Dodaj do ulubionych

A o Adasiu nic?

22.01.11, 13:30
Nikt nie ogląda skoków? Adaś znów wygrał, uwielbiam go wink każdego, kto jeszcze śmie powiedzieć, że się "skończył" osobiście tymi ręcami uduszę. Sportowiec z takim dorobkiem, w ścisłej czołówce od 10 lat!
I jak na złość po południu nie będę miała dostępu do tv, a necie chyba nie można obejrzeć, kombinuję jak koń pod górę, ale chyba nici.
Obserwuj wątek
    • mimka23 Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 13:31
      Herbata Tekkanne czyni cudasmile
    • sadosia75 Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 13:32
      Do Adasia nic nie mam. Niech nam chlopak skacze jak najdalej. Mnie nudzi okropnie to skakanie, nic ja tam ciekawego nigdy nie zobaczylam. Nie lubie ogladac, ale sluchac o sukcesach a i owszem i kibicuje duchowo nigdy wizualnie,zeby siedziec i ogladac.
      Jak sie Adas skonczy to moj maz chyba zacznie skakac za Adasia ( z marnym efektem ) bo on Adasia kocha jak syna swego jedynego,ktorego nie posiada smile
      • morgen_stern Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 13:36
        Pozdrów męża, wie, co dobre tongue_out
        • sadosia75 Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 13:41
          Skromnie zupelnie wink stwierdzam, ze wie co dobre majac w pamieci ponad dekade razem, dwojke dzieci, dwoje psow i 9 kotow smile
          Oj wie chlop co dobre wie smile
          Ale pozdrowie nie mysl, ze nie smile
      • iuscogens Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 13:50
        sadosia75 napisała:

> Do Adasia nic nie mam. Niech nam chlopak skacze jak najdalej. Mnie nudzi okropn
        > ie to skakanie, nic ja tam ciekawego nigdy nie zobaczylam. Nie lubie ogladac, a
        > le sluchac o sukcesach a i owszem i kibicuje duchowo nigdy wizualnie,zeby siedz
        > iec i ogladac.
        > Jak sie Adas skonczy to moj maz chyba zacznie skakac za Adasia ( z marnym efekt
        > em ) bo on Adasia kocha jak syna swego jedynego,ktorego nie posiada smile

mam to samo w domu wink mąż musiał dziś iść do pracy i ja mam być dostarczycielem świeżych info o skokach. Mojemu odbija na tyle, ze jak skacze Małysz to włącza piosenkę Golców o Małyszu i śpiewa wink
        • sadosia75 Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 13:59
          mam to samo w domu wink mąż musiał dziś iść do pracy i ja mam być dostarczycielem
          > świeżych info o skokach. Mojemu odbija na tyle, ze jak skacze Małysz to włącza
          > piosenkę Golców o Małyszu i śpiewa wink

PŁYNIE WODA NA NIJ KŁODA
          A NA NIJ PIÓRECKO
          A NA NIEBIE ADAŚ MAŁYSZ
          LECI PO SŁONECKO

Ta spiewa? Bo to u nas prawie jak hymn narodowy podczas skokow! I w czasie skoku moj maz krzyczy zawziecie " lec Adas po slonecko HEJ"
          Ty masz dostarczac info a moj maz zamienil sie w pracy, zeby ogladac lajf! Jestem swiecie przekonana, ze gdyby kazali mu zrobic tatuaz to by pewnie zrobil Adasia.
          A jaka herbate pije moj maz?
          TEKKANE smile
          Nie, nie jadl banana z bulkami smilema alergie na banany. ale gdyby mogl... to kto wie kto wie
          • iuscogens Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 15:09
            sadosia75 napisała:

> mam to samo w domu wink mąż musiał dziś iść do pracy i ja mam być dostarczycielem
            > > świeżych info o skokach. Mojemu odbija na tyle, ze jak skacze Małysz to w
            > łącza
            > > piosenkę Golców o Małyszu i śpiewa wink
            >
            > PŁYNIE WODA NA NIJ KŁODA
            > A NA NIJ PIÓRECKO
            > A NA NIEBIE ADAŚ MAŁYSZ
            > LECI PO SŁONECKO

