szczecin

(3 wyniki)
  • Nie wiem, czy moge zamieszczac tu, tego typu ogloszenie, ale pomyslalam, ze na tym forum jest najwieksza szansa na znalezienie kogos odpowiedniego; Poszukuje dziewczyny/pani do pracy w sklepie z dodatkami do wystroju wnetrz, moze miedzy Wami znajdzie sie dziewczyna/pani: -mowiaca w jezyku niemieckim (nie musi byc perfekcyjny), -uzdolniona artystycznie, -potrafiaca ladnie zapakowac prezent, -umiejaca ulozyc trwala kompozycje ze sztucznych kwiatow, lub inne rekodzielo (decoupag...
  • wczesniej juz pytalam .jednak nasz watek jest opustoszaly..tylko ja jedyna siedze i pisze sama do siebie:) dziewczyny na spotkaniu byla mowa o hurtowni ...na ku sloncu...czy gdzies tam indziej na koncu swiata:)(to Ty Aniu wspominałaś:) )..gdyby ktoras sie wybierala..i cos ciekawego nabyla moze dac mi znac??? chetnie bym co jakis czas odkupila po pare szt i zaplacila za przesylke..:) ..na razie dalyscie mi zapas...jednak sa to w mojej kolekcji "unikaty" i boje sie ze na pierwsze r...
  • witam! Wczoraj przypadkowo natrafilam na to forum...i jak wiekszosc z odwiedzajacych pochlonelo mnie czytanie i przegladanie Waszych prac....:) w nocy nie moglam przez to spac bo juz myslalam co moge stworzyc:)no i postanowilam ze rowniez sprobuje...zalezy mi na deco i scrapbookingu komputerowym. Przegladalam jedno z forum i byly Kobitki z mojego miasta...prosze odezwijcie sie:) pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkiego dobrego wo Nowym ROku!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się