Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      sopot

sopot

(20 wyników)
    • Skład: 5 kobiet po trzydziestce. Ponoć w Sopocie masa klubów, nie wiem, nie znam, nie mam pojęcia, gdzie jutro pójść. Nie interesuje młodzież, housy/transy/techno itp. Interesuje nas dobra zabawa, interesujący mężczyźni , muzyka typu lata 80/90,/ współczesna typu pop, soul, no wiecie, o co chodzi. Any help?:)
    • trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,11979847,Przelom_w_sprawie_zaginiecia_Iwony_Wieczorek__Co_juz.html Być może pamiętacie tę sprawę- dziewczyna(19 lat) pokłóciła się ze swoimi znajomymi na imprezie i ruszyła sama do domu z Sopotu do Gdańska. Chyba jeszcze pod wpływem alkoholu,bez pieniędzy na taksówkę i z rozładowanym telefonem.Wybrała drogę przez nadmorski park.Pomimo nagrań z monitoringu przez 2 lata nie udało się trafić na żaden ślad. Ciekawa jestem czy naprawdę coś mają,czy to ...
    • Chcemy sie we wrześniu wybrac z dzidzią (bedzie miała roczek) na tydzień nad morze. Poradźcie jakieś miłe, Tanie(rodzicom studento sie nie przelewa, a ten Sopot sie marzy) pensjonaty przyjazne dzieciom, najlepiej z namiarami i cenami. Napiszcie coś o doswiadczeniach z wakacji nad morzem z roczniakami!! Dzięki
    • bo moj mąż będzie oglądał mecz.
    • Będziecie oglądac Sopot Fesiwal? Lub oglądałyscie wczoraj? Ja wczoraj widziała tylko drugą część:40lecie pracy Krawczyka.No i nawet spoko było... A jako goście zagraniczni z tego co wiem mają być :Kate Ryan i In-grid(czy jak to sie tam piszę:) Przez ostanie lata ten festiwal jakoś chyba stracił swoją oprawę... No i jak wiadomo całe lata Festiwal miała w swoim "władaniu" TVP , a od przyszłego roku ma przejąć na 5 lat prowadzenie i całą aranżację TVN :0 No i ciekawi mnie bardzo co ...
    • Moje zdanie na ten temat musze wyrazic, gdyz drażnią mnie pewne sprawy: Ogolnie sopot mi sie podobal na antenie tvn, ale czmu ta zachodnia nazwa sopot festival...brr 1) Molek to tragedia-jej pewnosc siebie i ten sztuczny wyrezyserowany usmiech- zenada - w dodatku brak obiektywizmu nawet w jej zapowiedziach (Nasmiewani sie z mandayny,dody a wielbienie piaska!!!!) 2) Majewski-w trzeci dzien dal czadu-uwielbiam jego poczucie humoru i styl bycia.Naturalny i wesoly - Molkowa sie pilnowal...
    • Super bo oglądałam Sopot ale na kompie a że strasznie była jakośc nic nie dojrzałam. Jutro z niecierpliwością czekam na Madarynę i Dodę. Obydwa występy widzialam, słyszałam ale chcę jeszcze raz. Po to by zobaczyć jak super w tym wszystkim wypadła Doda ( o dziwo czuję do niej sympatię ) i Mandaryna ( żenada - kto ją dopuścil do Sopotu? )
    • trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,90289,8168141,W_Sopocie_trwaja_poszukiwania_zaginionej_19_latki.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8176201,Sopot__Rutkowski_znalazl_slad_zaginionej_Iwony.html nieciekawa sprawa, marne szanse żeby dziewczynę odnaleźć żywą...
    • Co myslicie o jej strojach i zachowaniu,bo mi juz sie przejadla jej osoba,jest zenujaca.
    • Właśnie w tym momencie na TVN jest powtórka z koncertu o Bursztynowego Słowika w Sopocie. To dla tych, którzy jeszcze nie widzieli popisu solowego magagwiazdy Mandarynki. Warto.
    • Wybaczcie, że jeszcze wracam do tego tematu, ale jestem ciekawa Waszego zdania:) Czy komuś podobało się prowadzenie wczorajszego koncertu przez duet Majewski-Mołek? Jeśli chodzi o mnie to nawet lubiłam czasami pooglądac program Majewskiego, no ale wczorajszy występ to według mnie kompletna porażka:( Zero przygotowania, głupawe żarty... Pytanie do tych co mają podobne zdanie: Kogo widziałybyście na ich miejscu?
    • Oglądacie? Przed chwilką była Doda:D Oczywiście dostała ode mnie głos,mimo że za dużo różu tam było:) Echhhhhh,szkoda że mnie tam nie ma:) Takie tam tandety mi się marzą:)
    • Tak ja wszyscy krytykujecie a jednak na nią głosujecie (niektórzy), no albo Michał W. powysyłał na nią tyle smsów , że częsć majątku przez to stracił.
    • o jezu to juz bym wolala mandaryne nie znosze piaska
    • czy ma ktos jescze inne linkie o manadarynie oprocz wystepu w sopocie i tego nagrania przed sopotem ? jak tak to wklejajcie linki
    • Witam Dziewczyny chcialam sie dowiedziec gdzie mozna zrobic dziecku (2,5 letniemu) usg jamy brzusznej.Moze któras z was robila i mogla mi podac jakies namiary i mniejwiecej ile takie usg kosztuje.Byla bym bardzo wdzieczna poniewaz musze zrobic mojej córce bo ciagle narzeka ze ja boli brzuszek i bardzo czesto wymiotuje.Pozdrawiam Gosia
    • Cześć, Właśnie wybieramy się z maluchem (20 mies) do Trójmiasta a rodziny w tyh okolicach nie posiadamy zetem będziemy stołować się na mieście; i tu jest moje pytanie: gdzie można jadać z maluchem nie narażając się na niestrawnośc tudzież pełne popłochu spojrzenia ze strony obsługi, typu: z dzieckiem, a jak my go posadzimy itp. Dzięki za sugestie
    • ... moglaby podeslac mi wystep Mandaryny, na temat ktorego tak zawziecie toczyly sie dyskusje? z gory serdeczne dzieki:) Pozdrawiam P.S. gepart_czester@NOSPAM.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się