>
            > Ta spiewa? Bo to u nas prawie jak hymn narodowy podczas skokow! I w czasie skok
            > u moj maz krzyczy zawziecie " lec Adas po slonecko HEJ"

no dokładnie to samo wink

> Ty masz dostarczac info a moj maz zamienil sie w pracy, zeby ogladac lajf! Jest
            > em swiecie przekonana, ze gdyby kazali mu zrobic tatuaz to by pewnie zrobil Ada
            > sia.

heheh moj jest antytatuażowy, ale jakby nie był to pewnie też by tę opcję rozważył. Na plecach Małysz zamiast pięknej zony wink

> A jaka herbate pije moj maz?
            > TEKKANE smile
            > Nie, nie jadl banana z bulkami smilema alergie na banany. ale gdyby mogl... to kto
            > wie kto wie

z herbatą to nie, bo u nas od dłuższego czasu yerba króluje, ale jak już 6 lat razem jesteśmy to każdej zimy jest to samo. Nie ważne które miejsce zajmuje, 1 czy 30, zawsze ogląda. A jak było zle to i tak ogląda a potem ogląda stare skoków Małysza na youtubie z komentarzem Zimocha ;
            Niedawno słuchałam na youtubie wywiadu z Brodką i ona powiedziała "wierny fan jest jak wierny pies". Mój mąż jest jak wierny pies wink
        • echtom Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 15:12
          > Mojemu odbija na tyle, ze jak skacze Małysz to włącza piosenkę Golców o Małyszu i śpiewa wink

A "Jump" Van Halen nie śpiewa? wink
          • iuscogens Re: A o Adasiu nic? 23.01.11, 12:26
            echtom napisała:

> > Mojemu odbija na tyle, ze jak skacze Małysz to włącza piosenkę Golców o M
            > ałyszu i śpiewa wink
            >
            > A "Jump" Van Halen nie śpiewa? wink

jeszcze nie wink
    • morgen_stern Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 14:05
      Znalazłam transmisję na żywo w necie tararara!
    • meliissa Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 17:53
      Pamiętam jego pierwsze wygrane, byłam wtedy w ciąży, więc mam taki chodzący kalendarz w domu, córeczkę, której wiek jest jednocześnie liczbą lat kariery Małyszawink smile
      Nie wiem jak Wy, ale ja pamiętam wyraźnie jakie wtedy robił wrażenie na wszystkich. Nie wiem jak on to wtedy robił, ale wyniki w skokach wyglądały tak, konkurencja Małysza potem długo, dłuuuuugo nic i dopiero Małysz. Ta jego przewaga wówczas była porażającasmile
      Muszę jednak podkreślić, że nie twierdzę, że się "skończył" więc proszę o nie duszeniewink
      • spicy_orange Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 20:14
        ja siem kochałam w Andreasie Goldbergerze więc i wszystkie transmisje oglądałam z wypiekami na twarzy big_grin Chodziłam do koleżanki na Eurosport, bo w czasach kiedy Polacy skakali cienko (Adaś czasem mignął w trzeciej lub rzadko w drugiej dziesiątce) TVP emitowała jedynie turniej czterech skoczni. Pamiętam jak w inauguracyjnym konkursie turnieju 4 skoczni w Oberstdorfie w sezonie 2000/2001 Adam zajmował po I serii 7 miejsce a skończył konkurs na czwartym-od tego momentu lawina ruszyła i zaczęły się transmisje wszystkich konkursów w TVP. Na szczęście mam już Eurosport big_grin i nie muszę oglądać wkurzających wywiadów z naszymi zawodnikami, kiedy skoczkowie z innych krajów oddają swoje skoki wink Fakt, że oglądam z coraz większą niechęcią - zmiany belek, punkty za wiatry i inne nowinki wprowadzane przez Hofera mnie irytują, ale nadal kibicuję Adamowi.

ps. Kamil Stoch zajmuje obecnie lepsze lokaty niż Małysz na początku-mam nadzieję, że kiedyś zabłyśnie jak Adam smile
        • lila1974 Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 22:44
          Oj tak, te zmiany w regulaminie są wkurzające.

