Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      sopot

sopot

(18 wyników)
    • Jestem sopocianka, znam doskonale to miasto i kiedy ogladam te zdjecia to zal mi sie robi, poniewaz one pokazuja NIC. Jakies szmatki fruwajace w powietrzu, meskie kapielowki, co to ma byc??? Rozumiem lato, turysci etc, ale to miasto ma tyle uroku, zycia, tyle pieknych zakatkow, tylu ciekawych ludzi, artystow... Latem naprawde duzo sie dzieje! Mysle, ze nawet osobie ze srednio wprawnym okiem nie powinno sprawic trudnosci znalezienie ciekawie ubranej osoby. To po pierwsze. Po drugie...
    • uwazam ze doda byla super, ma ktos linka? dzieki:D
    • nie oglądąłam niestety :( za pozno właczylam TV ; prosze jak ktos ma o linka - wszysycy o tym mowia a niestety nie wiem co bylo jak wygladala. Napewno pare sie jeszcze takich osob znajdzie jak ja... please
    • Szukam sukienki w tym stylu na wesele.
    • swietna sukienka, swietne nogi, rewelacyjna Kayah! prawda prawda, kobiety sa jak wino..
    • i słuchacie???chyba nie spiewala z Playbacku.przy 2 pioesnce szczególnie słychać jej zdolności wokalne, niestety...
    • Chyba pierwszy raz w życiu coś ogladam, dlatego się jaram i zakładam pierwsza wątek. Hitem przewiduję Ewelinę Flintę, kitem Dodę. Na pewno się nie pomylę ;] dotychczas z kreacji nic nie zapamiętałam, więc NUDA. (teraz live tvp2)
    • Kolejna kreacja M Mołek. TYm razem wygląda jak biała beza;)
    • bardzo ladna, trzeba jej przyznac, ale ja nie o tym;p chodzi mi oczywiscie o makijaz;)) twarzy dokladniej. jakim kosmetykiem osiagnac taki "swiecacy" efekt? chodzi mi o konkretna marke, nazwe kosmetyku (w miare mozliwosci cene rowniez).
    • Jezu co ona ma z tą grzywką??????????????
    • konkurs tych ktorym slon nadepnal na ucho... ale spiewac lubia... -ja spiewam "romeo" kabaret starszych panow p.s prosze o zgloszenia (piosenki nie musza byc modne)
    • Wybieram sie za jakiś czas i w związku z tym mam pytanie: jakie przybytki mody warto odwiedzić, może bardziej niekonwencjonalne niż centra handlowe? A druga wersja - jest taka możliwość, że wybiorę sie tylko na jeden dzień i nie będę zawracać sobie głowy zakupami - czy to wystarczająca ilość czasu żeby zwiedzić i Gdańską Starówkę i Monciak jeśli mam do dyspozycji komunikacje miejską?
    • Ubrana dobrze i zgodnie z trendami ,podoba mi sie sama bym tak wyskoczyła no moze zmieniając pasek na deko mniej szarfowy.Ale mam wrazenie ze ten strój jakos dziwnie sie na niej układa ,figura jakas taka mało fajna sie zrobiła.Podoba Wam sie?
    • właśnie śpiewa , ale jej nowa fryzura nie podoba mi sie , źle jej w rudym.
    • Wpadła mi w oko bluzka w cubusie, niestety nie mają już rozmiarów. www.cubus.com/pl/#/pl/New-Arrivals/Woman/Week-15/23105956_/ Bluzka jest podobna do zalinkowanej, ale jest na oba ramiona i ma o wiele większy ten kołnierz. Były takie czarne, niebieskie i różowe.Może ktoś wie o jaką mi chodzi i wie, gdzie mają jakieś podobne albo takie same:)???
    • chyba jeszcze nikt na ten temat tu nie pisal, przynajmniej ja nie widzialam. chcialam sie odniesc do ostatniej wypowiedzi naszej slynnej dody na temat stroju jaki miala norah jones w sopocie. wszyscy pisza, ze doda tak ja zjechala, bo jej zazdrosci i takie tam, a norah wygladala ladnie i naturalnie. ok, jaka doda jest kazdy widzi...jej pewnie sie wydaje, ze roz i plastik to szczyt elegancji, a norah faktycznie wyglada od niej 100 razy lepiej, nawet w tej bluzce w kropki nad tym ...
    • kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53660,3525563.html W najnowszym numerze są ludzie wypoczywający w Sopocie, ale tego jeszcze nie ma w necie. No cóż, część ludzi wygląda zwyczajnie albo jest ubrana po prostu brzydko (np. zdjecie numer dwa, czy trzecie od końca). Chyba redakcji ciężko było kogokolwiek znaleźć, stąd panowie w stroju ludowym (który jest dla nich przebraniem w jakim pracują), czy fajnie, aczkolwiek identycznie jak połowa młodych dziewczyn ubrana studentka na rowerze. A ...
    • musze podzielic sie swoim odkryciem - dzisiaj przechodzac kolo bazarku na placu mirowskim zauwazylam nowy sklep z koncowkami kolekcji NOA NOA (to firma z danii, jak sie dowiedzialam). Dziewczyny mowie wam, boskie i wyjatkowo oryginalne ciuchy. Ceny do tego niewysokie bo to outlet. ciekawa jestem czy cos juz o tym slyszalyscie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się