sopot

(6 wyników)
  • i dlaczego? Ja akurat pławiłem się na basenie, potem pichciłem kolację i ponownie czytałem Ryana :D
  • no po prostu dno.... Scenografia jakoby tasiemiec czy inne jelita,prowadzaca M.Molek, ktorej nie dzierze.Czemu ona sama byla ? Z reguly jest 2 konferansjerow, czyzby nikt z nia nie chcial prowadzic tego szol ? Jej fryzura to w ogole pomylka, doczepiane, przedluzane wlosy, grzywka od czapy...czyzby stylista jej tez nie lubil? Piosenki konkursowe kazda z innej parafii....czesc znanych przebojow, czesc muzyka cmentarna? Slowik publicznosci trafil do polskiego wykonwacy Pectusa-p...
  • albo ja się na muzyce kompletnie nie znam, albo to co widziałam było jakąś wielką pomyłką oglądacie? mnie to przerosło i wyłączyłam tv :]
  • Staram się ze wszystkich sił udowodnić sobie i wszystkim na około, że lepiej już było i to nie wróci. Perełka z Sopotu, rok 1987, kto to przebije ? www.youtube.com/watch?v=F4rf5BCPbdA&feature=PlayList&p=60ECE89FDAC73248&index=13
  • Już w sobotę jadę na długo wyczekiwany urlop do Trójmiasta. Gdynię i Sopot trochę znam, Gdańska prawie wcale. I tu pytanie dla znających te piękne 3 miasta. -Co warto zobaczyć? -Jaką komunikacją najlepiej się poruszać? -Gdzie można się dobrze pobawić, gdzie zjeść pyszny i niedrogi obiad, a gdzie wypić najlepszą mrożoną kawę? Chodzi mi o taką wiedzę w pigułce, żeby ten tydzień, który tam spędzę był niezapomniany:) Z góry dziękuję :)*
  • co można zobaczyć / warto zoabczyć / gdzie pójść bedąc przez tylko 1 dzień w Trójmieścei? dzieki za ew. podpowiedzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się