Mój mąż też jest fanem od dekady i gdy Adam wczoraj leciał to mu dmuchał pod narty ... zawołał dziewczynki i siedząc na podłodze tuż przy telewizorze autentycznie dmuchał w ekran smile

Nie zapomnę, jak kuzyn kiedyś wdał się w trakcie transmisji w dyskusję z moim mężem tuż przed skokiem Adama, ocknęli się z tej dyskusji gdy już skoczek był w locie ... ale skok skończył się tuż za progiem ... kuzyn spadł z kanapy prawie z zawałem ... dyskutując zawzięcie nie zauważył, że Małysza zdjęli a puścili przedskoczka smile
        • amparo7 Re: A o Adasiu nic? 22.01.11, 23:08
          spicy_orange napisała:

> ja siem kochałam w Andreasie Goldbergerze więc i wszystkie transmisje oglądałam
          > z wypiekami na twarzy big_grin
          Mi swego czasu - były to jeszcze czasy sprzed małyszomanii podobał się Swen Hannawald! Teraz najprzystojniejszy wydaje mi się Biorn Einar.
          A jeśli chodzi o autorkę waciku, to podejrzewałam sympatię do Tomasa wink.
          No a poza tym nie wiem jak wy, ale ja aktualnie podziwiam gladiatorów Bogdana Wenty! Jednooki dominator do boju!
    • morgen_stern Re: A o Adasiu nic? 23.01.11, 15:49
      Adaś się wywrócił sad
      • kol.3 Re: A o Adasiu nic? 23.01.11, 15:51
        Biedne maleństwo ! Przepadam za tym gościem.
        • lukrecja34 Re: A o Adasiu nic? 23.01.11, 15:53
          ee i tak jest wielkibig_grin
      • amoreska Re: A o Adasiu nic? 23.01.11, 15:53
        Szkoda uncertain.
        Mam nadzieję, że to nic poważnego.
      • amoreska Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 16:25
        Godnie "zastąpił" Adasia. Brawo !
        • morgen_stern Re: Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 16:29
          Padłam! Wielka niespodzianka, oby to był godny następca Małysza nie tylko na dziś. Co za zawody!
          • lukrecja34 Re: Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 16:30
            no i się wzruszyłam uncertain
            brawo Kamil!
          • spicy_orange Re: Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 16:32
            a nie mówiłam? big_grin
            • morgen_stern Re: Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 16:46
              Mówiłaś!
              Fajne było, jak przeskoczył barierkę i wziął żonkę w ramiona, wzruszające to było wink
              • zuzanka79 Re: Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 16:49
                Nasi górą - jakby nie było big_grin
              • spicy_orange Re: Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 17:04
                ooo, a na Eurosporcie nie skakał sad albo ja zalana łzami szczęścia nie zauważyłam big_grin
                • miruka Re: Brawo Kamil Stoch 23.01.11, 18:53
                  no i ładny całkiem
    • abionline Re: A o Adasiu nic? 23.01.11, 18:59
      Wygrał Kamil. Wielki szacun dla niego! Zakopane tej zimy należy do nas. Adaś dwa dni temu stanął na pierwszym miejscu, dzisiaj Kamilek. Brawo!
    • spicy_orange Re: A o Adasiu nic? 29.01.11, 17:51
      a o zbliżającym się pierwszym w historii drużynowym podium nie wspomnicie nic? wink
      • kol.3 Re: A o Adasiu nic? 29.01.11, 20:28
        Raczej nie jest pierwsze w historii
        • spicy_orange Re: A o Adasiu nic? 29.01.11, 21:30
          a no fakt. Trzecie big_grin Ale i tak się należą oklaski, bo 5 bdb skoków na 6 i do tego z konkurencją drepcącą po pietach to wielki sukces. Tamte dwa zwycięstwa jakoś nie zapadły mi w pamięć, ale pewnie to Adam wyciągał za uszy naszą trzódkę wink
    • przeciwcialo A Kamil znów pierwszy! 02.02.11, 19:54
      Adam tez dobrze. Fajnie.
      • amoreska Re: A Kamil znów pierwszy! 02.02.11, 19:57
        Oglądałam. Super.
        Widać było jego radość w oczach smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka