sopot

(6 wyników)
  • Chcialbym rozpoczac studia na swps w sopocie,ale nie wiem czy uda mi sie polaczyc studia dzienne z praca.W sopocie niE ma niestety studiow wieczorowych.Stad tez moje pytanie: czy wszystkie zajecia odbywaja sie w godzinnach porannych, a moze istnialaby mozliwosc uzlozenia sobie planu, tak zeby miec zajecia popoludniu?pomozcie :) aha, a czy jest dostepny plan zajec swps w internecie?
  • Marzy mi się działalność psychoterapeutyczna. Która uczelnia lepiej, od strony praktycznej przygotuje mnie do wykonywania zawodu ?? Proszę o opinię
  • co o niej sądzicie? mam zamiar sie tam wybrac, dlatego mnie interesuje wszystko co z nia zwiazane. czy uczniowie z fili nie sa gorzej spostrzegani np. przy wymianie na zagraniczne studia przez władze??
  • SWPS Sopot(103)

Ludziska z pierwszego roku SWPS w Sopocie, może sie poznamy?:D Piszcie kto idzie, w grupie razniej ;)
  • CHCIAŁABYM ZASIEGNĄĆ OPINII STUDIUJĄCYCH TAMŻE NA TEMAT SZKOŁY, ATMOSFERY
  • To skandal!!!! Proszę sobie wyobrazić ile na kserokop. wydaje student naszego wydziału. Tak, najlepiej zabrac studentom. A stypendia coraz mniejsze. RATUNKU!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się