sopot

(88 wyników)
  • Czy ten balsam brazujacy Sopot dziala na zasadzie samoopalacza, trzeba uwazac z rozsmarowywaniem? Po jakim czasie widac efekt ? Czy jak sie nim posmaruje , moge zalozyc ubranie? Przepraszam za glupie pytania, ale chcialabym wiedziec dokladnie co i jak...
  • ktory balsam brazujacy jest lepszy? johnsons który stopiniowo tworzy opalenizne czy sopot?
  • Witam :-) Chciałam zapytac o Wasze opinie na temat obu. Pierwszy to ten z wyciagiem z orzecha włoskiego, doskonałość któregoś tam roku, a drugi to chyba wszystcy znaja. Ja sie przymierzam do kupna ktoregos z nich ale zadnego nie uzywalam. Dziękuje za odpowiedzi.
  • Kiedyś używałam balsamu sopot i trochę się opalałam na słońcu, opalenizna po tym balsamie była w miarę ładna, jak się nie przesadziło i regularnie stosowało. Natomiast balsamy brązujące lub samoopalacze mają to do siebie, że wszystkie tak samo lub mniej śmierdzą i brudzą ubrania. I tego już nie zmieni. Z nadzieją, żeby nie chodzić na solarium kupiłam balsam dove, rozczarowałam się jeszcze bardziej. Nie dość, że tak samo śmierdzi to brudzi ubrania, a co innego mówi reklama. No i po...
  • Czy któraś z Was używała juz może płynu micelarnego z serii Sopot Spa Ziai? Jestem ciekawa opinii i jak wypadają w porównaniu z aptecznymi micelami (a szczególnie z LRP Physiologique). Produkt nowy, więc opinie na wizażu i damskiej torebce narazie szczątkowe (ale dość zachęcające) torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=14985 www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25551
  • Wiam ze podobny watek juz byl, dziewczyny pisaly ze krem sopotu okropnie zatyka pory, wiec u mnie tez tak jest ale nie chcialabym sie go pozbywac i tak sie zastanawiam czy jakby zmieszac go z jakims kremem nawilzajacym to czy to by cos pomoglo, czy ktoras z was juz tak robila i czy to pomoze?? Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.POZDROWIENIA :D
  • czy polecacie czy nie?czy jest dobry efekt po nim i czy tylko delikatny odcien opalenizny czy tez mocny?pozdrawiam!
  • hej!! mam pytanie odnośnie balsamu i kremu sopot, nie wiem czy moge posmarować sobie buzię balsamem? trochę sie boję żeby kolor nie był za mocny i nie porobiły się smugi. A czy ten krem do twarzy sopotu też brązuje? tak samo intensywnie jak balsam czy troche delikatniej? dzieki i pozdrawiam
  • Kupiłam dzisiaj płyn micealny sopot spa z ziaji i niestety popisałam się przy tym swoją niewiedzą... płyn jest przeznaczony dla osób po 30 roku życia, a ja mam dopiero 21 lat... czy stosowanie go może wpłynąć na stan mojej cery?
  • Wiem, że już gdzieś to dziewczyny wałkowały, ale proszę o porady....
  • Mam pytanie dotyczące technicznej strony nakładania kremu do twarzy sopot. Czy stosujecie go codziennie? rano czy wieczorem? jeśli rano to tylko ten kremik, czy na to jeszcze podkład? z góry dziękuje
  • Jak oceniacie balsam brązujący Sopot??
  • pyt do os ktore go uzywaly:dobry jest??? kolorek nie jest zbyt pomaranczowy?? zostawia smugi??
  • Witajcie kochane:) Przedobrzyłam z balsamem brązującym Ziaja Sopot:) Kupiłam go wczoraj i od wczoraj używam, tak 3 razy dziennie. Teraz patrzę a pomiędzy palcami mam brązowe smugi :( Co mam z tym zrobic? poradzcie prosze:) SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!
  • Strzeże nie polecam tego kosmetyku. Dwa dni temu kupiłam balsam i moje nogi wyglądają jak dwie duże marchewki :-/. Ma trzy wady jak u mnie: 1)ma brzydki pomarańczowy kolor, 2)farbuje na białych ubraniach, 3)ma nieprzyjemny zapach. Strzeże wygląda jak zwykły tani samoopalacz. Zamiast wydawać tą kasę na balsam to lepiej zainwestować w solarium lub pomęczyć się 2 godziny na słońcu. Ciekawe kiedy zejdzie bo nie zniosę tego koloru !!!! Jest wręcz ochydny ! tak strzeże to chłopacy mają nega...
  • Poradzicie? zalezy mi zarowno na dobrym cieciu jak i koloryzacji. Dzieki!
  • Jak tam wam się podobał makijaż i opaznokcie - kreacja ? Występ fajny, ale ten róż czy nie za bardzo w nadmiarze ?
  • Bo zatyka, syfki mi wyskakuja po nim, podobne spostrzeżenia maja dziewczyny na Wizażu
  • znacie jakiś który możecie polecić? pozdrawiam
  • Ratunku,nie wiedzialam,ze to dziala jak samoopalacz i mam okrutne smugi,jak mam sie ich pozbyc???Probowalam peelingu,szczotki,soku z cytryny??? Zostalo cos jescze? HELP!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się