie zdradze i tym bardziej nie podaruje zdrady.i co?od miesiaca spotykam sie ze swoim dobrym znajomym,nie wychodzimy w tedy z lozka przez caly dzien po czym wracam do domu do swojego kochajacego chlopaka i patrzac mu prosto w oczy mowie mu jak bardzo go kocham i jak wazny jest dla mnie.najgorszym jest fakt,ze wcale nie zaluje tego co robie,mimo tego ze kocham swojego faceta i nie mam zamiaru sie z nim rozstawac.chce abyscie osadzili czy ja ma...
    • Witam Czy ktoś z Was orientuje się czy aby skoczyć ze spadochronu trzeba najpierw odbyć jakieś lekcje czy też można po prostu skoczyć jednorazowo?
    • ...utrzymuję cały czas kontakt z moją koleżanką ze szkoły średniej. Od czasu do czasu umawiałyśmy się na piwko, wspólne imprezy ,itp. Poznałam jej faceta, o którym mi zawsze dużo opowiadała, a ja jej o swoim. Wymieniłyśmy się nr gg i tak sobie pisałyśmy. Jej facet mieszka z nią i napisała mi, że bardzo chciałby moje zdjęcie i poflirtować ze mną. .... więc tak spontanicznie zaczęłam z nim pisać. Wysłałam mu zdjęcie, itp. Ale nie zrobił na mnie wrażenia. Ona pisała mi smsy, np. że ...
    • krótko: ja chce duzo wiecej niz on. co z tym zrobic? zaczyna mi to coraz bardziej przeszkadzac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się