Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      smak

smak

(4 wyniki)
    • Lek ten w wersji ropuszczalnej zawiera 500mg paracetamolu i 30 mg kodeiny czyli powinien przynajmniej lagodzic bol, ale jest tak ohydny ze nie dziwie sie ze nie tylko sie go zwraca ale wrecz on sam pobudza do wymiotow. Co za kretyn wymyslil cos takiego- ewidentnie nigdy w zyciu nie mial migreny!- szkoda ze w miare porzadny srodek p/bolowy jest nie do przyjecia. Venus
    • Niestety również i mnie nie ominęła migrenowa "przyjemność". Ataki mam od dzieciństwa. Siedzę właśnie w pracy i dopadła mnie aura. Widzę przez mgłę, nie mogę nię skupić, pewnie zaraz będę miała kłopoty z mówieniem (przejęzyczenia). Parę lat miałam spokoju, jednak po ciąży migrena uderzyła ze zdwojoną siłą. Ostatnio brałam ketonal, ale nie mam czasu chodzić po receptę, a i tak on niewiele pomaga. Może znacie jakieś leki bez recepty? Proszę o radę. Pozdrawiam.
    • Wiatm, stosuję zioła przepisane przez mnicha uzdrowiciela z Suprasla, polecam szczerze mnie pomagają, w trakcie picia tych ziół czuję się zdecydowanie lepiej, napadów migreny nie ma. Po 50g:ziele rdestu ptasiego, ziele skrzypu polnego, ziele jemioły 2x, ziele miety, ziele nostrzykai dziurawca, ziele melisy i serdecznika, kwiat wrzosu i bzu czarnego, korzeń kozłka 3x, kwiat głogu, szyszki chmielne 2x, zioła wymieszać ze sobą i 2-3 łyzki czubate stołowe wsypać do naczynia i zalać 3 ...
    • Witam Moja mama cierpi na migreny już od 35lat,migreny trwają średnio od 12 do 24godzin a bywa ze i 2dni.Mama zażywała wiele leków przeciwbólowych do niedawna ból zmniejszał się po Saridonie niestety organizm się już do niego przyzwyczaił.(Leki typu Imigran w ogóle jej nie pomagają) ostatnio Ketonal w zastrzykach był pomocny, ale ból przechodził dopiero po paru godzinach. Mama trafiła do nowego neurologa, który zaproponował jej Migpriv i Flunarizine. Nie zażywała jeszcze tych le...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się