sopot

(38 wyników)
  • Mam jutro wesele w Sopocie bedziemy mieszkac w hotelu w Gdansku prosze mi powiedziec jaka pogoda jest tam nawet nie wiem co mam spakowac :) bluzki z krotkim rekawem albo dlugim i jakie buty otwarte typu sandaly albo bardziej na jesien, kurtke albo wystarczy jakis swetr na wieczor P.S. Nie mieszkam w Polsce
  • Dziewczyny, wyjezdzam z dziecmi na caly czerwiec do Sopotu, pomozcie prosze: 1. Gdzie jest duzy sklep na powazne zakupy jedzeniowo-pieluchowe? Ro temu robilam je w Elei, ale podobno jest zamknieta??? Moze targ? Nie jezdze samochodem, a bede mieszkac w scislym centrum. 2. Jak dojechac z centrum - do ZOO w Oliwie? (bylismy rok temu i wszyscy zachwyceni) - na taki nowy, wielki, plac zabaw w Gdansku (czytalam na forum, ael zapomnialam jego nazwe) 3. Gdzie w Sopocie (albo gdzies, gdzie ...
  • Hej, przez pewien czas bede mieszkala w Sopocie czy ktoras mama moglaby mi polecic dobrego pediatre, ktory w razie czego przyjedzie na wizyte domowa? dobrze by bylo, zeby byl "zaznajomiony" z tematem silnej alergii :-), ale to nie jest "warunek niezbedny"... porazdzie mi tez, prosze, jesli mozecie sklepy eko w Trojmiescie, mam bardzo alergiczna corcie, potrzebuje eko warzyw i eko miesa..... pozdrawiam INKA
  • --witam, mój synek skończył 2 latka i myślę, ze czas rozejrzeć sie za przedszkolem, bo podobno papiery trzeba składac dużo wcześniej. mieszkamy w sopocie, czy któras z forumowiczek może mi coś podpowiedzieć, które przedszkole jest najlepsze, najlepiej położone z najlepsza kadrą itd. na razie robię ranking, więc nie jest ważne czy jest to przedszkole publiczne czy prywatne. z góry dzięki, karolina
  • chcialabym wkrotce zapisac sie do takiej szkoly, ale za bardzo nie wiem na jaka sie zdecydowac. mam zamiar rodzic w Redlowie, ale o przyszpitalnej szkole slyszalam wiele niepochlebnych opini (czy rowniez je podzielacie czy moze polecacie te szkole?). natomiast wiele dobrego slyszalam o szkole w Sopocie - czy Wy rowniez i czy ma ktos moze namiary na te szkole? pozdrawiam!!!
  • W zeszłym tygodniu wybrałam się na basen do aqua parku w Sopocie z moiom 10miesięcznym synkiem. Wypad był spontaniczny. Zadzwoniła moja siostra że się tam wybiera i czy nie mam ochoty. Ja nawet nie wierzyłam że mnie tam wpuszczą z niemowlakiem. Co się okazało: wpóścili i nie musiałam za niego płacić tylko za siebie. Kupiłam tylko na miejscu dla niego specjalną pieluszkę. Mogłam wchodzić do każdego basenu. Było cudownie. Cieplutki i miło. Mój Kubuś był zachwycony. Kąpaliśmy się oko...
  • Gdzieś czytałam,że w Sopocie można na nartach pojezdzić.Czy to prawda?Jeśli tak to gdzie i jak to faktycznie wygląda. Ja osobiście jeżdżę bardzo słabo,moja córka ( 6 lat) wcale i chciałybyśmy się nauczyć.Dlatego jeśli coś takiego by tu funkcjonowało to byłoby fajne.Osoby będące w temacie proszę o info. Dzięki Anika
  • Mam pytanie, bo słyszałam, że gdzieś niedaleko Sopotu, czy też w samym Sopocie jest świetny sklep z zagranicznymi ubrankami dla dzieci takich firm jak Gap, Next, Adams, George itp. nie wiem dokładnie gdzie on jest i dlatego mam pytanie do mam z Sopotu, może któraś z was wie, gdzie znajduje się ten sklep, czy też hurtownia. Ubranka te sciągaja podobno z przecen jako II gatunek, a ubranka są śliczne i nowe, tyle że bez metek. Jesli któras z was wie, gdzie dokładnie mieści się ten ...
