szczecin

(11 wyników)
  • czy ktoras z was ma termin na 26-30 wrzesnia ...martwie sie troche bo mam maly brzuch tak wszyscy mowia te co sa w ciazy ... niewiem zobaczymy co jutro powie gin . jutro akurat ma usg .... pozdrowka
  • Jak w tytule. Ten na 5 lipca, na przeciwko kina Colloseum już nie istnieje, wczoraj byłam i bardzo się zdziwiłam.
  • WITAM SERDECZNIE!!! mam na imię Ania i mieszkam w Szczecinie. Od wakacji rozpoczynam starania o dzidzię. I mam do was pytanie: kto jest waszym lekarazem prowadzącym i czy w Szczecinie jest możliwość wykonania usg genetycznego i zrobienia badania przesiewowego? (jesli tak to gdzie)Za odpowiedź bardzo dziękuję Pozdrawiam biedronka
  • Dziewczyny, wiem że nie wszystkie jesteście za tym, aby płacić swojemu prywatnemu lekarzowi za obecność przy porodzie, ale byłabym wdzięczna jeżeli podzielicie się ze mną informacją - ile płaci się lekarzowi za specjalny przyjazd na poród w naszym mieście Szczecinie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Aga
  • podzielcie sie adresami i wrazenieami :)
  • Czy ktoras z forumowiczek zna ciekawy sklep z odzieza ciazowa w Sz-nie?? chodzi mi glownie o spodnie. Pozdr magda
  • Dziewczyny , napiszcie jaki lekarz ma najlepszy sprzęt USG w Szczecinie i w dodatku się na nim doskonale zna. Może któryś z doświadczeniem i certyfikatami? Chodzi mi o USG serca i układu nerwowego. Za wszystkie info serdeczne dzięki.
  • Dziewczyny, A może tu powpisujemy swoje wszystkie uwagi na temat szczecińskich porodówek? Unii Lubelskiej, Zdroje, Police, Pomorzany, Miejski itp mamka22
  • Witam dziewczyny! ja dopiero na poczatku ciazy, ale, ze mam od razu zwolnienie i nakaz lezenia, to leze i rozmyslam.. I tak sie zastanawiam nad porodem , a problem jest tego typu,ze ja mam strasznie niski prog bolu. Przy silniejszych bolach trace przytomnosc, tak bylo jak poronilam, z bolu brzucha zemdlalam, albo jak przytrzasnelam sobie palec i go zlamalam, tez zemdlalam:) Parokrotnie zdazylo mi sie starcic przytomnosc z bolu. Tak pewnie broni sie moj organizm przed bolem. I ter...
  • Podobno w Szczecinie działa darmowa szkoła rodzenia - czy ktos ma do niej jakies namiary. W ogole jakie szkoły szczecinskie polecacie i ile kosztuje ta przyjemnosc? pozdrawiam monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się