10.06.14, 23:16
m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,16122518,Pirata_z_BMW_scigalo_kiedys_kilka_jednostek_policji.html
"Robert N., podejrzewany o nagranie swojego szalonego rajdu BMW po ulicach Warszawy, był już wielokrotnie zatrzymywany i karany przez policję. Kiedy w lutym br. po niebezpiecznym pościgu złapali go świętokrzyscy policjanci, miał na koncie aż 89 mandatów (mając przy tym 23 lata) i kilka wniosków do sądu o ukaranie - podaje policja. Tamta sprawa mogła zakończyć się karą więzienia. Mężczyzna usłyszał nawet zarzut, ale ostatecznie... prokuratura umorzyła sprawę."

Obserwuj wątek
    • zbite_wisnie Re: sssss 10.06.14, 23:21
      Odnośnie babci skazanej za batonika

"Bo widzisz - bacia narusza podstawy naszego porządku prawnego - ŚWIĘTE PRAWO WŁASNOŚCI. Nie ważne czy to mała kradzież, czy duża; każda narusza w podstawy naszego ustroju.
      Młodzieniec z filmu wręcz przeciwnie - dzięki swoim własnym pieniądzom (no może pieniądzom rodziców) poszukuje wolności. Stać go, ma fantazje i głód wolności; takiej pradziwej - nie tamowanej znakami i zakazami opresyjnego państwa.
      Ludzie - głosowaliście na Nową Prawicę."

Tu ktoś dobrze przedstawił definicję 3 rp.
      • zbite_wisnie Re: sssss 10.06.14, 23:33
        No co mu można zrobić? Nic nie można. Mnie można za to zrobić przestępcą za stanie w miejscu na chodniku i chęć pomocy bezdomnej kobiecie. W pustym mieście w którym nie było nikogo. To kurwa trzeba mieć moje geny.
        • zbite_wisnie Re: sssss 10.06.14, 23:47
          Obserwując sytuację we polsce, obraz społeczeństwa i wieści ze świata wiktymologii obstawiam, że mam szansę 89 procent stać się ofiarą przestępstwa ze strony tego społeczeństwa bądź państwa na przestrzeni roku . Sytuacja nie jest wesoła.
        • olga_w_ogrodzie Re: sssss 11.06.14, 00:14
          stałeś w miejscu i stojąc tak chciałeś pomóc bezdomnej kobiecie?
          kto zrobił za to z Ciebie przestępcę?
          w jaki sposób?
          w jakim pustym mieście bez nikogo?
          są takie miasta?
          bym tam zamieszkała, skoro na wsi nie mogę.
          • zbite_wisnie Re: sssss 11.06.14, 00:19
            Miasta czasem są puste w środku nocy.
            • olga_w_ogrodzie Re: sssss 11.06.14, 01:15
              i serca.
              tj. tak naprawdę mózgi.
              ale się przyjęło, że serca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka