hiperrealizm 11.09.08, 20:55 Doałem forum "Depresja - forum bez cenzury" do ulubionych. PS Tworzycie naprawdę bardzo fajną ekipę... To drugie tak fajne miejsce na forum jest... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Ni i stało sie 11.09.08, 21:00 a broniłeś się przed dodaniem forum do ulubionych? Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Ni i stało sie 11.09.08, 21:21 lucyna_n napisała: > a broniłeś się przed dodaniem forum do ulubionych? ??? Poprostu w pewnym momencie doszedłem do wniosku że warto tu przystanąć na dłużej... Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Ni i stało sie 11.09.08, 21:02 o matko, przestraszyłeś mnie tym tytułem początkiem wątku. myślałam , że dostałeś maila od Naczelnej Administracji, że zamykają forum Depresja bez cenzury Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Ni i stało sie 11.09.08, 21:05 haha ja dokladnei tak samo myślałam:) że np dają tu moderatora z urzędu., bo tak! Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Ni i stało sie 11.09.08, 21:23 aurelia_aurita napisała: > o matko, przestraszyłeś mnie tym tytułem początkiem wątku. myślałam , że > dostałeś maila od Naczelnej Administracji, że zamykają forum Depresja bez cenzu > ry ====================== Administracja listów do mnienie pisze. Ja z administracją raczej się nie lubimy.... Niepotrzebnie zabanowali mój ulubiony nick w maju 2007. Odpowiedz Link
wacikowa Re: Ni i stało sie 11.09.08, 22:55 Zapisałam to co napisaliście na fom Jeśli będzie ktoś chciał to wrzucę. Zbieram to co wrzucają i uważają za łamanie netykiety i regulaminu. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Ni i stało sie 11.09.08, 23:05 obawiam się że to już tylko walenie glową w mur, ale gest szlachetny Odpowiedz Link
wacikowa Re: Ni i stało sie 11.09.08, 23:09 U siebie mogą wywalać na forum prywatnym nie maja prawa. Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Ni i stało sie 12.09.08, 07:23 wacikowa napisała: > U siebie mogą wywalać na forum prywatnym nie maja prawa. ====== Oni mogą wszystko. Moga nawet bez podania przyczyny forum zlikwidowac. To już sie zdarzało. Odpowiedz Link
wacikowa Re: Ni i stało sie 12.09.08, 09:52 Nie są ponad prawem i netykietą. Nad nimi jeszcze jest władza. Więc niech nie udają bożków. Nie widzę u Was łamania netykiety i regulaminu więc niech się wypałują. Odpowiedz Link
hiperrealizm bardzo dobrze 12.09.08, 07:22 ja chyba zacznę robic pdefy z FoM Wycięli mój wątek dotyczący afery policyjnej. Po pracy założe kolejny. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: bardzo dobrze 12.09.08, 10:20 najbardziej mnie wkurzyło to że są rowni i rowniejsi, tutaj jest mnóstwo ludzi którzy jadą po bandzie w prawo i w lewo i nic, a ja wystarczylo że dodalam "up" na depresji do wątku ze skrotem do tego forum, którego obiecano mi nie tykać, a konkretnie siwa obiecała, i dostałam ostrzeżenie że "rozrabiam" i slawną ankietę, a przypuszczam że kolejne "up" byłby ban, to już nawet trudno nazwać przesadą. Nie wiem czy się śmiać czy płakać z tych idiotyzmów. Dodam że to był tego dnia jedyny wpis na forum , oprócz wpisów tu na prywatnym. Odpowiedz Link