sopot

(4 wyniki)
  • Słuchajcie, mam pytanie natury czysto technicznej. Podobno w każdym mieście są bardziej i mniej popularne kościoły, jesli chodzi o branie ślubu. Jakie są popularne kościoły w Trójmieście? I dlaczego akurat te, a nie inne? Pytam nie dlatego, że planuję ślub, po prostu poszukuję takich informacji, gdyż są mi bardzo potrzebne. Z góry dziekuję za pomoc :)
  • moj N. tzn. jego świadek wymyślił że pojada sobie do Sopotu na impreze... i tam będzie kawalerski - ja zostanę w domu tzn. Warszawie... no oczywiście też chcę zrobić panienski, ale jakoś nie mam zaufania do tego świadka... Jak on to powiedział.."to już moja głowa w tym jak znieczulić czujność mojego N. " dostaje szału jak o tym myśle. Ufam mojemu N. , ale świadkowi NIE. Co zrobić? powiedzieć że nie chce żeby jechał, ale z drugiej strony chcę żeby się dobrze bawił... nie wiem co robić
  • Hej :) Wpadłam na pomysł zrobienia tam przyjęcia weselnego. Rozmawiałam z szefem kuchni i facet jest konkretny, a cena 65 zł/osobę, a żarcia dużo, z deserem, napojami, szampanem i - jak to określił - "po kielichu od szefa". Kumpela tam była też niedawno na takim przyjęciu i mówiła, że smacznie, dużo i fajny klimat. Macie jakieś doświadczenie z tą knajpą?
  • Może ktos z Was wie który zespół weselny zdobył Grand Prix na Torwarze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się