sopot

(14 wyniki)
  • bardzo chcialam uniknac wyjazdu nad morze do duzego miasta, mialam ochote na male miasteczko, ale tez nie zupelne odludzie. no i wychodzi na to, ze dojechac w miare sprawnie moge tylko do tych wiekszych miast. padlo na sopot. ale...poczytalam troche forum i niestety plaza w sopocie jawi mi sie teraz jako jeden wielki smietnik pelen petow, szkla i butelek, ze spiacymi przy kazdym wejsciu...ludzmi :/ naprawde jest az tak zle? bo jesli tak, to chyba zostaje mi szukac dalej :(
  • Właśnie wróciłam z Sopotu.Nie polecam.Olbrzymie tłumy ludzi,bardzo drogo i to zarówno w barach restauracjach jak i zwykłych sklepach spożywczych. Czystość plaży pozostawia wiele do życzenia.Plaża w ogóle nie jest sprzątana.Od czasu do czasu śmieci z koszy są wyrzucane i to wszystko.Na plaży pełno petów,kapsli itp.śmieci,tuż przy brzegu leży pełno wyrzuconych przez morze wodorostów,woda przy brzegu w niektórych miejscach to brązowo-czarna gęsta breja,aż się niedobrze robi,na myś...
  • Tam jest tylko 2 ratowników na tyle ludzi! To jakiś żart!!! Czasy na zjeżdżalniach są źle ustawione i albo ty na kimś lądujesz albo ciebie podcinają. Na zewnątrz są zjeżdżalnie dla dzieci ale brak ratownika! Nie informują przy zakupie biletu, że możesz zatrzymać czas i spokojnie się ubrać! UWAGA nawet jak zatrzymasz czas i stoisz w kolejce do wyjścia (ogromna) i przekroczysz czas o 1 min. to płacisz jak za 11 min.bo anulują ci zatrzymanie!!! To jacyś naciągacze!! Lepiej jechać z...
  • Jedziemy jutro nad morze, zachaczymy o Sopot- czy warto do Aqvq parku? Dodam,. że mamy 1,5 roczne i 4,5 letnie dzieci.
  • Jeśli ktoś wybiera się do Sopotu 17-30 sierpnia i szuka mieszkania dla 4 osób, zapraszam. Est.
  • Miałam jechać do jakiejś mniejszej miejscowości (myślałam o Kątach Rybackich), ale połączenia jakie są z takimi wioskami nad morzem, każdy wie i chyba będę musiała się zdecydować na miejscowość, gdzie dochodzą cholerne pociągi i jest po protu lepszy dojazd. Może któraś zna jakiś niedrogi nocleg np. w Sopocie? Albo możecie coś innego polecić? Szukam i szukam i mam pustkę w głowie, a weekend tuz tuż.
  • witajcie jade do sopotu. kiedys za dawnych czasow, jakies 10 lat temu jak bylam w harcerstwie stolowalismy sie w barach mlecznych. pamietam taki bar w gdynii i gdansku. czy sa one jeszcze? czy jest jakis bar mleczny w sopocie? a drugie pytanie gdzie tanio wypozyczyc rower, najlepiej z fotelikiem dla dziecka, w sopocie oczywiscie. pozdr
  • Wybieram się z 4-miesięcznym niemowlakiem nad morze w drugiej połowie września. Poszukuję noclegu w miejscowości, w której nie ma problemu np. z otwartymi barami czy restauracjami również poza sezonem oraz takich kwater, w których niemowlęta są mile widziane, pokoje są z łazienkami, w których albo wanna albo głęboki brodzik, bo wanienki nie chcemy ze sobą wieźć. Coś polecicie?
  • Planuję wyjechać 12 lipca na tydzień nad morze Interesują mnie kwatery lub pensjonaty bliziutko morza we Gdańsku lub Sopocie. Od kilku dni przewalam oferty w internecie i głupieję... Może ktoś mi podpowie coś fajnego. A moze umówimy się tez na wspólne wypady na plac zabaw czy plaże, jak już tam będę. Jadę sama z 2 letnią córcią. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.. :-) bo licze na nie!!!! córunia Igunia ma już... foty Igi ur.12.04.07,godz.22.25,56cm,3260g
  • Dziewczyny ratunku!!!! Znajomi Amerykanie będą w ten weekend w Gdańsku i prosili mnie o sugestie co mają tam zobaczyć i jak fajnie spędzić czas z siedmiolatkiem. Chłopczyk jest wyjątkowo żywy, inteligentny, bardzo ruchliwy na swoim elektrycznym wózeczku. (jest niepełnosprawny, tak w ogóle są w Polsce w Mielnie na dłuższej rehabilitacji) Ja mieszkam w Warszawie i boję sie, że nie znam tak dobrze atrakcji Trójmiasta, żeby coś sensownie doradzić. Błagam o jakieś (szybkie bo to już za...
  • Z Trójmiasta znam molo w Sopocie i Starówkę w Gdańsku. Co jeszcze polecacie wartego obejrzenia, gdzie można atrakcyjnie spędzić czas z sześciolatkiem? Podpowiedzcie coś please:) Iza
  • witajcie chyba jestem nie pierwsza mamom ktora zostala opuszczona przez meza podczas wakacji. maz nie moze wiazc wolnego. chcemy jechac 12 sierpnia nad morze najlepiej do sopotu lub okolic, ewent na polwysep helski(jesli sa promy z sopotu ). moze ktos jest w podobnej sytuacji i szuka towarzystwa. poza tym razem razniej i taniej. pokoje dla nas w sopocie sa w cenie ok 100 zl.- to dosc duzo, wiec jesli by sie ktos do rzucil. a moze ktos jedzie w totalnie inna strone, pociagiem ...
  • Jedziemy w sierpniu z mężem nad morze. Mąż słabo zna Wybrzeże, a ja w ogóle. Co jest w Gdańsku, Sopocie, Gdyni, co warto zwiedzić, zobaczyć? Gdzie iść się pobawić, gdzie zjeść? Gdzie spędzić noce, może jakieś tanie pensjonaty? Nie mamy dzieci, ani samochodu. Pozdrawiam. Karina.
  • Najchętniej w okol. centralnej Polski, bo o Polske mi chodzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się