szczecin

(15 wyników)
  • Witam! Jestem w 38 tygodniu ciąży i w każdej chwili mogę urodzić. Bardzo proszę o pomoc bo do ostatniej chwili sie zastanwiałam nad znieczuleniem do porodu. Jest to moja druga ciąża i wiem jak to potrafi boleć. W końcu się zdecydowałam. Czy któras z was rodziła w zdrojach w szczecinie ze znieczuleniem? Jak to wygląda? I najważniejsze ile się płaci za to, bo słyszałam rózne historie na ten temat. Dzięki bardzo za każda wiadomośc. Anulka
  • Hej! Od 1,5 roku mieszkam w Szczecinie. Gdy dowiedziałam się, że zostanę mamą na pałę zapisałam sie do pierwszego lepszego ginekologa, którego adres znalazłam w internecie. Na pierwszej wizycie okazało się, że jest Ordynatorem oddziału ginekologiczno-położniczego w Szczecinie w szpitalu wojskowym, a tak się składa, że ze względu na zawód mojego męża ja też tam należę, jest to dr n. med. Wojciech Kałużyński. Może ktoś z Was o nim słyszał? Pozdrawiam
  • Witajcie, byłam na usg u dr Romana Szczeciny na Langiewicza w Warszawie- odradzam. Skroił mnie na 180 zł a opis mizerny!Wiem że niektórzy biora więcej, ale to już nie najważniejsze. Opis USG to marne wypociny, taki dostaję u swojego lekarza prowadzącego co wizytę i za cenę 80 zł.Pierwsza kartka A4 to dokładnie - tylko niecałe pół kartki A4 opisu w treści,druga strona pierwsza połowa to moje dane a druga dopiero parametry dzidziusia, trzecia to 3 czarnobiałe fotki z usg na któryc...
  • Chciałabym podzielić się z wami moimi wrażeniami po pobycie w tym szpitalu.zacznę od początku.Pierwsze skurcze dostałam o 6rano,a o 8 byłam w szpitalu.Pani na recepcji przyjeła mnie w miare uprzejmnie i lekarz też się szybko zjawił.żaprowadzili mnie z mężem na porodówke.Sala wmiare przyzwoita,można przynieść sobie nawet magnetofon jeśli ktoś chce(tak mówią w szpitalnej szkole rodzenia).Poród przebiegał bardzo dobrze,urodziłam po trzech godzinach(w karcie napisali że po 5)-szybciut...
  • CZESC, ZAPOWIADA SIE U MNIE 2 CC, PIERWSZE 8 LAT TEMU, MAM PYTANIE DO DZIEWCZYN KTORE MIALY NIEDAWNO CC NA POMORZANACH; JAK TERAZ NAJCZESCIEJ ZNIECZULAJA: OGOLNIE CZY ZZO? DZIEKI. POZDRAWIAM. MAGDA preg.fertilityfriend.com/pregticker/4b023/images/obrazek.gif
  • Za dwa tygodnie przenosze sie z Warszawy do Szczecina gdzie mieszkaja moi rodzice i tam zamierzam rodzic. To bedzie 35 tydzien i obawiam sie ze zostalo mi malo czasu na wybor szpitala. Dlatego bede wdzieczna za kazda opinie na temat tego gdzie dobrze rodzic w Szczecinie ( okolicach ). Z gory dziekuje!!
  • dziewczyny! proszę pomóżcie w wyborze. Położna poleca szpital Miejski, ale ja nic o nim nie wiem. O Polickim szpitalu trochę się dowiedziałam leżąc w nim 3 dni. I nie miałam zbyt pozytywnych odczuć. Z góry dziękuję za opinie
  • Szukam informacji na temat szpitali w Szczecinie. Który z nich uważacie za najlepszy jeśli chodzi o porody i opiekę nad noworodkiem? Pozdrawiam Ania
  • Czy ktos może mi powiedzieć coś o szpitalu na Unii Lubelskiej a może są lepsze w Szczecinie?
  • kochane Mamy!!!!! mieszkam w Szczecinie i tutaj na świat przyjdzie mój maluszek czy możecie mi napisać coś o naszych szczecińskich szpitalach?? gdzie najlepiej urodzić??? dziękuję Wam bardzo za wszystkie podpowiedzi! pozdrawiam bardzo gorąco beata
  • Chciałam zapytać Was o to gdzie zamierzacie rodzić. Ja miałam zamiar w Zdrojach, bo to b.blisko (mieszkam na Bukowym), ale słyszałam tak wiele sprzecznych zdań na temat tego szpitala, że sama już nie wiem, czy się zdecyduję. Podobno w akcji "rodzić po ludzku" przoduje, ale czytałam na tym forum, że bywało strasznie. Gdzie zatem rodzicie?
  • Witam! Zastanawiam się nad wyborem szpitala w Szczecinie. Dotychczas byłam na jednym spotkaniu szkoły rodzenia przy szpitalu Wojskowym i zwiedziłam oddziały położniczy i noworodkowy - wrażenia pozytywne - dobre warunki, mimo braku remontu od lat, za to nowe dwa łóżka porodowe, przyjazne otoczenie, przemiły personel. Chyba zdecyduję się na niego tym bardziej, że znalazłam w necie sporo pozytywnych opinii jak i usłyszałam parę od kobietek, które tam rodziły. Bardzo proszę o Wasze ...
  • Dziewczyny, Chciałam zapytać o Wasze opinie o dr Szczecina, chodze do niego w Medicover i ponoć pracuje także na Karowej. Czy prowadziłyście u niego ciążę i może rodziłyście z nim? Jakie są Wasze opinie... Wdzięczna za odpowiedzi, Kasia i 16-tygodniowy Misio albo Misia ;-))
  • od nie dawna mieszkam w szczecinie nie znam szpitali i nie wiem gdzie najlepiej rodzić jestem w 22tc.muszę się przyszykować.proszę o opinie o szpitalach i opiece
  • CZEŚĆ MAM DO WAS DUŻO PYTAŃ DOTYCZĄCE SZPITALA NA KAROWEJ. 1. CHCIALABYM DOWIEDZIEĆ SIĘ OD WAS COŚ NA TEMAT DR. SZCZECINY I GZDIE PRZYJMUJE.NO I ZA ILE. 2 PYTANIE JEST TAKIE SAMO TYLKO DOTYCZY PROF. KUCZYŃSKIEJ. 3 DR. ROMEJKO I MOGILIŃSKI. BARDZO WAS PROSZE O ODPOWIEZ. KOLEJNE PYTANKO TO CZY MOŻECIE MI OPISAC POŁOŻNĄ ALFREDĘ I POŁOŻNĄ ANNE STASIEWICZ. DO CZEGO JEST POTRZEBNA POŁOŻNA( TA OPŁACONA)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się