sopot

(11 wyników)
  • Hej, od niedawna mieszkam w Sopocie, dlatego proszę Was o pomoc. Czy w Sopocie jest jakiś dentysta państwowy, u którego za dopłatą można mieć lepsze wypełnienia - światłoutwardzalne? Tam, gdzie dotychczas mieszkałem, leczyłem zęby państwowo a za dopłatą 30-50 zł wstawiano mi lepsze plomby. W ten sposób można taniej zaleczyć ubytki. Czy możecie mi polecić jakiegoś dentystę? pozdrawiam
  • witam moze ktos mi poradzic jakiegos dobrego dermatologa w gdyni albo sopocie??
  • Witam wszystkich, Chciałem zapytać, jakiego lekarza 1. kontaktu polecicie w przychodni na Chrobrego 6/8 w Sopocie. Z którego jesteście najbardziej zadowoleni, który jest najmilszy; który przede wszystkim jest najlepszym profesjonalistą; no i który najchętniej wypisuje recepty (ja b. dobrze znam się na lekach, więc wiem co mi zapisują)? I jak moja siostrzenica (bo dlatego pytam - chyba się ich wybiera, więc będzie musiała wybrać sobie lekarza już niezadługo) ma wybrać takiego d...
  • "Polskie Towarzystwo Ginekologiczne szacuje, że szczepienia nastolatek przeciw wirusowi HPV zmniejszą zachorowania na raka szyjki macicy od ponad 70 do 96 proc. Efekt jest widoczny po 15-20 latach." Dr Dudziak nie zgadza się z taką argumentacją: - Rozsądni ludzie już nie dyskutują o skuteczności takiej profiliktyki. A ja uważam, że jest miejsce na dyskusje. I to że Pan doktor w zawoalowany sposób mówi, że jak chcesz dyskutować to jesteś głupi wcale tego nie zmieni. Po 20 latach od pier...
  • Możecie kogoś polecić? Może być prywatnie. A może słyszałyście coś o dr Wodyńskiej (chyba nie przekręciłam ..) Pzdr
  • witam! czy zna ktos te przychodnię? mam skierowanie z dzieckim do Kardiotelu i zastanawiam sie czy tam sa godni polecenia lekarze, moze ktoś tam był i moze mi coś napisać? z góry dziękuję ps. ide ze skierowaniem- niestety dopiero termin na 3 lipca :(
  • poszukuje dobrego reumatologa dopiero sie przeprowadziłam do TrOjmiasta i nie znam nikogo wiem ze jest przychodnia z sopocie mam rzs
  • Bardzo prosze Was o polecenie dobrego Reumatologa na terenie trójmiasta.Jesli ktos z Was cos by mógł poradzic,to bardzo prosze o jakies namiary.
  • Poszukuję BARDZO dobrego alergologa w Trójmieście. Miałam przyjemność z dr Małaczyńską (DERM-AL w Sopocie), ale problem wraca jak bumerang :( Pani dr przemiła, słyszałam, że doświadczona i nie wiem co o tym wszystkim myśleć...bo nam narazie nie pomogła :(
  • sprawdzony i dobry specjalista (najlepiej Gdansk/Sopot)oczywiscie prywatnie przyjmujacy. Jezeli mozecie polecic - bede bardzo wdzieczny!
  • Starsza osoba w rodzinie, kobieta bardzo cierpi, jej dolegliwości związane są ze zmianami reumatycznymi. Mieszka w Szwecji i tam dotarła wieść, że w Sopocie jest jakiś super lekarz od tych spraw. Jej cierpienia są ogromne, nie może spać, przed wyjściem z łóżka musi przyjąć silne leki przeciwbólowe. Jest objęta opieką lekarską w Szwecji, niestety nie ma ulgi w bólu. Szczerze wierzy, że w Polsce, jest lekarz który jej pomoże. Nie uzyskam tej informacji ze spisu lekarzy w Sopocie, tu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się