Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      struga

struga

(29 wyników)
    • Którąś już niedzielę z rzędu dzielny motolotniarz lata i lata nad Strugą. Zapomniał tylko, że nie ma tłumika...
    • Kto wymyślił kolory ławek na skwerze ks.Markiewicza w Strudze?Czy tylko mnie to nie pasuje czy jest może jeszcze nas więcej....
    • Witam Jaka jest możliwość podłączenia internetu w strudze ( okolice ul. Legionowej) tpsa nie wchodzi w gre, nie mają wolny lini. Pozdrawiam
    • Uprzejma prośba do panujących władz o odśnieżenie i posypanie piaskiem pętli w Strudze. Stoi właśnie tam cały tabor linii 781 w ilości 4 sztuki i nie może ruszyć po tym śniegu i lodzie. Byłaby to super zaprawa przed czekającą nas debatą.
    • Co się stało z drzewami przy stacji Auto-Gaz i Banku w Strudze?Komu one przeszkadzały?
    • Dlaczego ktoś pozwolił wybudować getto w Strudze przy Legionowej?Mówię o osiedlu za tym ceglanym murem oddzielającym mieszkańców Strugi od Państwa w domkach za milion dwieście?Przecież my nie gryziemy,nie śmierdzimy!Jestem takim samym człowiekiem jak NOWOSTRUŻANIE z GETTA!
    • Jadą ul.Strużańską od Stanisławowa Pierwszego do Marek,za ostatnimi zabudowaniami jest tablica "Czarna Struga" i odwołująca tą nazwę po lewej stronie tuż przed tablicą "Marki", tuż przed pętlą. Jakim prawem gmina Nieporęt przywłaszczyła sobie nazwę "Czarna Struga",jeżeli określenie to dotyczy całkiem innego obszaru. pl.wikipedia.org/wiki/Czarna_Struga "Czarna Struga - część miasta Marki w województwie mazowieckim w powiecie wołomińskim. Do 1957 roku, kiedy Marki otrzymały prawa o...
    • Witam!!! Kupię działkę w Markach-Strudze do 800 m. Proszę o kontakt na adres aniabi@gazeta.pl.
    • czy ktoś zna jakieś szczegóły?
    • Wprawdzie nie jestem mieszkańcem waszego miasta, ale z zakłopotaniem przyjąłem, być może nieprawdziwą informację, o zamiarze wyburzenia dawnych budynków infrastruktury Mareckiej kolei dojazdowej w Strudze. Są to budynki na przeciw ul. Legionowej przy al. Piłsudskiego.
    • Przed świętami ruszyła robota przy "wieloletnim temacie" przejścia dla pieszych do kościoła w Strudze. Dziś wycieli barierki, są już postawione słupy do sygnalizatorów. Przejście będzie na przycisk. Nareszcie nie będą starsze osoby narażały swojego zdrowia i życia!!!!
    • Witam. Wracam sobie dziś z referendum jak Bozia przykazała i co widzę na chodniku wzdłóż ul. Piłsudskiego w Strudze? Jezu nie wierzyłem - PIESZY PATROL POLICJI! MIeszkam tu 18 lat i to mój drugi raz(do Bravo nie napiszę;)) Ciekawe czy to tylko raz? Z okazji referendum? Czy to tak na stałe? rorvik
    • podobno kolo cmentarza w Strudze maja wybudowac osiedle na 800 mieszkan - czy ktos cos wie na ten temat wiecej? czy to prawda?
    • Jako, że Radzymin doczekał się autobusu i okazuje się, że nie łączy wszystkich części miasta chciałam zapytać jak rozwijała się komunikacja w Markach? Czy od razu mieliście Państwo kilka autobusów? Czy sami "pracowaliście" nad nowymi trasami i autobusami? Ile lat trwał rozwój kilku linii, które jeżdżą w Markach? Będę bardzo wdzięczna za informacje. Dziękuję i pozdrawiam.
    • Zapraszam wyborców na spotkanie z kandydatami na radnych z KWW "Rozsądny Gospodarz" z okręgu nr 4 - Marki Struga oraz z kandydatem na burmistrza Jerzy Krajewski w zespole szkół przy ul. Wczasowej 5 dziś 10 października 2002 r. o godzinie 18.
    • Dałem się nabrać na Sferię - 3 letnia umowa promocyjna. Niestety jakość połączeń jest w rejonie Strugi fatalna, przerywa, pika, szarpie słowa... Czy ktoś próbował zrezygnować z tego dziadostwa z powodu fatalnej jakości usług? Czy jest szansa na zerwanie umowy promocyjnej?
    • może ktoś się orientuje po ile działki w Markach w Pustelniku W Strudze w Drewnicy
    • Nasi kochani radni pochwalcie się co zrobiliście dla mieszkańców Marek w 2007 roku!!Czas rozliczyć osiągnięcia...Tyle płonnych obietnic,ile sukcesów!!Pozwólcie ze zacznę wskazywać co mi się podoba a co nie...A drodzy czytelnicy forum pomogą ok!!
    • Jak już pisałam w poprzednim wątku - szukam chętnych w Czarnej Strudze (ulica Legionowa, Strużańska itp.) do założenia nadajnika internetu radiowego. Na moim domu mozna postawić nadajnik. Transfer przykładowy: 128kb/s za ok. 40 zł miesięcznie. Im więcej chętnych tym lepiej. Proszę o kontakt na mail.
    • Proponowałbym,aby stworzyć wątek w którym forumowicze napisali by co przez ostatnie cztery lata na skutek interwencji radnych lub działań UM,zmieniło się na korzyść/lub nie w ich miejscu zamieszkania.Żeby mieć informacje w kupie,i zobaczyć co ten obecny/były samorząd jest wart.A jakie były przed wyborami obiecanki-cacanki?Ja od siebie mogę napisać tylko o jednej widocznej zmianie w Strudze.Nie wiem czy najpotrzebniejszej,ale zmiana jest.Na miejscu starej poczekalni ciuchci,gdzie do nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się