sopot

(6 wyników)
  • Znowu mam dwa bilety na Poranki do wykorzystania tylko w ten weekend sobota lub niedziela na 10:30 w Multikinie w Sopocie. Moje dzieci się już na tym nudzą więc nie idziemy więc jak ktoś chętny to dawać znać tu albo na gg 9610615.
  • Osiedle Kamienny Potok - ul. Mazowiecka. Mogę tam wynająć mieszkanie w dobrej cenie. Jak to wygląda? Daleko do morza? A Sopotu?
  • w niedzielę o 14 przy Molo. Dajcie też znac co ewentualnie robimy jak pogoda nie dopisze i jak się poznamy.
  • czas moich zabaw w szkole. Fajnie się ponownie słucha tych wszystkich przebojów.
  • Dziewczyny, wybieramy się z dzieciakami 1 maja do Gdanska. Chcemy zobaczyc oceanarium. Macie jeszcze jakies pomysly które mogłyby zainteresować 4 i prawie 2 latka? Bo niestety stocznia,i trakt królewski już niekoniecznie beda ich intersowac, chyba ze beda tam rozdawac baloniki :-). Bede wdzieczna za jakąs pomoc.
  • Hej dziewczyny! Magda potrzebuje pomocy trzeba jej przypomnieć adres do siostry Maniulki w Sopocie, ma problem bo pani ma wyłaczony telefon. Jak ktos wiec to może przekazać do mnie albo bezpośrednio do niej. Nr tel.na ukrytym. Pozdrawiam Aśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się