stoi

(3 wyniki)
  • Bronię się - nie chcę przyjąc tego do wiadomości! Jestem przerażony - to już koniec MNIE .
  • Tak sobie pomyślałam - ileż można się użalac nad tą cholerną chorobą?! Ile można się dołowac dlaczego atak miałam w tym miejscu i w tym czasie, czasami i często bardzo nieodpowiednim. A gdyby tak np. wybrac sobie miejsce na atak :) Może brzmi to strasznie i przerażająco, a może nawet dla niektórych niestosownie, ale co tam! Tak więc zaczynając ode mnie :) W miejscu dla mnie najbardziej nieodpowiednim było wesele mojej siostry. Tak więc - piękny ślub na Wawelu (chwała Bogu, że jako świadek nie...
  • Wczoraj i dziś zrobiłam test. Oba pokazały to samo. Jestem lekko przerażona tym co narobiłam. Oczywiście ciąża chciana i planowana, ale miałam przygotować się do niej starannie, przebadać się gruntownie, dobrać odpowiednią dawkę leków i jakoś po wakacjach... A tu masz. Już na ten czwartek zapisałam sie do dr. Zwolińskiego, ale jestem zła na siebie, bo z moich obliczeń wynika ze od jestem w ciąży trzeci tydzień, a cały czas brałam normalną dawkę leków ( Lamitrin + Depakine ). Co pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się