szczecin

(6 wyników)
  • witam prosze jezeli orientujecie sie gdzie w szczecinie mozna wykonac panele pokarmowe i wziewne to prosze o adresy. w wiekszosci przychodniach robia tylko badania na pare podstawowych alergenow ja chciala bym miec wiekszy wybor co do badan.
  • Prosze napiszcie jesli znacie jakies labpratoria w szcze inie ktore wykonuja pakiet badan na pasozyty w kale chodzi mi o lamlie, candide, owsiki. Podejrzewam ze powodem ciaglej wysyplki u mojego synka moga byc pasozyty. jest onciagle wysypany drobne czewone krostki, jego kupa jest wodnista i bardzo cuchnąca czasami z domiezka śluzu. Mały jest karmiony tylko mlekiem bebilon pepti
  • pilnie szukam adresu dobrego laboratorium w szczecinie, zeby zrobic badania kału w kierunku pasożytów z góry dziekuje
  • Napiszcie, jak maja sie Wasze dzieciaczki. Czy macie duze klopoty z alergia/AZS? Czy jestescie zadowolone z jakiegos lekarza (alergologa lub homeopaty), ktory naprawde Wam pomogl? Napiszcie, prosze, jestem nbardz ciekawa Waszych doswiadczen. Pozdr:) gagia
  • Byc moze sa to mamy ze Szczecina (sa, sa, wiem;)) Napiszcie, prosze, gdzie mozna kupic mieso BEZ CHEMII, naprawde ekologiczne, jakis dobry chlebek bez dziwnych dodatkow? I warzywa...(mozliwe, ze uczulenie na miesa, owoce itd. mojej Corci to reakcja na te wszystkie chemie zawarte w pokarmach. Bardzo licze na Wasze rady:) Pozdrowionka gagia
  • Bede wdzieczna za namiary do naprawde godnego polecenia alergologa w Szczecinie (ewentualnie...Poznaniu!) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się