stoi

(9 wyników)
  • sssss(6)

m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,16122518,Pirata_z_BMW_scigalo_kiedys_kilka_jednostek_policji.html "Robert N., podejrzewany o nagranie swojego szalonego rajdu BMW po ulicach Warszawy, był już wielokrotnie zatrzymywany i karany przez policję. Kiedy w lutym br. po niebezpiecznym pościgu złapali go świętokrzyscy policjanci, miał na koncie aż 89 mandatów (mając przy tym 23 lata) i kilka wniosków do sądu o ukaranie - podaje policja. Tamta sprawa mogła zakończyć się karą więzienia. Mężc...
  • No i masz k. radochę teraz? wiesz o co mi chodzi...bardzo mnie zraniłeś bo ingerowałeś w moje realne życie tym mailem do wiesz kogo.Tak się nie robi.Bardzo jest mi przykro teraz.Udało Ci się mnie dobić.Śledź dalej innych i obsmaruj ich za plecami.Mimo wszystko nie zrobię ci tego samego bo nie potrafię-nigdy o tobie nie mówiłem nic poza 1 zdaniem-że cię nie rozumiem jeśli chodzi o real a tymczasem ty powiedziałeś komuś o parę kłamstw za dużo czego ja nigdy w stosunku do ciebie za plecami nie r...
  • Przyszła kryska na Matyskę. Druga jest już po. Źle to zniosła, ja też nie dobrze, choć z innych powodów. W gabinecie mówili: Pani taka nakręcona. Tylko Wy wiecie jak to jest, kiedy robi się z wysiłkiem to co się powinno. Tymczasem dusza chce się zamknąć w swoim pokoju w ciszy i samotności żyjąc w wirtualnym a nie realnym, obcym nadal świecie.
  • Cholerne wafle ryżowe wyprzedziły nas i boreliozę. Chyba wrócę się wypłakać na św. pamięci forum :(
  • pełnoetatową 100% neurotyczką. przynajmniej w temacie "zobowiązania". (a zawsze mimo zadatków, kilku tych % mi brakowało). o boże, trzeci dzień nie jem. o boże, zaraz się porzygam. a może jak się ponapawam skrajnymi nerwami i idiotycznym poczuciem winy to trochę mi to zejdzie do stanu normalnego? czy jak przez dłuuugi czas byłam nieasertywna i dałam się wrabiać w okropne rzeczy to wypada teraz tak jednym tchem przywołać całą swoją asertywność??
  • Aidko... bądz niegrzeczna donosicielka i powiedz
  • Doałem forum "Depresja - forum bez cenzury" do ulubionych. PS Tworzycie naprawdę bardzo fajną ekipę... To drugie tak fajne miejsce na forum jest... :)
  • ostatnie: im kto za większą ostoję rozsądku i wierności swoim zasadom się ma tym na większe stać ją / go nieprawości
  • ten wschod slonca ale neurotyczne sily nie pozwalaja sie choc slyszalam, ze zmeczenie najlepiej zabija wszelkie emocje a jutro tego potrzebuje dla dobra wlasnego i innych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się