Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      sopot

sopot

(7 wyników)
    • Chodzi mi oczywiscie o wystep Mandaryny, nie wiecie gdzie moge znalezc relacje albo czy beda powtarzac koncert na tvn??
    • No cóż pani Kasia pojechała po Dodzie a sama nic szczególnego nie zareprezentowała. Wstyd Pani Kasiu!! Wstyd!
    • ftp://moto:moto911@65.108.90.136/Pazur/mandaryna.mp3 Oto cała prawda nagrana na mikrofon Mandaryny podczas jej występu ;) Smacznego :)
    • Czy znacie moze jakies fajne pensjonaty nad morzem? Ja sie zastanawiam nad pensjonatem Kamena w Karwii. Jego oferte znalazlam w necie, ale znajomi twierdza, ze takim reklamom raczej nie powinno sie ufac. Wiec moze macie cos sprawdzonego??
    • Polećcie mi jakiś dobry samoopalacz, po którym opalenizna wygląda na naturalną.
    • Jestem taka blada, panicznie boję się słońca. Dziewczęta, poradzicie jakieś dobre smarowidło do opalania?
    • Wolicie zdobywać opalenizne na słońcu, w solarium czy może używając samoopala cza ? Niedawno postanowiłam spróbować sztucznej opalenizny. Kupiłam balsam brązujący z serii Sopot. Początkowo byłam zachwycona efektem cudownie brązowej skóry. Minęło pare dni i czar prysł. Balsam brzydko schodzi zwłaszcza na dłoniach, pozostawia smugi, wygląda to zdecydowanie nieciekawie. W niektórych miejscach pozostawia ciemniejsze plamy. Chyba jednak ładniejsza jest słoneczna opalenizna niż ta z tu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się