  • Witam, planuję latem tego roku otworzyć hurtownię z artykułami dla dzieci i tak się zastanawiam nad lokalizacją. W Gdyni są juz 3 hurtownie, dlatego zastanawiam się nad Rumia lub Sopotem. Jakbyście mogły napisać gdzie bardziej potrzebna jest taka hurtownia... będę wdzięczna za wszystkie opinie. Pozdr Aga
  • Witam wszystkich Będę podróżować nocą z południa Polski nad morze i chciałabym zatrzymać się rano w Gdańsku lub w Sopocie na śniadanie. Czy ktoś mógłby polecić mi jakis przywoity lokal, przyjazny dzieciom, gdzie można zjeść tradycyjne śniadanie? Ponieważ będę z małymi dziećmi, zależy mi na możliwości zamówienia jakieś mlecznego posiłku, np. Dzięki za ewentualną pomoc :)
  • Chodzi mi o te butki wiązane z "dziurkami",chce córeczce kupić do domu jako kapcie,u nas w Gdyni wiem że nie mozna ich dostać ,ale słyszałam,że w Sopocie jest taki sklep gdzie je sprzedaja,jest tam odrazu ortopeda,który pomaga dobierać odpowiedni butek.Gdzie w Sopocie znajdę ten sklep?
  • Chcialabym sie wybrac tam z maluchami (2 latka syn i 7 mies. corcia), ale jestem z Gdanska i do tego niezmotoryzowana. jest to wiec dla mnie nie lada wyprawa. Bardzo prosze o szczegoly: ile to kosztuje, jakie atrakcja, co ze soba zabrac, jak dojechac z Dworca Glownego. Czy niezbedne sa czepki kapielowe (dla wszystkich) i kapieluszki dla malca (Damianek na spacery wychodzi juz bez pieluchy). Bede wdzieczna za odzew. BEATAS
  • Gdzie zamawiacie torty na urodzinki Waszych dzieci??? z jakims obrazkiem?? i zeby byl dobry ;-) najchetniej Sopot, Gdynia
  • Kochane EMamay,jestem Poznanianką(prawie).Słyszałam o w/w prof.Podobno zajmuje się AZS(atopowym zapaleniem skóry).czy znacie go może?czy jest sens jechać tak daleko???Pozdrawiam,natalia
  • Witam, moja czteroletnia córeczka od roku ma stwierdzoną chorobę zezową, nosi okulary, miała stosowaną atropizację. Szukam dobrego specjalisty w Trójmieście, który zajmuje się właśnie zezem u dzieci. Mieszkam daleko, na Mazurach, więc w grę wchodzą też lekarze z praktyką prywatną. Będę wdzieczna za podpowiedz. ozdrawiam :)
  • Witam wszystkie mamy i tatusiów małych pływaków. Mój synek ma 3lata i 9mies. i od środy(4/04) zaczynamy kurs pływania w AP. Podzielcie sie ze mną opiniami, doświadczeniami. Czy jesteście zadowoleni? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania
  • w gdańsku najlepiej z nfz okazało się że moja 3 letnia córka jest alergiczna i muszę zacząć leczenie będę bardzo wdzięczna za opinie
  • Wyglada na to, ze w Sopocie nie spiesza sie z organizacja nauki plywania dla niemowlaków. A mój Micho rosnie i rosnie... Postanowilam wiec "wziac swój interes w swoje rece" i samodzielnie poszukac fachowej kadry (np. powiesic ogloszenie na AWFie). Kto bylby chetny przylaczyc sie do takich zajec? Jakie dni/godziny Wam odpowiadaja? To narazie luzny pomysl, ale moze cos z tego wyjdzie... Pozdrowienia, Dagmara
  • Jak sądzicie czy byłaby możliwość zapisania 6-latki do jakiegos prywatnego przedszkola anglojęzycznego lub Montessori w Sopocie (jeśli takowe tam istnieje)na okres 2 tygodni ferii.Chodzi mi o to,że jestem z poza województwa pomorskiego i u nas ferie przypadają od 15-28 stycznia 2008.Będę wtedy w Sopocie i chciałam na jakieś 4 godziny zapewnić córce zajęcia przedpołudniem.Myślicie ,że coś takiego wypali?A może doradzicie mi coś innego? Z góry dzięki za pomoc Anika
  • poszukuje dzieciecego stomatologa,chodzi i pierwsze wizyty.Moze ktos zna dentyste z przystosowanym dla takich maluchow gabinetem ,wiecie zabawki itp.widzialam takie gabinety w Warszawie.A moze jest jakis w Gdyni lub Sopocie? z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się