Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      sopot

sopot

(34 wyniki)
    • Szukam kawalerki/małego mieszkania na tydzień/10 dni w drugiej połowie lipca. Kuchenka, lodówka, łazienka, spanie dla 2 osób dorosłych, dziecko 8 lat, dziecko 3 lata.
    • W sopocie spotkalem sie kilka razy z chamstwem. I zastanawiam sie czy to mieszkancy sopotu sa takimi wiesniakami czy to turysci. Np w Warszawie polowa ludzi nie jest z Warszawy i to oni robia opinie, zla opinie o Warszawie. Jest na to sposob, niech wiesniacy oraja pole i doja krowy, lub niech spadaja do Anglii. Psujecie POLSKE!!!
    • Sopot(6)

Bardzo ciekawie opisane miasto artykuł utwierdził mnie w przekonaniu ze sopot jest odpowiednim miejscem namajowke dla studentow z mazur :)
    • Mam propozycje pobycia z wnukiem w Sopocie , blisko molo, w kamienicy, na parterze z ogrodem, 2-pokojowe mieszkanie - w sierpniu. Ciekawa jestem, czy tam nie jest bardzo tlumnie i glosno /wnuk ma 4 lata/ i czy morze jest na tyle czyste, ze bedziemy mogli skorzystac z kapieli? Chetnie skorzystam z tego zaproszenia, poniewaz jesy atrakcyjne cenowo, ale czy to ma rece i nogi zz wzgledu na moje obawy, ktore przedstawilam wyzej? Bede wdzieczna za Panstwa informacje i sugestie. :) Gaja
    • Szukam miejsca do spania dla 2 osób w Sopocie po 15 września. Może to być pokój z dostępem do kuchni, bądz kawalerka. Proszę o info na wmika@gazeta.pl
    • jak w temacie
    • Chciałbym się wybrać nad nasze morze na przełomie październik-listopad...czy ktoś zna jakieś fajne miejsce ?? Myślałam o Sopocie ponieważ mimo że chciałabym odpocząć to miło byłoby gdyby raz na jakiś czas było gdzie wyjśc potańczyć czy wypić kawę ;-)
    • nigdy nie byłam w Sopocie. chciała dowiedzieć się, czy morze jest tam otwarte? Czy zatoka? Wybieram się z dziećmi i zalezy mi na duuuużej ilości jodu. A wydaje mi się, że zatoka = nało jodu?
    • ZARAZ po nim,i zeby nie bylo ze mam pokoje czy namioty;-))))))))))))) prawdziwe dwa kurorty z atrakcjami , plaza , mnostwem znanych osob , kawiarenek, bogatym NOCNYM ZYCIEM,uwielbiam jak cos się dzieje pozatym, piekne kobiety fajni faceci...;-)POLECAM NA SWIETNE SPEDZENIE WAKACJI , niestey nie dysponuje ani pokojami ani namiotami(hahahahahah) wiec reklamy nikt mi nie zarzuci
    • Ku przestrodze przestrzegam, że nie warto przyjeżdżać na sopockie plaże w pogodne, upalne dni. Po tygodniu ciepła pojawiły się już w wodzie sinice, niebezpieczne dla zdrowia - zakaz kąpieli. W tym roku wyjątkowo wcześnie, a będzie jeszcze gorzej. W perspektywie w Sopocie można się przypiekać na plaży i tylko oglądać i wąchać śmierdzącą brudną wodę, która będzie zdatna do kąpieli tylko w chłodne, wietrzne dni. Podobna sytuacja, w różnej skali dotyczy plaż Gdyni i Gdańska - odsyłam ...
    • Czy ktos moze sie podzielic informacjami na temat tego hotelu?Czy jest warty ceny,badz co badz nie malej?Czy polecacie inne miejsce do zatrzymania sie w Sopot? Dziekuje
    • Wybieram się na weekend do Sopotu. Poradźcie gdzie można dobrze i tanio zjeść śniadanka i obiado-kolacje. Jaką rybę teraz zamawiać? Czy dorsz jest już odławiany i nie natnę się na mrożonki z ubiegłego roku?
    • Poszukuje pokoju (domku) dla 2 osób na 8 dni od 22 lipca w sopocie, kołobrzegu lub na półówyspie helskim. Prosze o kont. tel 512559447 lub 500232896
    • a dlaczego przerabiacie artykuł Michała Tuska i umieszczacie go pod innym nazwiskiem?? Myślicie, że macie idiotów przed sobą?? Ten nius był jakieś 3 tygodnie temu.
    • Chcę spędzić z dziećmi lato nad morzem. Interesują nas kwatery z łazienką tylko do naszej dyspozycji, ale w okolicach jak w tytule, nie za wysoki standard, ważna cena, proszę podawać strony
    • Witam serdecznie jest nowym użytkownikiem tego forum. Prosiłbym was na wstępie o pomoc dotyczącą tegorocznych wakacji, a dokładniej wyjazdu nad polskie morze. Chodzi mi o wyjazd z dziewczyną do Sopotu na ok 7 dni w lipcu, chciałbym zorientować się w cenach noclegu jakiegoś jedzenia itp. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
    • Właśnie walczę z poważnym zakażeniem i grozi mi utrata prawej ręki!!! Jestem zszokowana. Cala historia wydarzyła się w sopockim AQUAPARKU, który jak później dowiedziąłam się na pogotowiu znany jest loklanie z róznych sensacji (bród, syf, niezabezpiecozne schody na zjeżdżalnię i kupy w brodziku). Zaliczyłam upadek ze śliskich schodów z moją małą córeczką 3-letnią - na szczęście tak mocno ja trzymałam, ze nic się jej nie stało. Ratownik, kóóty zaopatrzył mi zranienie na łokciu przy...
    • Kochani, Mamy z mężem ochote na krótki wypad do Trójmiasta i do Władysławowa. Czy możecie polecić jakieś wypróbowane miejsca (pokoje z łazienką) bardzo blisko morza? Cena 30-65 zł/os. Będę wdzioęczna za szybką odpowiedź!
    • wiem ze swinoujscie i ustronie morskie podpowiedzcie gdzie jeszcze warto
    • Witam Poszukuje kwatery w listopadzie dla 2 osób.Najchętniej Sopot. Termin to 16-29.11.2009. Myśle o 5-10 noclegach. Janusz__p@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się