sopot

(13 wyniki)
  • Znaleziony dzis w torbie hmmm chyba jadalny ;)...Cos mi swita ze Baska chyba mi go tzn tego łeja milki kupila .W zwiazku z tym dziekuje bo byc moze otumaniony alkoholem podziekowac w uzdrowisku Sopot zapomnialem ...
  • www.sopot.net/hotele/zatoka.htm Proponuje ten hotel. Ma niska cene za dwojke, standard do wytrzymania, polozony bezposrednio nad morzem i bardzo blisko wyscigow.Rozumiem ze w gre wchodza dwa noclegi: 16/17 i 17/18. Naciskajac prawy gorny rog tej mapy: www.sopot.net/mapa.htm zobaczycie jak jest polozony - ulica E. Plater jest b.krotka, tam jest wylacznie ten hotel. PS. Niechaj jakas dobra dusza zadzwoni tam i spyta sie o aktualne ceny i mozliwosc rezerwacji czegos na powyzsze te...
  • www.hipodrom.sopot.pl/index.php?id=7 Kiedy?
  • cd Sopot(21)

Powiedzcie mi jeszcze (Buggi,Niech,Maxxa) o której będziecie tego 16 w Sopocie. Ja jeszcze nie wiem czy pociągiem czy samochodem będę jechać.To zależy czy z psem,czy bez.Wolałabym bez(czyli pociągiem). Ps.Kixx,mógłbyś przesłać mi swój nr kom.?
  • Sa 16-17 sierpnia. Moj kalendarz pokazuje ze 15 jest jakies swieto - a wiec jest to kolejny z dlugich lykendow. Mozna tam pojechac nawet na trzy dni (dwa noclegi). Mam tam sprawdzony hotel kolo wyscigow a nad samym morzem. Chetnym moge udzielic blizszych informacji. Hey!
  • Basia sprawdzila Hotel Jezdziecki. Tanio i z lazienka. Miesci sie - jak wynika z adresu - przy samych wyscigach, pewnie jest to murowany barak, ale przy klopocie z zakwaterowaniem radzilbym sie na to zdecydowac. Mozna sie skrzyknac w dwojki - chyba ze te dwojki juz sa naturalnie skrzykniete. No i kazda dwojka powinna na wlasna reke pokoj zarezerwowac. PS. Z wyscigow do morza jest jakies 15-20 minut na piechote, do centrum lepiej jest dojechac taksowka. PS2. No chyba ze ktos ma jak...
  • ...zaraz, zaraz, to nie jest osobowy tylko ekspress. Odjezdza z Centralnej o 7.47, a ze Wschodniej o 7.57. Ja i Atob wsiadamy na Wschodniej. Numer wagonu: 12, miejsc: 71, 72, 78. A tu cala trasa: www.rozklad.pkp.pl/cgi-bin/new/zuginfo.exe/pn/987240/490820/857448/99644
  • Dzwoniłam do Sopotu.Wyścigi są,ale jeszcze nie wiadomo od której się zaczynają.Pani z hipodromu powiedziała,że w tej chwili trwają zapisy w Wa- wie.Najlepiej zadzwonić pojutrze.
  • Wszystko zalatwione! To znaczy nic ale znam adres i telefon do taniego hotelu nad morzem i relatywnie blisko wyscigow. Standard jest troche FWP-owski, ale cena strawna, nie ma robali, sniadanie w cenie, fajne miejsce - przy dawnym targu rybnym. Ale zostawilem namiary w pracy, a teraz zlapala mnie jakas grypa, mam 39 stopni, pot sie ze mnie leje i nie mam sily szukac tego w necie. Poczekajcie cierpliwie - jesli dozyje to...
  • Najprawdopobnij a wlasciwie napewno:)....Ale za to jaki:) hihihihhahahaha
  • Sopot(39)

Mamy kwaterę. ul.Leśna,to jest chyba(wg tego planu internetowego) przedłużenie Polnej,a przy Polnej są Wyścigi Dla ciekawych 35zł/osobę
  • Jesli chcecie tam jeszcze pojsc moge wam polecic pewne daty. Warto obejrzec gonitwy o wieksze pieniadze - biegaja dobre konie i nie ma przewalow. Warto zobaczyc wyscigi plotowe - sa bardzo widowiskowe. Biegi sa w kazda sobote i niedziele, w lecie takze w srody. W sierpniu dwa dni sa przeniesione z W-wy do Sopotu - pewnie tam pojade.
  • W niedziele najwazniejsza gonitwa sezonu - Derby. Jak nie bede mial zbyt wielkiego kaca to sie wybiore. PS. Przypominam - 16 i 17 sierpnia wyscigi w Sopocie. Ja bede.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się