sopot

(4 wyniki)
  • Dziewczyny, wybieram się na urlop z moją Bambaryłą nad morze w okolice Kątów Rybackich. Czy możecie mi poradzić gdzie jest jakiś łatwo dostępny dla przyjezdnych (można do niego w miarę łatwo trafić) sklep dla alergików - rózne mąki, makarony, morelki i warzywa. Nie wiem czy mam ciągnąc zapasy z Warszawy, czy bedę mogła się gdzieś zaopatrzyć. Mam kilka adresów z internetu, ale nic mi nie mówią. Może byc Gdańsk, Gdynia, Sopot lub inne miejscowości w tym rejonie. Będę wdzięczna za ...
  • Czy mogłybyście podać mi namiary na tę panią alergolog, jeśli dobrze zrozumiałam, jest z Trójmiasta? Bedę wdzięczna! I ile kosztuje wizyta?
  • W Wwie leczymy sie u dr Zawadzkiej, ktora , moze kontrowersyjna jako osoba, jednak jest autorytetem. Czy w Trojmiescie mozecie mi polecic kogos rzetelnego i na prawde sprawdzonego? Bede mieszkac w Gdyni ale moze byc i Gdansk i Sopot. Dr Z. tez mi kogos polecila ale chcialabym poznac opinie mam, ktore maja malych alergikow, najlepiej z astma.
  • Poszukuję dobrego alergologa w Gdańsku. Słyszałam o dobrej pani doktor z Sopotu, ale niestety tam musiałabym jechać pociągiem, a nie chciałabym. Z góry dziękuję Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się