Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      smak

smak

(2 wyniki)
    • w ciąży nie jestem na 100% ale przed chwilą zjadłam : kanapki z serem i pomidorem, następnie galaretki w czekoladzie, następnie krakersy posmarowane serem almette, następnie czekoladę a na koniec orzeszki. ostatnio ciągle mam takie "smaki" nie wiem czy jest to spowodowane euryhoxem czy może moją niedowagą (10kg)ale ja jem na noc, a właściwie to obżeram się (oprócz nadmiaru słodyczy, soli i tłuszczu staram się jeść dużo warzyw i owoców) i nie mogę przytyć ... niby to dobrze, bo z figurę ...
    • biorę selen z walmarku - słoiczek żółty, 100 szt po 50 mikrogramów. Mam brać 4 szt. dziennie, ale zapewne długo nie pociągnę. Otóż śmierdzi to tak obrzydliwie, że nie jestem tego w stanie przełknąć, nawet na bezdechu, bo smak i smród nie do wytrzymania jak dla mnie. Jaki możecie polecić mi selen, który idzie łykać bez ryzyka "puszczenia" kiedyś przysłowiowego pawia? no nie pasuje mi za cholerę ten co mam, a wizytę mam dopiero w lutym, nie kupię przecież każdego selenu z dostępnych w apt...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się