smak

(3 wyniki)
  • Dziewczyny co Wy najlepszego robicie? Moje dwie kolezanki w pracy bardzo rygorystycznie przestrzegaly tej diety, owszem schudly upragnione kilogramy, jednak nie na dlugo. Obydwie po takiej diecie sa mniej wiecej 5 kg na plusie i obsesyjnie mysla o kolejnych dietach.. Niestety efektu jo - jo nie da sie ominac. Ja sama mam za soba diete, udalo mi sie z wagi 83 kg "zejsc" do 55, ale w dlugim okresie (ok 1 roku) i pod opieka lekarza. Wlasciwie skomponowana dieta i umiarkowany ruch poz...
  • wczoraj zaczelam dietke mam zamiar ja przeprowadzic co do kropki (dodatkowo robie sobie dzbanek taki litrowy herbatki zielono czerwonej-mieszam w nim po 2 torby tej i tej) i sobie wypijam juz po kolacji...pozatym wszsytko jak w przepisach nawet miesko nie slone jadlam ale jak sie je obsypie ziolami tak jak tam namalowane w jadlospisach to nie jest takie zle i nie czuc nawet tego braku soli zbytnio... moze nie uwierzycie ale juz po pierwszym dniu waze 1.20 mniej (pewnie bylo by j...
  • kochanie ja jem filet zamiast befszytka kaj mam kupic ten befszyt zasrany eh jestesm wsciekla i jak go przyrzadzasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się